Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie odnośnie felg 18" do Astra H 5D ???

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie po sąsiedzku.

Mam pytanie odnośnie felg 18" z oponam 225/45 et 41 oryginalne oplowskie i jak dla mnie bardzo ładny wzorek. Chce własnie sobie takie zamontować do Astry H 5D i pytam osoby znające sie na rzeczy czy podejdzie to bez kłopoów . W planach tez zawias troszeczke niższy i tak zbieram wszystkie za i przeciw. Z góry dzieki za podowiedzi i sugestie. Pozdraiwam Paweł

Napisano

> Mam pytanie odnośnie felg 18" z oponam 225/45 et 41

> czy podejdzie to bez kłopoów .

Według instrukcji profil powinien być 40. Ja mam profil 45 przy 17" także przy 18" chyba będzie już ciut wysoko.

Poza tym to wiadomo, duża uwaga na dziury w drogach, trochę twardziej ale i bezpieczniej w zakrętach, no a efekt....... miodzio ok.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki za podpowiedź. Tak źle chyba nie będzie. Martwię się bardziej czy te ET będzie dobre, niby to fabryczne felgi oplowskie od Vectry C. To mi najbardziej nie daje spokoju. Kiedyś tam przy hondzie civik VII generacji miałem 17 z et 39 i też sie obawiałem że będą za mocno do środka ale po załozeniu koła były równo z obrysem samochodu więc było ok. Tu aż się boje bo koła jadą już i w środę będzie przymiarka.

Napisano

Zobacz w katalogu na jakich felgach i z jakim ET auto wyjezdzalo z fabryki jakiś tekst

Napisano

> Martwię się bardziej czy te ET

W astrowskich felach ET jest po niżej 40 (na stalówkach jest 37) także myślę, że nie będzie z tym problemu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.