Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panowie jako ze nasz kacik

Featured Replies

Napisano

zyje, i widze ze jest nas troche na nim,i duzo osob z Ślaska, jest szkot7,Fox03,costam000,PEPCIO,masmisza,pawel_78 ,Bzyk .

Moze zorganizujemy jakis spot po Świętach??

Napisano

Jestem za ale po nowym roku, bo w pracy końcówka roku to nie wiadomo co za 5 min będzie się robiło. I mam takie pytanko czy któryś z kolegów pomyka po godz 7 rano bodajże brązową Cromą na tyskich numerach po ul. Kościuszki i Ceglanej w K-cach? Bo właśnie bardzo często z takową Kromcią się mijam.

Napisano
  • Autor

To pisz jaki dzien by Ci pasowal.Ja do 8 stycznia jestem w Polsce a potem wyjezdzam.A ta Croma ma złośnika lub ramki nasze klubowe?

Napisano

Na chwilę obecną 3 i 7 stycznia mam zajęty w pozostałe dni do dyspozycji. Co do ramek to muszę się przyjrzeć.

Napisano

Jak najbardziej, jestem za czas też mam, pracę do końca roku sobie odpuszczam grinser006.gif Można by usiąść gdzieś w spokoju i napić się kawki czy czegoś tam........ grinser006.gif

> zyje, i widze ze jest nas troche na nim,i duzo osob z Ślaska, jest

> szkot7,Fox03,costam000,PEPCIO,masmisza,pawel_78 ,Bzyk .

> Moze zorganizujemy jakis spot po Świętach??

Napisano
  • Autor

> Jak najbardziej, jestem za czas też mam, pracę do końca roku sobie odpuszczam Można by usiąść

> gdzieś w spokoju i napić się kawki czy czegoś tam........

> > Moze zorganizujemy jakis spot po Świętach??

Ja mam wolne 30 grudnia, i potem 2,3,4,5,6,7 stycznia wolne zlosnik.gif

To jaki termin ustalamy??

Napisano

> Ja mam wolne 30 grudnia, i potem 2,3,4,5,6,7 stycznia wolne

u mnie podobnie także jestem otwarty na termin smile.gif

Napisano
  • Autor

> u mnie podobnie także jestem otwarty na termin

No to Panowie konkretny termin i miejsce wink.gif

Napisano

również jestem ze śląska i chętnie spotkam się z innymi Cromami wink.gif

Napisano
  • Autor

No to kiedy spot, 30 grudnia?? Spot staro-noworoczny??

Na Ramki kolega chetny nie jest??

Napisano

> No to kiedy spot, 30 grudnia?? Spot staro-noworoczny??

> Na Ramki kolega chetny nie jest??

ja tan jestem ugodowy i każdy termin mi pasuje (L4) smile.gif

ramki hmmm sam nie wiem wink.gif jak bedziecie mieli na spocie to wezme

Napisano
  • Autor

> ja tan jestem ugodowy i każdy termin mi pasuje (L4)

> ramki hmmm sam nie wiem jak bedziecie mieli na spocie to wezme

Narazie musi ruszyc produkcja ich.A czemu twoja mucka ma 115KM?? to jest 16v??Poka foto zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Narazie musi ruszyc produkcja ich.A czemu twoja mucka ma 115KM?? to jest 16v??Poka foto

wersja na Belgie, jakaś eko wersja wink.gif

Napisano
  • Autor

> wersja na Belgie, jakaś eko wersja

No powiem szczerze ze dosc sporo w Belgii Crom po FL jezdzi, bo tam pracuje.To troche malo tych kucykow jak na tak ciezkie auto.

Napisano

> No powiem szczerze ze dosc sporo w Belgii Crom po FL jezdzi, bo tam pracuje.To troche malo tych

> kucykow jak na tak ciezkie auto.

No wiesz, wcześniej miałem GP 1,9 z wirusem na 155KM to nie musisz mi mówić o braku mocy wink.gif Z drugiej strony dzieciak w drodze więc szaleństwa trzeba odłożyć na bok;) Ojciec zresztą stwierdził że "takim" autem to sie nalezy pokazać a nie przemykać wink.gif

Napisano
  • Autor

> No wiesz, wcześniej miałem GP 1,9 z wirusem na 155KM to nie musisz mi mówić o braku mocy Z drugiej

> strony dzieciak w drodze więc szaleństwa trzeba odłożyć na bok;) Ojciec zresztą stwierdził że

> "takim" autem to sie nalezy pokazać a nie przemykać

No ja dzieciaka jeszcze nie mam, ale sa plany i samochod juz kupilem pod dziecko.Ale wirusa trzeba bedzie zrobic bo to nie jedzie wink.gif A na lato masz alumy??

