Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie o skrzynie

Featured Replies

Napisano

Witam mam takie pytania przeszukalem forum i nie znalazlem od moze moja wyszukiwarka jest cos nie tak nie wiem.

1.wczoraj wymiinialem olej w swojej skrzyni biegow odkrecilem nie ta srube co trzeba ale wkrecilem ja spowrotem mam takie pytanie czy ktos wie moze go czego ona jest jest bardzo dluga i znajduje sie pod korkiem do wlewu oleju do skrzyni jest umieszczona tak po ukosie.

2.Jak wyzej pisalem wymienialem olej w swoim aucie i ku mojemu zdziwieniu tego oleju weszlo tylko 1,5 litra i juz sie wylewalo z korka poziomu oleju czy to normalne? jak pytalem tutaj to kazdy mowil ze powinno wejsc tak z 1,9 litra

3.Tez chodzi o skrzynie przed wymiana oleju ciezko wchodzil mi bieg pierwszy i wsteczny teraz jak wlalem nowy olej to te chodza dobrze ale za to drugi bieg ciezko wchodzi co moze byc przyczyna tego ??

Napisano

oleju ma być tyle żeby wylewał się przez otwór wlewowy

Napisano

> Witam mam takie pytania przeszukalem forum i nie znalazlem od moze moja wyszukiwarka jest cos nie

> tak nie wiem.

> 1.wczoraj wymiinialem olej w swojej skrzyni biegow odkrecilem nie ta srube co trzeba ale wkrecilem

> ja spowrotem mam takie pytanie czy ktos wie moze go czego ona jest jest bardzo dluga i

> znajduje sie pod korkiem do wlewu oleju do skrzyni jest umieszczona tak po ukosie.

> 2.Jak wyzej pisalem wymienialem olej w swoim aucie i ku mojemu zdziwieniu tego oleju weszlo tylko

> 1,5 litra i juz sie wylewalo z korka poziomu oleju czy to normalne? jak pytalem tutaj to kazdy

> mowil ze powinno wejsc tak z 1,9 litra

> 3.Tez chodzi o skrzynie przed wymiana oleju ciezko wchodzil mi bieg pierwszy i wsteczny teraz jak

> wlalem nowy olej to te chodza dobrze ale za to drugi bieg ciezko wchodzi co moze byc przyczyna

> tego ??

3. podciagnij linke od sprzegla moze sie popuscila

Napisano

1. jest to sruba blokujaca kolo biegu wstecznego. Jesli nie ruszales nic w skrzyni nie powinno sie przestawic ani wypasc

Napisano
  • Autor

co do tego pytania 3 to teraz mam gorszy problem drugi bieg nadal ciezko wchodzi ale teraz mam tak ze jade np na piatym biegu zatrzymuje sie i chce wrzucic pierwszy bieg do sie nie da tak jakby go nie bylo ale jak stoje i wrzuce najpierw drugi bieg a pozniej pierwszy probuje to wskoczy jedynka czego to moze byc wina ?? Ja sadzilem ze moze synchronizatory bo wiem ze w maluchach byly podobne problemy tylko tam jedynka chyba wogole nie miala synchronizatora

Napisano

> co do tego pytania 3 to teraz mam gorszy problem drugi bieg nadal ciezko wchodzi ale teraz mam tak

> ze jade np na piatym biegu zatrzymuje sie i chce wrzucic pierwszy bieg do sie nie da tak jakby

> go nie bylo ale jak stoje i wrzuce najpierw drugi bieg a pozniej pierwszy probuje to wskoczy

> jedynka czego to moze byc wina ?? Ja sadzilem ze moze synchronizatory bo wiem ze w maluchach

> byly podobne problemy tylko tam jedynka chyba wogole nie miala synchronizatora

U mnie tez tak kiedys bylo ale juz mi sie tak nie robi, samo przestalo po tym jak pare razy porzadnie olej w skrzyni zagrzalem wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.