Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

demontaż zamka bagażnika (od środka)

Featured Replies

Napisano

Pytanie za 10pkt jak zdemontować zamek bażnika przy zamkniętej klapie. Babka wjechała mi w tył asterki tak że cały zamek jest nachylony pod kątem 45*, złodzieje z warty policzyli tak że to głowa boli. I muszę zrobić większość sam.

Nie chce robić tego siłowo bo połamał bym lub jeszcze pogiął zamek a jest szansa może go odratować. Czy da sie zdjąć ten plastik z klapy i potem odkręcić zamek ? lub jakoś inaczej ?

Napisano

> złodzieje z warty policzyli tak że to głowa boli.

Oddaj na naprawę bezgotówkową.

Napisano
  • Autor

policzyli szkodę całkowitą, a nie oddam asterka w idealnym stanie z małym przebiegiem i nowym gazem za 8k

Napisano

> policzyli szkodę całkowitą,

Pamiętaj że szkoda całkowita z OC sprawcy pokrywa wartość naprawy do 100% wartości auta.

Ja jak miałem szkodę całkowitą to doliczyli do wartości auta instalację LPG, alufelgi i szyby oklejone folią

Napisano

> Pamiętaj że szkoda całkowita z OC sprawcy pokrywa wartość naprawy do 100% wartości auta.

> Ja jak miałem szkodę całkowitą to doliczyli do wartości auta instalację LPG, alufelgi i szyby

> oklejone folią

Dla pewności: czyli jeśli uznają mi szkodę całkowitą a auto wycenią na 10.000zł (zakładamy, że warte jest znacznie więcej) to mogę je sobie naprawić z ubezpieczenia i pokryją mi koszta do tych 10.000zł?

A co potem, po takiej naprawie? Czy jeśli będę miał drugi wypadek z czyjejś winy to należy mi się odszkodowanie czy nie?

Napisano

> Dla pewności: czyli jeśli uznają mi szkodę całkowitą a auto wycenią na 10.000zł (zakładamy, że

> warte jest znacznie więcej) to mogę je sobie naprawić z ubezpieczenia i pokryją mi koszta do

> tych 10.000zł?

tak wink.gif

EDYTA: jeśli auto wycenią Ci na 10tysi to dostaniesz 10tysi minus to na ile wycenią "wrak" idea.gif

> A co potem, po takiej naprawie? Czy jeśli będę miał drugi wypadek z czyjejś winy to należy mi się

> odszkodowanie czy nie?

tak wink.gif

Napisano

Od środka zdemontuj poszycie klapy i dostaniesz się do cięgna, które zwalnia zamek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.