Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

alternator (1.6 16v)

Featured Replies

Napisano

Witam,

Mam do Was pytanko odnośnie alternatora. Po raz pierwszy wyciągam go sam i mam heh śmieszny problem. Odkręciłem altka ( co nie było łatwe ), i dalej zaskoczenie 270751858-jezyk.gif Nie wyciągne go, bo nie ma którędy :D od spodu półoś, od góry wspomaganie itd.... jak Wy to robicie? Jaka jest najprostsza metoda? dodam tylko, że samochodzik to siena smile.gif

Napisano

Wyciagniesz go gorą, wczesniej musisz zdemontować rure idaca do filtra powietrza, rozkrecic wspomaganie, wyjac airboxa - praktycznei wszystko co stoi na przeszkodzie... a i tak bedziesz musial troche kombinowac, zeby go wyjac.

Napisano
  • Autor

> Wyciagniesz go gorą, wczesniej musisz zdemontować rure idaca do filtra powietrza, rozkrecic

> wspomaganie, wyjac airboxa - praktycznei wszystko co stoi na przeszkodzie... a i tak bedziesz

> musial troche kombinowac, zeby go wyjac.

tak myślałem właśnie:) dobrze, że z linką od sprzegła poszło gładko:D . szkoda, że i tak go ruda wszamie .... no ale nic dzięki wielkie

Napisano

w klekocie wylazł górą, oprócz wymontowania tego co pisali poprzednicy, dodatkowo przeszkadzała rurka od klimy, troszkę nadgiąłem i wyszedł ; trzeba obracać altkiem w trakcie wyciagania:]

Napisano

> w klekocie wylazł górą, oprócz wymontowania tego co pisali poprzednicy, dodatkowo przeszkadzała

> rurka od klimy, troszkę nadgiąłem i wyszedł ; trzeba obracać altkiem w trakcie wyciagania:]

kto ma klime ten ma ;D większość nie ma ;P

Napisano

> kto ma klime ten ma ;D większość nie ma ;P

u mnie na ten przykład wychodzi górą bez najmniejszego problemu, ale ja nie mam założonej pompy wspomagania zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> u mnie na ten przykład wychodzi górą bez najmniejszego problemu, ale ja nie mam założonej pompy

> wspomagania

Udało się wymienić smile.gif Tak jak mówicie, górą wyszedł po chwili kombinacji. Zobaczymy jak długo odpocznę od tego 270751858-jezyk.gif dzięki wam wielkie smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.