Napisano

> No ja dzieciaka jeszcze nie mam, ale sa plany i samochod juz kupilem pod dziecko.Ale wirusa trzeba

> bedzie zrobic bo to nie jedzie A na lato masz alumy??

tak, mam 16tki ORI Fiat ale nic specjalnego. Szukam czegoś na sezon, jak narazie wybór niewielki wink.gif

Napisano
  • Autor

> tak, mam 16tki ORI Fiat ale nic specjalnego. Szukam czegoś na sezon, jak narazie wybór niewielki

A gdzie dokladnie w Belgii Ci sie udalo ja kupic??Od prywatnego wlasciciela, czy handlarz??

Napisano

> A gdzie dokladnie w Belgii Ci sie udalo ja kupic??Od prywatnego wlasciciela, czy handlarz??

Kupowałem ją w Elburgu w NL w komisie czy jak to nazwać wink.gif

Auto chyba jakaś firmówka bo miała logo jakiegoś producenta regałów, rocznik 2010 po małej przygodzie wink.gif

Napisano
  • Autor

Wazne ze nie miala groznej przygody i ze zadowolony jestes z zakupu.

Napisano

> Wazne ze nie miala groznej przygody i ze zadowolony jestes z zakupu.

komar wpadł na maske wink.gif kosmetyka wink.gif jezdzi sie super. Jak narazie dołożyłem sobie schowek na okulary zamiast rączki nad głową wink.gif Kierownice już też mam zamówioną w skórze ze sterowaniem radiem

Napisano
  • Autor

Ja dokladalem relingi dachowe, bo jakos Croma bez nich mi sie nie podoba, tylna lotke, i kiedys tam chce navi dolozyc.W koncu na naszym kaciku jest z kim popisac 20.GIF

Napisano

z navi mnie troche cena odstrasza, no i nie wiedziałem czy z CAN są problemy ale widze że Lisek ogarnął temat. Narazie kierownica ze sterowaniem, na sezon felga i będziemy myśleć co dalej wink.gif

Napisano
  • Autor

Nasz kacikowy kolega ma do sprzedania, lub mial za 1200zl, ale z drugiej strony widzialem na serwisie Fiata Alfe 159 z wypruta deska rozdzielcza siekiera, bo komus Navi sie spodobala, i to mnie odstrasza zeby tego samego nie miec.

Napisano

> Nasz kacikowy kolega ma do sprzedania, lub mial za 1200zl, ale z drugiej strony widzialem na

> serwisie Fiata Alfe 159 z wypruta deska rozdzielcza siekiera, bo komus Navi sie spodobala, i

> to mnie odstrasza zeby tego samego nie miec.

no 1200 to wole w jakąś felge zainwestować wink.gif

Napisano
  • Autor

> no 1200 to wole w jakąś felge zainwestować

Ale 16 chcesz kupic, czy 17??

Napisano

> Ale 16 chcesz kupic, czy 17??

16 mam wink.gif myslalem o 18 ale boje sie bo w gp miałem 205/40/17 i zawieszenie dostawało szpetnie po dupie. Chyba przy 17tce jednak zostane. A 16 alu na handel albo na zime

Napisano
  • Autor

No ja mam 17 ori fiatowskie i zostaje przy nich bo mi sie podoba ich wzor, jedynie na jakie mogl zamienic to z Insigni alumy, ale nie podejda do Cromy.

Napisano

do sezonu dużo czasu więc coś się znajdzie wink.gif

Napisano
  • Autor

> do sezonu dużo czasu więc coś się znajdzie

Dokladnie.To czekamy na innych jak im termin spotu bedzie pasowal wink.gif

Bo mi piatek 30 grudnia pasuje bo Małżonka od poludnia w pracy zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

moja ma wolne ale znajde jej jakieś zajęcie wink.gif

Jakby ktoś miał interfejs diagnostyczny to chętnie dam się podpiąć wink.gif

Napisano

> Dokladnie.To czekamy na innych jak im termin spotu bedzie pasowal

> Bo mi piatek 30 grudnia pasuje bo Małżonka od poludnia w pracy

U mnie tez 30 grudnia jest ok godziny obojetne, jak co to 2 stycznia rowniez moze byc smile.gif

Napisano
  • Autor

> moja ma wolne ale znajde jej jakieś zajęcie

> Jakby ktoś miał interfejs diagnostyczny to chętnie dam się podpiąć

Mam to sie podepniemy wink.gif

Napisano

Mnie pasuje, najchętniej do południa, na 16 zaworze smyka na Judo, w razie czego żonka pojedzie grinser006.gif

> No to kiedy spot, 30 grudnia?? Spot staro-noworoczny??

