Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Społeczna niechęć do BMW

Featured Replies

Napisano

Proponuję w tym wątku opisywać jakie nieprzyjemności spotkały Was z powodu tego iż jeździcie po naszym pięknym kraju i nie tylko powszechnie "źle kojarzoną" marką...

Zacznę od siebie:

- 3 dni po zakupie prawidłowo zaparkowane na parkingu auto - 2 dłuuugie rysy kluczem do podkładu na tylnym prawym błotniku...

- kilka tygodni po zakupie - rysa na masce (na szczescie nie taka głęboka)

- dogadywanie wśród rodziny

- dogadywanie wśród znajomych

- dogadywanie w pracy

- dogadywanie na forum zlosnik.gif

o dziwo nie zatrzymuje mnie policja (jak niektórzy złośliwi prognozowali) a na granicach tez bez problemu - może dlatego że moja auto jest w oryginale, bez ciemnych szyb i tuningu wink.gif

A jak tam u Was? zlosnik.gif

Napisano

> Proponuję w tym wątku opisywać jakie nieprzyjemności spotkały

ostatnio jak wysiadalem to mi dres sie rozerwal biglaugh.gifzlosnik.gif

a powaznie to raczej nie przypominam sobie jakis tragicznych nieprzyjemnosci.. wink.gif skradzione wklady lusterek i halogeny wink.gif

i raz siedzac sobie w ojca bmw e36 (jakies 10lat temu) 325td wink.gif jeden facet podszedl i sie pytal jaki silniki i czy duzo pali.. jak powiedzialem ze okolo 8litrow to sie zacza unosic ze to nie jest mozliwe smile.gif wiec mu delikatnie powiedzialem "spier......" i sobie poszedl hehe.gif

Napisano

Chociaż BMW posiadam stosunkowo nie długo bo od lutego , to do teraz nie miałem takich sytuacji , odnośnie niechęci ... oprócz tego że ktoś mi pod marketem przerysował tylni zderzak angryfire.gif , ale to pewnie nie dlatego że miałem BMW zlosnik.gif ale widzę , że ludzie trochę mają dystans jak jadę ... tak jakby się bali , wiedzą że ich nie wpuszczę (chociaż czasami to robię oink.gif) , czy też boją się wyprzedzać jak jadę przepisowo hehe.gif

Napisano

Tu, gdzie parkuję swoje BMW, jest zagłębie tej marki, ale też zagłębie zazdrośników hehe.gif

Z tego powodu nie mam żadnych nieprzyjemności, a wręcz rodzinne dla mojej Buni spotkania z fanatykami tej marki ok.gif

Jak już wspomniałem jest to też zagłębie zazdrosników, więc ktoś mi wydrapał takiego oto stworka na masce, na szczęście bardzo płytko:

285364346-Stworek.JPG

Nie doceniłem zdolności artystycznych twórcy i usunąłem go rotfl.gif Czyli nie jest źle. To już moja Skodzinkę ktoś potraktował straszniej pod kinem Helios w Rzeszowie sciana.gif Przerysowana została przez maskę, błotniki i oboje drzwi do gołej blachy, a na dachu ktoś zakiepował papierosa furious.gif Parkowałem prawidłowo, nikt nie parkował koło mnie, ale niestety kamery ochrony nie obejmowały tej części parkingu facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

inaczej , nie mam bmw właściwie nie wiem czemu smile.gif ale właśnie inaczej

- 2 tygodnie temu na zakolu Warty , stoi buma 3 kupe 4 łysych debili wali browary , manieczki na full , flugi i śmiechy tez na cały regulator. Spacerowicze omijali idiotów szerokim łukiem.

- tydzień temu szklak rowerowy dookoła lotniska. Stoi stara buma 5 4 łysych debili wali browary , manieczki na full , flugi i śmiechy tez na cały regulator. Spacerowicze omijali idiotów szerokim łukiem.

Napisano

Spotykam wielokrotnie takie bandy (okupujące najczęściej parkingi pod hipermarketami), w Passatach, Golfach, Calibrach, Civicach... i jakoś nie przyszło mi do głowy żeby nienawidzieć, nielubić, opluwać, czyli pakować do jednego wora, wszystkich włascicieli Volkswagenów, Opli czy Hond hehe.gif Czy jestem nienormalny, czy może tylko przyzwyczajony zlosnik.gif

Napisano

> Spotykam wielokrotnie takie bandy (okupujące najczęściej parkingi pod hipermarketami), w Passatach,

> Golfach, Calibrach, Civicach... i jakoś nie przyszło mi do głowy żeby nienawidzieć, nielubić,

> opluwać, czyli pakować do jednego wora, wszystkich włascicieli Volkswagenów, Opli czy Hond

> Czy jestem nienormalny, czy może tylko przyzwyczajony

ja nikogo nie pakuje , takie e34 hobbystycznie prędzej czy później sobie zakupie ale z tymi betami taki zbieg okoliczności był zlosnik.gif

Napisano

> ja nikogo nie pakuje , takie e34 hobbystycznie prędzej czy później sobie zakupie ale z tymi betami

> taki zbieg okoliczności był

O, to jak kupisz już swoją, to szybko staniesz się "przyzwyczajony" zlosnik.gif

Napisano

> O, to jak kupisz już swoją, to szybko staniesz się "przyzwyczajony"

To samo miałem pisać zlosnik.gif , BMW to coś więcej niż samochód , to styl życia ok.gif

Napisano

> O, to jak kupisz już swoją, to szybko staniesz się "przyzwyczajony"

miałem już e34

Napisano

> To samo miałem pisać , BMW to coś więcej niż samochód , to styl życia

Nawet tak nie pisz bo oszolomstwem zalatuje zlosnik.gif Jak zonie spodobal sie telefon i poszedlem do iStore dowiedziec sie ile ten telefon kosztuje, to facet mowi do mnie ze Iphone to nie telefon to styl zycia.

