Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

stacyjka/wkład?

Featured Replies

Napisano

kto wymienial?

pasuje z innych samochodow? bo cos mi sie obilo o uszy, ze pasuje z pandy albo grande - chodzi ofc o sam wklad 270751858-jezyk.gif

Napisano

ja wymienialem w CC komplet wszystkich drzwi,stacyjka,wlew, klapy nie, bo nie mam tam zamka zlosnik.gif a czemu pytasz o Pande czy GP? Zostały Ci jakieś wkładki? Zapewne w SC masz imo, wiec sprawa utrudniona, nie lepiej kupic nowa wkladke lub komplet i miec z bani? zlosnik.gif

W CC cały zabieg nie był jakoś specjalnie skomplikowany, nie wiem czy bardzo różni się to w SC wink.gif

Napisano
  • Autor

> ja wymienialem w CC komplet wszystkich drzwi,stacyjka,wlew, klapy nie, bo nie mam tam zamka a

> czemu pytasz o Pande czy GP? Zostały Ci jakieś wkładki? Zapewne w SC masz imo, wiec sprawa

> utrudniona, nie lepiej kupic nowa wkladke lub komplet i miec z bani?

> W CC cały zabieg nie był jakoś specjalnie skomplikowany, nie wiem czy bardzo różni się to w SC

immo to maly problem.

a bo mam taki zestaw z pandy i sie zastanawiam czy podpasi :D wkladka stacyjki wyglada praktycznie taka sama jak w seicento.

Napisano

Taquito ma chyba z Pandy albo ze stilo stacyjkę bo ma pilot scyzoryk.

Do SC większe pole manewru jest niż w CC ok.gif

Napisano

Nie zaszkodzi sprobowac, wyciagniesz sobie wkladke to mozesz porownac, jak zobaczysz, ze sie roznia to skoczysz do sklepu (z tego co pamietam, mozesz nawet 1sztuke kupic, ale generalnie komplet sie bardziej oplaca wink.gif ) i zamontujesz zakupiona, a na forum wrzucisz : NIE PANY, z Pandy NIE PASI! zlosnik.gif

Napisano

> kto wymienial?

> pasuje z innych samochodow? bo cos mi sie obilo o uszy, ze pasuje z pandy albo grande - chodzi ofc

> o sam wklad

z pandy pasi ok.gif

Napisano
  • Autor

> Nie zaszkodzi sprobowac, wyciagniesz sobie wkladke to mozesz porownac, jak zobaczysz, ze sie roznia

> to skoczysz do sklepu (z tego co pamietam, mozesz nawet 1sztuke kupic, ale generalnie komplet

> sie bardziej oplaca ) i zamontujesz zakupiona, a na forum wrzucisz : NIE PANY, z Pandy NIE

> PASI!

jutro montuje bo ciezko sie kreci polamanym kluczykiem zlosnik.gif

Napisano

> jutro montuje bo ciezko sie kreci polamanym kluczykiem

Sprawdź rozruch tak jak Ci pisałem a dopiero potem martw się połamanym kluczykiem zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Sprawdź rozruch tak jak Ci pisałem a dopiero potem martw się połamanym kluczykiem

cos sie ruszylo 270751858-jezyk.gif

i u mnie musi byc wszystko na juz zlosnik.gif

Napisano

> jutro montuje bo ciezko sie kreci polamanym kluczykiem

wcale się nie dziwie zlosnik.gif

powodzenia 20.GIF

możesz zrobić picsy dla potomnych zlosnik.gif

ot, doszedł CG? 270751858-jezyk.gif

Napisano

Wkładka do stacyjki jak dobrze pamiętam to pasi z Pandy i GP. Do drzwi pasuje wkładka z bagażnika Pandy.

Robiłem to u siebie w CC ale tam pasuje tylko wkładka do stacyjki, do SC - 1 drzwi i stacyjka. Robiłem to w swoim CC jakieś 3 lata i już dobrze nie pamiętam

Napisano

> danke

> jakies utrudnienia beda?

nie , rozbierasz osłonę pod kierownicą , wsadzasz kluczyk , przekręcasz i zobaczysz na obudowie taką zapadkę , wciskasz i wychodzi stacyjka . Później przekładasz wkładki i gotowe( trzeba dobrze przekręcić kluczyk , żeby wkładka wyszła, tylko żeby kluczyk nie wyszedł z wkładki po wyciągnięciu , bo będzie error smile.gif )

Napisano

> nie , rozbierasz osłonę pod kierownicą , wsadzasz kluczyk , przekręcasz i zobaczysz na obudowie

> taką zapadkę , wciskasz i wychodzi stacyjka . Później przekładasz wkładki i gotowe(

> trzeba dobrze przekręcić kluczyk , żeby wkładka wyszła, tylko żeby kluczyk nie wyszedł z

> wkładki po wyciągnięciu , bo będzie error )

Sorry że się wtrącę w temat. Co może być przyczyna zacinania się stacyjki w położeniu OFF (czyli po włożeniu kluczyka ciężko przekręcić na zapłon).

Napisano
  • Autor

> Sorry że się wtrącę w temat. Co może być przyczyna zacinania się stacyjki w położeniu OFF (czyli po

> włożeniu kluczyka ciężko przekręcić na zapłon).

kierownica moze zablokowala sie, pokrec troche kierownica i kluczykiem w tym samym czasie zlosnik.gif

edit.

albo kluczyk juz sie troche wytarl, moze stacyjka w srodku rowniez zlosnik.gif

Napisano

> Sorry że się wtrącę w temat. Co może być przyczyna zacinania się stacyjki w położeniu OFF (czyli po

tak jak napisano , kluczyk się wytarł. Spróbuj zapasowego jak posiadasz ok.gif

Napisano
  • Autor

fotek nie ma bo robota na 5min 270751858-jezyk.gif

trzeba mocno wyszarpac stara stacyjke i potem zamontowac nowa zlosnik.gif jest lans z scyzorykiem z logo fiata zlosnik.gif

Napisano

Pytałem o to niedawno, możesz poszukać.

U mnie wystarczyła wymiana wkładki na nową smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.