Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zmiana instalacji

Featured Replies

Napisano

witam w związku z powolną agonią fabrycznej instalacji Tartarini ETAgas w Fiacie palio 1.2 16 v zmuszony jestem do jej wymiany ze względu na drogie części zamienne, i tera pytanie do naszych specjalistów czy taki zestaw będzie się nadawał : http://allegro.pl/kme-nevo-4cyl-hana-h2000-ac-r01-150km-hit-cenowy-i1955439547.html ewentualnie czy może ktoś ma taki zestaw taniej?

P.S. czy jest to kompletny zestaw pod maskę czy muszę coś jeszcze dokupić?

Napisano

zestaw ok.gif cena.... chyba jakaś promocja ok.gif osobno komponenty wychodzą 200zł drożej shocked.gif

Napisano

> witam w związku z powolną agonią fabrycznej instalacji Tartarini ETAgas w Fiacie palio 1.2 16 v

Witam mam podobny problem ale w fiacie stilo 1.6 16V. Instalkę mam od nowości tj. 2003 i już od 5 lat występuje poranny problem z przełączaniem z benzynki na gaz. Reduktor robiony dwa razy, czujnik temp. też został tylko ten nieszczęśliwy rozdzielacz z dwoma silniczkami po 190 zł każdy do wymiany lub cały w zależności co się już wyrobiło.

Możesz mi napisać jakie masz problemy bo też już zanosiłem się z wymianą na coś innego.

stilak 1.6 16V LPG 5D 20.GIF

Napisano
  • Autor

> Witam mam podobny problem ale w fiacie stilo 1.6 16V. Instalkę mam od nowości tj. 2003 i już od 5

> lat występuje poranny problem z przełączaniem z benzynki na gaz. Reduktor robiony dwa razy,

> czujnik temp. też został tylko ten nieszczęśliwy rozdzielacz z dwoma silniczkami po 190 zł

> każdy do wymiany lub cały w zależności co się już wyrobiło.

> Możesz mi napisać jakie masz problemy bo też już zanosiłem się z wymianą na coś innego.

> stilak 1.6 16V LPG 5D

cześć mam dokładnie te same objawy aktualnie mam jeszcze jedną instalację na półce lecz mam już dosyć tego grzebania. komplet dozator + 2 silniczki to koszt ok 700 zł, jak będziesz chciał to ci to wszystko za jakąś rozsądną cenę sprzedam jak tylko rozmontuję swoją.

jednak chyba jestem szczęściarzem moja instalacja przetrwała 10 lat i 250 tkm.

Napisano

> P.S. czy jest to kompletny zestaw pod maskę czy muszę coś jeszcze dokupić?

Powinno wystarczyć. Cena wg mnie też bardzo fajna.

Patrząc przez wzgląd na choćby własne doświadczenia, też jestem za wymianą sypiącej się instalacji typu "wynalazek" na coś normalnego. W dłuższej perspektywie taki ruch na pewno ma sens. Bez dwóch zdań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.