Popatrzylem na goscia i pytam sie czy on tak powaznie?

Napisano

> miałem już e34

Za krótko skoro się nie przyzwyczaiłeś wink.gifhehe.gif

Napisano

Nie o to mi chodziło, a o to, że będzie musiał słuchać uwag na temat tego czym jeździ, spodziewać się rys na samochodzie itp. itd., tak długo, aż się do tego przyzwyczai wink.gif Masz jednak rację, to jednak jest trochę styl życia, dla niektórych nawet w tym pozytywnym znaczeniu zlosnik.gif

Napisano

Mam BMW i iPhona, czy to znaczy, że mam 2 nowe style życia zlosnik.gifwink.gif

Napisano

> Mam BMW i iPhona, czy to znaczy, że mam 2 nowe style życia

Najwidoczniej smile.gif

Napisano

W takim razie jestem szczęsliwy i nawet nie muszę już jeździć na wakcje jak Fido skromny.gifbiglaugh.gif

Napisano

ostatnio dogoniłem pana który w bmw x6 czuł się niczym pan na drodze i miał gdzieś przepisy i resztę, i pogroziłem mu palcem jak gówniarzowi zlosnik.gif

Napisano

> Chociaż BMW posiadam stosunkowo nie długo bo od lutego

Quote:

Urodziny 1/31/1990

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Sorrry Romano, ale NMSP!!! rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Quote:

> Urodziny 1/31/1990

> Sorrry Romano, ale NMSP!!!

Hahaha hehe.gif W sumie kupiłem 28/01 zlosnik.gif , no bo już nie mogłem bez auta wytrzymać (seja sprzedałem początkiem stycznia) , nigdy więcej komunikacją miejską w zimę facepalm%5B1%5D.gif i nawet przed urodzinami już beta była zlosnik2.gif

Napisano

Quote:

Urodziny 6/22/1977

Czy ja też mogę:

Quote:

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

PPNMSP rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Quote:

> Urodziny 6/22/1977

> Czy ja też mogę:

Proszzz.... IThankYou.gif

> Quote:

> PPNMSP

Wiesz, ja też w wieku ~20 lat chciałem sobie dziargać "easy rider" na ramieniu i twierdziłem, że motocykle, to "styl życia". grinser006.gif

Napisano

> Proszzz....

Dziękuję, to przyjemność z mojej strony zlosnik.gif

> Wiesz, ja też w wieku ~20 lat chciałem sobie dziargać "easy rider" na ramieniu i twierdziłem, że

> motocykle, to "styl życia".

To jest dobry temat na hit wątek, na HP waytogo.gif Ja do dziś potrafię wstać o 2 w nocy z łóżka, ubrać się i pojechać na dużą pętlę Bieszczadzką spineyes.gif Sam w samochodzie, poodsuwane wszystkie szyby, szyberdach, wyłączone radio, maksymalnie przyciemnione zegary screwy.gif Prędkość podróżna 60 - 70 km/h, słychać tylko mruczenie silnika, delikatny szum opon i wiatr drive.gif Narobiłem sobie smaka, jadę dzisiaj w nocy... food.gifzlosnik.gif

Napisano

> Dziękuję, to przyjemność z mojej strony

> To jest dobry temat na hit wątek, na HP Ja do dziś potrafię wstać o 2 w nocy z łóżka, ubrać się i

> pojechać na dużą pętlę Bieszczadzką Sam w samochodzie, poodsuwane wszystkie szyby,

> szyberdach, wyłączone radio, maksymalnie przyciemnione zegary Prędkość podróżna 60 - 70 km/h,

> słychać tylko mruczenie silnika, delikatny szum opon i wiatr Narobiłem sobie smaka, jadę

> dzisiaj w nocy...

Heh, tez mi się zdarzało polatac moto nocą po pustej W-wie, ale dziś to już niemożliwe - dresy na szlifierkach zrobiły motocyklistom taką renomę, że tłumaczyłbym się kazdemu napotkanemu patrolowi, po co jeżdżę bez celu w nocy. hehe.gif

Niestety, jazda na moto do "garnka nie włoży", więc trzeba było zmienić "styl zycia". grinser006.gif

Napisano

Zapraszam do mnie ok.gif W takim październiku, duża pętla Bieszczadzka, zwłaszcza o 2 w nocy jest absolutnie pusta, w tygodniu oczywiście, bo w weekend dyskotekowicze wracają do domów o tej godzinie hehe.gif Wolna jest też od patroli, bo po co mają stać, skoro nic nie jeździ waytogo.gif Miałem jechać dzisiaj ale film od koNika odebrał mi całą chęć i przyjemność, nie pojechałem frown.gif Może za kilka dni, mam nadzieję, przejdzie mi i wróci radość z jeżdżenia sciana.gif

Napisano

zero... Jak już to jakieś oznaki zazdrości, bądź, że auto się podoba.

Napisano
  • Autor

> zero... Jak już to jakieś oznaki zazdrości, bądź, że auto się podoba.

aaa bo 1ka już jest z innych czasów... najgorzej w tym momencie to sie chyba kojarzą E36 i E39 zlosnik.gifgrinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.