Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1 000 000 Cruze

Featured Replies

Napisano

Tak sie zastanawiam... Czasy sa ciezkie ON będzie po bez mala 6 zl po nowym roku wiec tak sobie mysle a jakby kupic wszystko majaca najbogatsza wersje cruza 1.8 z gazem, nawigacja i wszystkim co się da bez automatu. IMO w 63k da się zmieścić, moze nawet taniej. Tylko ta utrata wartości crazy.gif lepiej używkę kupic ale to znow ciezko będzie znaleźć tak bogata wersje.

Jak myslicie cruze z gazem czy golf 1.4TSI 122KM highline wersja demo z navi za ta sama cena. Ewentualnie drozsza ale z DSG.

Spalanie - 3 moze nawet 4l mniejsze w Golfie ale bez gazu i mniejsza utrata wartosci + ciut lepsze wyposazenie.

Napisano

> Tak sie zastanawiam... Czasy sa ciezkie ON będzie po bez mala 6 zl po nowym roku wiec tak sobie

> mysle a jakby kupic wszystko majaca najbogatsza wersje cruza 1.8 z gazem, nawigacja i

> wszystkim co się da bez automatu. IMO w 63k da się zmieścić, moze nawet taniej. Tylko ta

> utrata wartości lepiej używkę kupic ale to znow ciezko będzie znaleźć tak bogata wersje.

> Jak myslicie cruze z gazem czy golf 1.4TSI 122KM highline wersja demo z navi za ta sama cena.

> Ewentualnie drozsza ale z DSG.

> Spalanie - 3 moze nawet 4l mniejsze w Golfie ale bez gazu i mniejsza utrata wartosci + ciut lepsze

> wyposazenie.

A po co chcesz zmieniac?

Bo ja tez rozwazam zamiane swojej Primery na cos max 2-letniego, ale im dluzej szukam tym mniej mam argumentow za grinser006.gif

Cos czuje, ze z rok-dwa jeszcze poczekam,

a w miedzyczasie kase rozdysponuje na podrozeok.gif

Napisano

> A po co chcesz zmieniac?

> Bo ja tez rozwazam zamiane swojej Primery na cos max 2-letniego, ale im dluzej szukam tym mniej mam

> argumentow za

> Cos czuje, ze z rok-dwa jeszcze poczekam,

> a w miedzyczasie kase rozdysponuje na podroze

Bo nie lubie ceeda i jest pechowy i zaraz bedzie mial 4 lata.

Napisano

> To IMO jeszcze z rok albo dwa warto pojeździć. Największą stratę na wartości już ma za sobą.

Tak rok to jeszcze pojezdze. W wakacje bede decydowal.

Napisano

> Ja bym się przejechał jednym i drugim i dopiero wybierał.

Golf jezdzi lepiej, ale cruze mi sie bardziej podoba.

Napisano

> No i będzie tańszy w utrzymaniu zasilany LPG ...

Tak ale IMO lepiej kupic demo lub uzywany -15k taniej bo inaczej oszczednosci z lpg zje utrata wartosci.

Napisano

Z tym lpg że taniej niż ON to niejest tak do końca prawda, miałem 3 auta na LPG przejechałem nimi ze 300tyś km miałem mase PB i całą mase ON i wiem jedno jak gas był po 0,90 gr to było super ale nie dziś .LPG jest dobry na maratony ale wez nim polataj zimą w koło komina to pogadamy . przedewszystkim mały silnik do LPG to lipa musi być co najmniej 2l a najlepiej od 2,5l w zwyż

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Już prawie milion Chevroletów Cruz jeździ po drogach świata.

> A i w ogólności auta ze znaczkiem Chevroleta dobrze się sprzedają - tak piszą

> Nowy-rekord-Chevroleta-w-trzecim-kwartale

To prawda, a będzie jeszcze lepiej smile.gif

Tu jedynie skala wzrostu za pierwsze 6 miesięcy 2011, ale dobrze ukazuje miejsca w których jest on największy.

Chevrolet_2011_YTD_Sales.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.