Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe Alfy dopiero 2013

Featured Replies

Napisano

... a Giulia dopiero 2014 pad.gif

Ciekaw jestem jaki jest sens podjecia decyzji o produkcji auta wiekszego od Giuli? niewiem.gif

25.jpg

Napisano

> Ciekaw jestem jaki jest sens podjecia decyzji o produkcji auta wiekszego od Giuli?

rynek USA zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Alfa Sedan RWD

Maja to budowac na podlodze Chryslera 300C grinser006.gif

Napisano

ciekawe czy będą miały dalej te pedalskie przody grinser006.gif , oj przepraszam metroseksualne hehe.gif

Napisano

> ... a Giulia dopiero 2014

> Ciekaw jestem jaki jest sens podjecia decyzji o produkcji auta wiekszego od Giuli?

Jest kryzys, nie chcą ryzykować z nowymi, dużymi modelami.

Fiat chucha na swoje kompakty i auta miejskie.

Segment premium D jest w tej chwili mocno nasycony, a na rynek amerykański trzeba mieć coś w co amerykanie bedą w stanie uwierzyć.

Napisano

> ciekawe czy będą miały dalej te pedalskie przody , oj przepraszam metroseksualne

Na pewno nie.

Ostatnio, chyba w MotoOn było porównanie Giulietty i DS4. Padło stwierdzenie, ze Giulietta wygląda przestarzale na tle DS4 zlosnik.gif

Giulietta wygląda rewolucyjnie na tle 147, ale blado na tle 159.

Sylwetka jest zgrabna, ale na pierwszym FL na pewno poleci przód.

Napisano
  • Autor

A ja sie troche dziwie, ze nie zrobia FL 159ki.

Auto ciagle wyglada atrakcyjnie, wystarczy chyba pomajstrowac z oswietleniem LED i dodac wspolczesne wyposazenie typu czujniki martwego pola czy automaty parkujace zeby auto ciagle bylo w ofercie. Nie wiem jakie badania rynku podpowiedzialy decyzje o wycofaniu modelu

Napisano

> A ja sie troche dziwie, ze nie zrobia FL 159ki.

> Auto ciagle wyglada atrakcyjnie, wystarczy chyba pomajstrowac z oswietleniem LED i dodac

> wspolczesne wyposazenie typu czujniki martwego pola czy automaty parkujace zeby auto ciagle

> bylo w ofercie. Nie wiem jakie badania rynku podpowiedzialy decyzje o wycofaniu modelu

Automatyczne parkowanie wymaga elektrycznego wspomagania kierownicy, same LEDy to tez za mało.

Liftu wymaga wnętrze, ale głebiej niż tylko wymiana materiałów. Za przeproszeniem więcej sportu jest we wnętrzu w 308 wink.gif

Aczkolwiek po blisko 6 latach wnętrze nudzi mnie najmniej.

Nakłady na prawdziwy FL (łącznie z wymianą tylnego zawieszenia na aluminiowe) zbliżyłyby się do nowego projektu.

Zresztą brak rozwoju 159 bierze się też z płyty podłogowej od GM,

która nie pasuje do nowych koncepcji zawieszenia (RWD).

Napisano

z tego wykresu wynika że 159 ma być produkowana do końca 2012, a niedawno pojawiły się informacje o końcu produkcji. O co chodzi? Chyba że ja ślepy jestem i źle widzę, bo ten wykresik malutki

Napisano

> z tego wykresu wynika że 159 ma być produkowana do końca 2012, a niedawno pojawiły się informacje o

> końcu produkcji. O co chodzi? Chyba że ja ślepy jestem i źle widzę, bo ten wykresik malutki

W tym wypadku chodzi już raczej o sprzedaż modelu, kończy się w 2012.

Produkcja jest zakończona, w sprzedaży są tylko samochody ze stocku fabrycznego.

Napisano

> W tym wypadku chodzi już raczej o sprzedaż modelu, kończy się w 2012.

> Produkcja jest zakończona, w sprzedaży są tylko samochody ze stocku fabrycznego.

ok, tylko że na obrazku jest napisane "Product plan" zlosnik.gif

Napisano

> ok, tylko że na obrazku jest napisane "Product plan"

czyli plan dla produktu, a nie plan produkcji wink.gif

Napisano

> czyli plan dla produktu, a nie plan produkcji

racja, to ja cofam się w rozwoju z ang. i nie tylko crazy.gif

Napisano

> A ja sie troche dziwie, ze nie zrobia FL 159ki.

> Auto ciagle wyglada atrakcyjnie, wystarczy chyba pomajstrowac z oswietleniem LED i dodac

> wspolczesne wyposazenie typu czujniki martwego pola czy automaty parkujace zeby auto ciagle

> bylo w ofercie. Nie wiem jakie badania rynku podpowiedzialy decyzje o wycofaniu modelu

brak sprzedaży podpowiedział

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.