Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ZAMULA STILO 1,9.115

Featured Replies

Napisano

WITAM mam problem z stilonem turbina po regeneracji i nic stilon nie ciągnie przy przyspieszeniu slysze gwizd a stilon nic nie ciągnie do przodu niewiem co czynić confused.gif

Napisano

> WITAM mam problem z stilonem turbina po regeneracji i nic stilon nie ciągnie przy przyspieszeniu

> slysze gwizd a stilon nic nie ciągnie do przodu niewiem co czynić

Jak gwizda to sprawdz szczelność układu, co z tego że turbo ciśnie jak wszystko ucieka dziurą, sprawne i szczelne turbo nie gwizda wink.gif

Zacznij od rury wychodzącej z IC smile.gif

Pozdrawiam.

Napisano

> WITAM mam problem z stilonem turbina po regeneracji i nic stilon nie ciągnie przy przyspieszeniu

> slysze gwizd a stilon nic nie ciągnie do przodu niewiem co czynić

gwizd sugerowałby jakąś nieszczelność. ale nie wiem, jak duża dziura byłaby potrzebna do znacznego osłabienia osiągów. sprawdź, czy wszystko jest właściwie pozakładane/nieuszkodzone. najczęściej diabli brali rurę do IC na wysokości nadkola

o regenerowaniu turbin słyszałem różne opinie, czasami mało pozytywne

Napisano
  • Autor

czyli raczej sprawdzzić sczelność rur miałem kupić przepływke tak doradził mi mechanik tylko że jak się okaże że to nie to a żeczy elertrycznych się nie zwraca mógłbym sprawdzić wżiąć od kogoś ale kurcze niemam od kogo macie może jakieś plany na zlot krakow stilon bo już niewiem oco chodzi

Napisano

> czyli raczej sprawdzzić sczelność rur miałem kupić przepływke tak doradził mi mechanik tylko że

> jak się okaże że to nie to a żeczy elertrycznych się nie zwraca mógłbym sprawdzić wżiąć od

> kogoś ale kurcze niemam od kogo macie może jakieś plany na zlot krakow stilon bo już niewiem

> oco chodzi

niesprawna przepływka osłabia, ale nie powoduje gwizdu. w ramach testu odepnij kable przepływki i zobacz co wtedy zrobi

Napisano

a egr zaślepiony? Jesli nie to może on jest zasyfiony i przez to auto ma muła

Napisano
  • Autor

egr nie zaślepiony czysty a stilon nie ciągnie

Napisano

> czyli raczej sprawdzzić sczelność rur miałem kupić przepływke tak doradził mi mechanik tylko że

> jak się okaże że to nie to a żeczy elertrycznych się nie zwraca mógłbym sprawdzić wżiąć od

> kogoś ale kurcze niemam od kogo macie może jakieś plany na zlot krakow stilon bo już niewiem

> oco chodzi

Zlituj się...

Jeśli zaś chodzi o przepływkę to po co kupować? Nie prościej odpiąć i zobaczyć jak jedzie z odpiętą?

Jak odepniesz to będzie jechał na wartościach domyślnych, nie będą one idealne, ale jeśli to przepywka to zauważysz drastyczną poprawę.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

egr nie zaślepiony ale czysty i nic dalej nie chodzi

Napisano

Jak Ci sie rura dolotowa przetarla/spadla/ktos zle zlozyl dajac nowe turbo to powinienes za autem widziec kupe dymu teoretycznie. Ale byc moze tez kiepska regenka byla , turbo gwizdze przed "upadkiem" to taki fallen angel wpysk.gif

Napisano

u mnie miał muła właśnie przez egr-a. Czyszczony kiedy był?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.