Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jaki plyn do pompy wspomagania do passata b5 1,8 T

Featured Replies

Napisano

witam jaki był lany płyn do owego passata bo chyba gdzieś mam wyciek i będę musiał zlokalizować czy gdzieś na wężach czy w pompie bezpośrednio i chciałbym zmienić płyn na nowy za pomoc dzieki

Napisano

> witam jaki był lany płyn do owego passata bo chyba gdzieś mam wyciek i będę musiał zlokalizować

> czy gdzieś na wężach czy w pompie bezpośrednio i chciałbym zmienić płyn na nowy za pomoc

> dzieki

http://allegro.pl/ory-plyn-do-ukladu-wspomagania-vw-audi-skoda-seat-i1881466549.html

http://allegro.pl/plyn-do-wspomagania-febi-zielony-1l-vw-i1834701675.html

Napisano
  • Autor

> http://allegro.pl/ory-plyn-do-ukladu-wspomagania-vw-audi-skoda-seat-i1881466549.html

> http://allegro.pl/plyn-do-wspomagania-febi-zielony-1l-vw-i1834701675.html

dzieki jutro wymieniam caly plyn tylko musze weze sprawdzic i po sprawie trza duza szczykawke kupic i wezyk wyssac wrzystko i zalac zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Jak będziesz kupował to sprawdź najpierw w którymś ASO, bo widzę, że ceny porównywalne.

Napisano

> witam jaki był lany płyn do owego passata bo chyba gdzieś mam wyciek i będę musiał zlokalizować

> czy gdzieś na wężach czy w pompie bezpośrednio i chciałbym zmienić płyn na nowy za pomoc

> dzieki

A maglownica nie puszcza? bo to czesta przyczyna ubytkow.

Napisano

> dzieki jutro wymieniam caly plyn tylko musze weze sprawdzic i po sprawie trza duza szczykawke

> kupic i wezyk wyssac wrzystko i zalac

No tak to tylko w zbiorniczku wyrównawczym wymienisz.

Napisano
  • Autor

> No tak to tylko w zbiorniczku wyrównawczym wymienisz.

a właśnie ze nie wystarczy wyssać ze zbiorniczka wszystko potem odpalić auto pokręcić na maksa kiera i wypluje do zbiornika płyn i zaś wyssać i tak kilka razy i można zmieniać pozdrawiam zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A maglownica nie puszcza? bo to czesta przyczyna ubytkow.

mam bardzo ,mały wyciek ubywa zaledwie troszkę płynu w ciągu pol roku ale wyciek to wyciek jutro sprawdzę bo jadę na zbieżność i wymianę kolek na zimowe wiec zobaczę na kanale co się dzieje zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> mam bardzo ,mały wyciek ubywa zaledwie troszkę płynu w ciągu pol roku ale wyciek to wyciek jutro

> sprawdzę bo jadę na zbieżność i wymianę kolek na zimowe wiec zobaczę na kanale co się dzieje

No to masz jeszcze z pół roku, może rok. Sporo czasu, nie zmarnuj go i zacznij do skarbonki wrzucać i oszczędzać na maglownicę :D

Napisano

> a właśnie ze nie wystarczy wyssać ze zbiorniczka wszystko potem odpalić auto pokręcić na maksa

> kiera i wypluje do zbiornika płyn i zaś wyssać i tak kilka razy i można zmieniać pozdrawiam

W zasadzie jak ktoś lubi katować pompę to czemu nie wink.gif

Napisano
  • Autor

> No to masz jeszcze z pół roku, może rok. Sporo czasu, nie zmarnuj go i zacznij do skarbonki wrzucać

> i oszczędzać na maglownicę :D

bylem oglądałem i nie cieknie na bank z maglownicy muszę wymontować węże i dokładnie obejrzeć zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> bylem oglądałem i nie cieknie na bank z maglownicy muszę wymontować węże i dokładnie obejrzeć

A widzisz smile.gif nie koniecznie... Sprawdź gumy wink.gif

Napisano
  • Autor

> A widzisz nie koniecznie... Sprawdź gumy

obada się jakaś przyczyna musi być bo od dołu suchutko mam zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> obada się jakaś przyczyna musi być bo od dołu suchutko mam

Właśnie tym bardiej sprawdź gumy smile.gif ja też miałem sucho a płynu ubywało. Najpierw 50ml na pół roku, potem 50ml na msc a potem prawie cały zbiornik na jeden wyjazd na miast. Pod samochodem sucho. W końcu jak gumy już były pełne i wreszcie puściły to od pół roku mam pod domem zasyfioną kostkę od oleju smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.