Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wróciłech! Cartoon-cars on-line! :)

Featured Replies

Napisano

Witajcie!

Już przyzwyczajeni chyba, że ja jak włóczykij 270635636-JUMP2.gif Pojawiam się i znikam ... Rozumiem ze paru mnie chce za to zlinczować ooniee.gif ale odwdzięczę się im w wiadomy sposób wink.gif {Przyjmuję zamówienia jeśli nadal jest ktoś chętny !! Dla tych co mnie nie znają jeszcze to odsyłam do poprzednich wątków oraz na facebook`a !

Pozdrawiam 893goodvibes.gif

hipi zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ciekawe kiedy znowu znikniesz

Winter is coming old.gif więc przezimuje na autokąciku na pewno zlosnik.gif

Napisano

> Witajcie!

> Już przyzwyczajeni chyba, że ja jak włóczykij Pojawiam się i znikam ... Rozumiem ze paru mnie

> Przyjmuję zamówienia jeśli

> nadal jest ktoś chętny !! Dla tych co mnie nie znają jeszcze to odsyłam do poprzednich wątków

> oraz na facebook`a !

> Pozdrawiam

> hipi

A jakie koszta ? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> A jakie koszta ?

Wersja standart - bez tła : 65 zł wraz z przesyłką (format A3) wszelkie szczegóły na priv smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jak tam parch? Pomalowany? Poskładany?

Jeszcze niiieee passed_out.gif wyobraz sobie ze nie mam kompresora ciągle - teraz w czwartek zmienia miejsce postoju do Zabrza gdzie mam nadzieje chociaż wnętrze jakimś cudem malnąć ...a reszta ? chyba po zimie niewiem.gif

Napisano

No to mówiłech Ci, że moga Ci polakierowac wszystko.

Mam cały sprzęt do tego. Ba! Nawet mogę dojechać na miejsce ok.gif

Obczaj linka z mojego podpisu zlosnik.gif

Napisano

Hipi jak spałeś i znikałeś kolega Grzywcia zajął się tematem, cartton cars robi od niedawna, ale z tematem arto podobnych rzeczy jest dobrze obeznany, są opcje cartoonów różną techniką i karykaturki wychodzą fajnie wink.gif sam na prezent zamówiłem dwie i dumnie teraz wiszą w antyramkach. No i ceny ma lepsze zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Hipi jak spałeś i znikałeś kolega Grzywcia zajął się tematem, cartton cars robi od niedawna, ale z

> tematem arto podobnych rzeczy jest dobrze obeznany, są opcje cartoonów różną techniką i

> karykaturki wychodzą fajnie sam na prezent zamówiłem dwie i dumnie teraz wiszą w antyramkach.

> No i ceny ma lepsze

No to fajnie smile.gif Konkurencja widzę nie śpi ! A to dobrze robi interesom hehe biglaugh.gif Jeśli to nie jest chronione żadnym z praw to napisz mi na priv na jakich warunkach to robi itp no i poglądowy obrazek, a wtedy pomyślę nad zmianą cen itd smile.gif

Dzięki za informację w każdym razie ok.gif

Pozdrawiam!

Napisano

Taaa... Ale do poziomu hipiego to jeszcze musi sporo pracować :-P

Niestety perfekcja wymaga czasu, ale chłopak ma rękę więc wychodzić będzie wszystko coraz lepiej ok.gif Robi dobre ściany, z tego co wiem to zajmuje się również canvasami więc jest potencjał. Zostaje szlifować diament a będzie godny następca mistrza ok.gif

Swoją drogą to sam nie wiem dlaczego Grzywcia się nie reklamuje z malunkami 270751858-jezyk.gif

I zacytuję poraz kolejny moją sentencję życiową: " tylko ten nic nie spartoli, kto nic nie robi" zlosnik.gif Wiadomka, że nie od razu Kraków zbudowano, zresztą pierwsze prace hipiego nie były takie jak teraz więc pozostaje nam tylko czekać i dawać szansę wykazania się. Jest konkurencja a więc i ceny będą szły w dół hehhe biglaugh.gif

Napisano

Ciekaw jestem kiedy skończysz zaczętą rok temu Ibizkę hehe.gif

Napisano

> Ciekaw jestem kiedy skończysz zaczętą rok temu Ibizkę

Zgłoś sie do Grzywci, ogarnie w tydzien smile.gif

Napisano
  • Autor

> Ciekaw jestem kiedy skończysz zaczętą rok temu Ibizkę

Toż szkic mom cały czas biglaugh.gif Napisz na priv i się ugadamy smile.gif

Napisano
  • Autor

> Zgłoś sie do Grzywci, ogarnie w tydzien

przytul.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

> No i ceny ma lepsze

Trzeba się cenić bo sztuka spadnie na psy grinser006.gif Ja za ilustracje do książek biorę ( brałem ) od 50 do 100 zł za kartkę A4 ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.