Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oglądacze experci - Picasso do oceny

Featured Replies

Napisano

Witam,

Co sądzicie o tym autku? Na pierwszy rzut oka wygląda nieźle.

Cena myślę, że jest też akceptowalna. Jest się czego bać w takim aucie?

Zaznaczam, że w sumie wszystko pasuje, to znaczy, że gaz, hak...

<ooooogłoszenie>

Napisano

> Witam,

> Co sądzicie o tym autku? Na pierwszy rzut oka wygląda nieźle.

> Cena myślę, że jest też akceptowalna. Jest się czego bać w takim aucie?

> Zaznaczam, że w sumie wszystko pasuje, to znaczy, że gaz, hak...

Nie jest napisane, że bezwypadkowy.

Więc trzeba zbadać, najlepiej czujnikiem, czy sprawy były kosmetyczne, czy jednak było coś poważnego.

Napisano

> Witam,

> Co sądzicie o tym autku? Na pierwszy rzut oka wygląda nieźle.

potrzebujesz Vana hmm.gif

Samochód ma mi. za duże szczeliny z przodu pomiędzy maską a reflektorami.

Napisano

> Quote:

> Informacje dodatkowe: Bezwypadkowy, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce

Rzeczywiście.

Ale i tak trzeba sprawdzić hehe.gif

Napisano

Cos przy prawej lampie/blotniku/masce wyglada nie tak - szpara jakas duza. Wycieraczki niezbyt rowno sie zlozyly (nie powinno to tak wygladac). Brzydki wgniot pod klamka kierowcy. Napisy "Picasso" - cos mi swita, ze powinny leciec pod okreslonym katem, a tu jeden leci tak, a drugi inaczej - moze ktos z Xsara sprawdzi u siebie (ja mam C4 i moze u mnie jest inaczej).

Napisano

> potrzebujesz Vana

> Samochód ma mi. za duże szczeliny z przodu pomiędzy maską a reflektorami.

Picasso przed liftem (a to jest takie) Ma takie duze szczeliny nad reflektorami...

Sprawdzic stan belki, pobawic sie przelacznikiem zespolonym od swiatel, sprawdzic jak dziala mechanizm wycieraczek przod bo lubi sie zatrzec... smile.gif 1.8 Benzyna to nie bedzie to demon predkosci ale trwala jednostka majaca jednak pewne powinowactwo do spozywania nadmiernych ilosci oleju montowana miedzy innymi w 406, 306, Xsara i innych modelach ze stajni PSA. smile.gif

Poza tym patrzac na wyposazenie autko ma wszystko co do jazdy potrzebne. Kierownica zgodna z rokiem modelowym, lampy rowniez, korby z tylu... Jakbys mial VIN to mozna sprawdzic z czym wyjechalo z fabryki.

pozdr.

M.

Napisano
  • Autor

Kurcze, fajnych rzeczy sie można od Was dowiedzieć smile.gif

Ale faktycznie, "zaczyna sie"... opel bierze olej, citroen bierze olej, ... to co nie bierze? hmm.gif

I jak piszecie ze 1,8 to nie demon prędkości, to jak zachowuje sie w takim aucie benzyna 1,6? Chyba jest taki?

Ale tak czy inaczej, auto się sprzedało wczoraj frown.gif

PS.

Wszystkim serdecznie dziękuję za uwagi oraz podpowiedzi na co w takim aucie zwracać uwagę.

Napisano

<< e sie w takim aucie benzyna 1,6? Chyba

a czego sie spodziewasz po takim silniku wsadzanym do badz co badz dosc sporego auta?

A co do tych 1.8 to sporo 406 w warszawskim MPT mialo te silniki i dozywalo sedziwych przebiegow w ciezkich warunkach wiec nie ma co demonizowac. Tak jak napisalem ma powinowactwo ku temu. Krotko mowiac taka jego cecha...

A co do 1.6 benzyna to bylo kilka roznych montowanych o roznych mocach... Ogolnie najslabszy pod wzgledem generowanej mocy silnik benzynowy z oferowanych w tym modelu...

pozdr.

M.

Napisano

> Ale faktycznie, "zaczyna sie"... opel bierze olej, citroen bierze olej, ... to co nie bierze?

Astra mi tez brała no.gif

Reno nie bierze .Mój stary z 2002r wogule nie bierze i dlatego kupiłem zlosnik.gif Niewiem czy focusy II biora bo jedynke ma znajomy i bierze. sick.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.