Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomocy-prąd znika...

Featured Replies

Napisano

Tak jak w temacie pacjent to sc sporting.

Dolegliwość polega na rozładowywaniu akumulatora, tyle że nie wiadomo co to robi. Odpinane było wszystko co mogłoby pobierać zasilanie a i tak jak dotknąć klemą plusa na aku to iskrzy,czyli jednak coś jest nie tak. Zaraz za aku są 4 bezpieczniki . Gdy wypiąć 60A problem znika, poboru prądu prawie nie ma, ale po jego wpięciu ponownie jest konsumpcja.

Gdzie szukać problemu?? Miał ktoś podobnie?? Szczotki i regulator były odpinane bezpieczniki w środku jeden po drugim też. Rozwiązania brak

Pomocy

Napisano

Mam to samo u siebie :D im zimniej się robi tym bardziej prund spieprza....

Wypinane radio i inne pierdoły. Tylko u mnie problemem może być nie ucięty kabel od 26 pinu z ECU.. (mam 16V) nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale Linda ostatnio coś o tym wspominał...

Alternator sprawny mówisz? Zwarcia ni ma i diody nie żrą..? Ladowanie OK?

Dalej rzecz biorąć, koleś ze sklepu w którym zanabyłem akku mówił, że mogę mieć jakąś nieszczelność w kablu + gdzieś pod maską i woda zacieka i moze robić zwarcie rozładowując aku. nie wiem ile w tym prawdy..

Napisano
  • Autor

Tyle że to seria panie. Odłączane było wszystko tak jak wspominałem a prąd spieprza tylko świszczy. sciana.gifsciana.gif

Widzę że mnie będzie czekać ostra przeprawa

Napisano

> Mam to samo u siebie :D im zimniej się robi tym bardziej prund spieprza....

> Wypinane radio i inne pierdoły. Tylko u mnie problemem może być nie ucięty kabel od 26 pinu z ECU..

> (mam 16V) nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale Linda ostatnio coś o tym wspominał...

> Alternator sprawny mówisz? Zwarcia ni ma i diody nie żrą..? Ladowanie OK?

> Dalej rzecz biorąć, koleś ze sklepu w którym zanabyłem akku mówił, że mogę mieć jakąś nieszczelność

> w kablu + gdzieś pod maską i woda zacieka i moze robić zwarcie rozładowując aku. nie wiem ile

> w tym prawdy..

Utnij ten kabelek, u mnie potrafił się akumulator w ciągu 6 godzin rozładować do zera, tak że nawet kontrolki nie zapalały.

Napisano

A w co jest wpięty ten bezpiecznik ? Tzn jaki układ

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.