Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zawieszenie CC 900 Pomocy!!!

Featured Replies

Napisano

Mam takie pytanie. Co i jak można zrobić w zawieszeniu CC aby tanim kosztem poprawić sztywność i prowadzenie. Mianowicie żeby sie tak nie bujał mi przy nawrotach i zakrętach.

Napisano

> Mam takie pytanie. Co i jak można zrobić w zawieszeniu CC aby tanim kosztem poprawić sztywność i

> prowadzenie. Mianowicie żeby sie tak nie bujał mi przy nawrotach i zakrętach.

tanim kosztem to jest ile? bo nie wiadomo ile to dla Ciebie tani koszt, czy 50zł czy 500zł grinser006.gif

Napisano

> Mam takie pytanie. Co i jak można zrobić w zawieszeniu CC aby tanim kosztem poprawić sztywność i

> prowadzenie. Mianowicie żeby sie tak nie bujał mi przy nawrotach i zakrętach.

Tanim kosztem... latam na MTSach o skróconym skoku i springi -40/-40, koszt całości 700 PLN. Ewentualnie krótsze sprężyny. Jeżeli chcesz zejść jeszcze z kosztów to części używane...

Doświadczenie z MTS: jeżdżę od 1,5 roku, zrobiłem 10 tys, w tym 7 startów w sprintach i wszystko OK smile.gif jestem zadowolony

Napisano
  • Autor

A jak samemu zrobić dobre rozpórki kielichów i gdzie je umocować? Wiem jak z przodu ale jak można z tylu?

Napisano

> A jak samemu zrobić dobre rozpórki kielichów i gdzie je umocować? Wiem jak z przodu ale jak można z

> tylu?

Jak ma być tanio to śruba rzymska do tego pręt fi30 za 20zł. Jeszcze 2 blachy 8mm 100x100mm i spawasz to między nadkola z tyłu im wyżej tym lepiej zlosnik.gif

Napisano

> Jak ma być tanio to śruba rzymska do tego pręt fi30 za 20zł. Jeszcze 2 blachy 8mm 100x100mm i

> spawasz to między nadkola z tyłu im wyżej tym lepiej

A ja zawsze myslalem ze rozpórka ma usztywniac karoserie a nie ją sciskać 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> A ja zawsze myslalem ze rozpórka ma usztywniac karoserie a nie ją sciskać

Czyżbym całe moje życie żył w błędzie i śruba rzymska działa tylko w jedną stronę ? grinser006.gif

Napisano

> Czyżbym całe moje życie żył w błędzie i śruba rzymska działa tylko w jedną stronę ?

Pewnie działa i w drugą ale sztywności to raczej nie ma żadnej, lepiej kupić kawałek rurki grubościennej za jakieś 20pln niż za 80zł tą śrubę bo za 100 to można kupić gotową rozpórkę

Napisano

> Pewnie działa i w drugą ale sztywności to raczej nie ma żadnej,

Miałem u siebie rozpórkę ze śrubą rzymską, 2 sezony przejeździłem, czuć na + zmiany, chyba, że to efekt placebo był.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.