Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubezpieczenie AC....

Featured Replies

Napisano

Witam, czy jest możliwość dokupienia ubezpieczenia AC u innego ubezpieczyciela niż mamy oc? Chodzi o to że posiadam OC w link4 a chciałbym kupić AC np. w warcie. Jest taka możliwość?

Napisano

> Jest taka możliwość?

Oczywiście.

mar00ha

Napisano

> dlaczego akurat w moim?

Bo ładowanie się w AC w Link4 to jak zabawa odbezpieczonym granatem. zlosnik.gif

mar00ha

Napisano
  • Autor

> Bo ładowanie się w AC w Link4 to jak zabawa odbezpieczonym granatem.

> mar00ha

Lubie ryzyko grinser006.gif

A tak całkiem poważnie to gdzie jest w miare możliwe AC? Słyszałem że warta ma śmiesznie tanie AC.

Napisano

> Lubie ryzyko

> A tak całkiem poważnie to gdzie jest w miare możliwe AC? Słyszałem że warta ma śmiesznie tanie AC.

zależy jakie i na jaki samochód

Napisano

> Słyszałem że warta ma śmiesznie tanie AC.

Cena nie jest najlepszym kryterium wyboru jeżeli chodzi o AC.

mar00ha

Napisano

> Bo ładowanie się w AC w Link4 to jak zabawa odbezpieczonym granatem.

> mar00ha

z tym linkiem to loteria, bo u mnie np. rzeczoznawca był na 2-gi dzien po szkodzie, i kasa odpowiednia przypłynęła na konto. Zadnej walki ok.gif

Napisano

AC panie kolego tylko w dobrej, dużej firmie. Te na telefon bym odrzucił jak i najtańsze.

Napisano

> Lubie ryzyko

> A tak całkiem poważnie to gdzie jest w miare możliwe AC? Słyszałem że warta ma śmiesznie tanie AC.

AC tylko w PZU smile.gif - po opowiesciach kilku znajomych o przebojach z Link4, AXA, Hestia i mbankiem wink.gif

mulher.gif obdrapala kiedys punto - podjechala po drodze do domu do likwidatora pzu - zalatwila temat od reki, potem sie obstukalo bravo, odstawilem do ASO i po paru dniach odebralem ladnie pomalowane wink.gif a kilka tygodni pozniej rozliczenie kosztow napraw przyszlo poczta.

OC tez od nich biore bo sumujac AC+OC i dodajac znizki wychodzi podobnie jak najtansze OC + PZU_AC smile.gif

Napisano

> z tym linkiem to loteria, bo u mnie np. rzeczoznawca był na 2-gi dzien po szkodzie, i kasa

> odpowiednia przypłynęła na konto. Zadnej walki

Bardzo niewykluczone! Jednak znane mi ASO (3 sztuki) nie chcą nawet słyszeć o naprawach bezgotówkowych w przypadku ubezpieczenia auta w Link4.

mar00ha

Napisano

> AC panie kolego tylko w dobrej, dużej firmie. Te na telefon bym odrzucił jak i najtańsze.

Nieprawda. AC panie kolego tylko w firmie, w której kolega pracuje jako likwidator. zlosnik.gif

Nie ma ubezpieczycieli pewnych. Są tylko ci mniej pewni niż reszta.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.