Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lampka sufitowa - podmiana

Featured Replies

Napisano

Czy możliwa jest podmiana lampki sufitowej z wersji Activ i Dynamic na tą z tymi diodami z wersji Sport i Emotion (735445091)? Zasilanie jest w kostce czy to zupełnie inna wiązka?

Czy daje to jakiekolwiek, nawet minimalne oświetlenie w nocy?

Napisano
  • Autor

Dzięki... I jeszcze jedno w takim razie, czy te diody świecą cały czas czy tylko po włączeniu świateł?

Napisano

> Dzięki... I jeszcze jedno w takim razie, czy te diody świecą cały czas czy tylko po włączeniu

> świateł?

po wlaczeniu min. pozycji

Napisano
  • Autor

> po wlaczeniu min. pozycji

Czyli zasilanie z kabla od lampki nic nie da, bo musiałbym zrobić albo na stałe albo jakiś włącznik, a to już nie ma najmniejszego sensu. Nie mówiąc już o ciągnięciu zasilania sterowanego przez pozycję...

Napisano

> Czyli zasilanie z kabla od lampki nic nie da, bo musiałbym zrobić albo na stałe albo jakiś

> włącznik, a to już nie ma najmniejszego sensu. Nie mówiąc już o ciągnięciu zasilania

> sterowanego przez pozycję...

na stale dasz i tyle, to tylko diodexy, moga non stop swiecic

Napisano
  • Autor

> na stale dasz i tyle, to tylko diodexy, moga non stop swiecic

No tak, ale zasilanie lampki nie jest uzależnione od włączenia zapłonu i jak podepnę się pod ten obwód, to będzie świecić na stałe, albo przynajmniej przez dwadzieścia minut...

Napisano

> No tak, ale zasilanie lampki nie jest uzależnione od włączenia zapłonu i jak podepnę się pod ten

> obwód, to będzie świecić na stałe, albo przynajmniej przez dwadzieścia minut...

prund masz tam chyba na stale bo chlopaki spinali lusterka z lampki

zreszta pogrzeb, powinna byc jakas wtyczka tam ukryta jeszcze z ktorej mozesz zasilanie brac

Napisano
  • Autor

> prund masz tam chyba na stale...

No właśnie. Zrobię z takiego zasilania, to będzie mi świecić dzień i noc... Przydałoby się zasilanie tylko po zapłonie. Dam spokój, myślałem że to będzie "Plug&Light" wink.gif

• 5 tygodni później...
Napisano

troche nieświezy temat ale ja w GP wziąłem zasilanie z zapalniczki i świeciły tylko po przekręceniu kluczyka. Troche roboty z tym jest bo trzeba przewody pochować w słupkach ale efekt jest warty roboty

Napisano

A co to za diody tam macie yikes.gif

Napisano

Oj pany pany. Jeden przewód od świateł pozycyjnych z wtyczki na body, drugi masowy i po całej filozofii. Działa jak z fabryki... Nawet w Grande zamontowałem lampkę z Julki w kolorze czarnym z czerwonymi diodami.

To połączenie jest na schemacie elektrycznym i fabrycznie jest tak podłączane właśnie pod ten przewód.

Napisano

Lampki z Julki, mito , Bravo są identyczne jedynie z AR są dymione.ciemne. Ja tam sie boje zbliżać do body więc wyciągnąłem od zapalniczki wink.gif

Napisano

> Lampki z Julki, mito , Bravo są identyczne jedynie z AR są dymione.ciemne. Ja tam sie boje zbliżać

> do body więc wyciągnąłem od zapalniczki

Body jest opanowane. Żadnego strachu o umyślne zepsucie czegokolwiek nie ma. Bo się nie da. Chyba, że wodą polejesz albo zwarcie zrobisz i bezpiecznik tego nie wyłapie. Komputer to dwie płytki drukowane połączone ze sobą smile.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.