> Na Ramki kolega chetny nie jest??

Napisano
  • Autor

To gdzie sie spotykamy??Katowice 3 stawy,Ikea??

Napisano

> To gdzie sie spotykamy??Katowice 3 stawy,Ikea??

jakby Ikea to 2 pieczenie na jednym ogniu, moja pani sie wybiega a ja sie z wami spotkam ;>

Napisano

Ikea wyjdzie bardziej kameralnie smile.gif

> To gdzie sie spotykamy??Katowice 3 stawy,Ikea??

Napisano
  • Autor

To rozumiem Ikea, parking gorny??Pozniej gdzies sie przeniesiemy.Godzina 14??

Napisano

> To rozumiem Ikea, parking gorny??Pozniej gdzies sie przeniesiemy.Godzina 14??

mi to lotto, żonka ma wolne więc może być 14sta. Pisałem do kumpla z forum punto bo też kupił crome, może wpadnie z tym że on z Pszczyny pojedzie

Napisano
  • Autor

> mi to lotto, żonka ma wolne więc może być 14sta. Pisałem do kumpla z forum punto bo też kupił

> crome, może wpadnie z tym że on z Pszczyny pojedzie

No to niech podjezdza,im wiecej nas tym wiecej do wymiany zdan.Nadal chetny na podpiecie interfejsem??

Napisano

> No to niech podjezdza,im wiecej nas tym wiecej do wymiany zdan.Nadal chetny na podpiecie

> interfejsem??

ok 14.00 Ikea parking górny:) to z kolegą z Pszczyny może się miniemy po drodze... a co do interfejsu jeżeli mógłbym skorzystać to byłbym chętny smile.gif chciałbym sprawdzić czy mam dodatkową nagrzewnicę i czy można ją aktywować...

Napisano
  • Autor

Nie ma problemu 20.GIF

Napisano

> Nie ma problemu

bardzo chętnie podepne się pod interfejs, nagrzewnica, jeśli się da to aktywacja świateł mijania, bo instalacja jest pod zderzakiem więc może dokupie klosze wink.gif zresztą pogadamy na miejscu. Do No-name już pisałem wstępnie jest chętny

Napisano
  • Autor

Podepniemy sie sprawdzimy co tam bedziecie chcieli wink.gifwink.gif

Napisano

> Podepniemy sie sprawdzimy co tam bedziecie chcieli

wreszcie jakieś forum na którym odzywa się więcej niż 1 właściciel Cromy. Jedno mnie tu tylko denerwuje BAŁAGAN smile.gif

na FFP jest dział z autami, działy techniczne a tu czysty freestyle ale z tego co widze to wszędzie. Trzeba się przyzwyczaić niestety. EOT ;>

Napisano
  • Autor

Bo mamy 2 kaciki w jednym, techniczny i spam, pewnie nas jest zbyt malo zeby zrobic techniczny, ale to niech wypowiedza nasi moherowie wink.gif

Napisano

ok piątek 14.00 w krainie tanich hotdogów smile.gif

> ok 14.00 Ikea parking górny:) to z kolegą z Pszczyny może się miniemy po drodze... a co do

> interfejsu jeżeli mógłbym skorzystać to byłbym chętny chciałbym sprawdzić czy mam dodatkową

> nagrzewnicę i czy można ją aktywować...

Napisano

Niestety w piątek o 14 to ja nie dam rady, jestem w pracy i tak naprawdę to sam nie wiem o której skończę frown.gif. Oj bardzo żałuję tyle Cromek w jednym miejscu. No chociaż mój sąsiad 2 domy wcześniej też ma Cromę tylko przed FL, czasami stawiamy jedną za drugą i fajnie to wygląda to pod Ikeą to dopiero będzie widok spineyes.gif

Napisano
  • Autor

A do ktorej pracujesz??My pewnie troche tam bedziemy wink.gif

Napisano

> A do ktorej pracujesz??My pewnie troche tam bedziemy

No to kto wkońcu będzie

1) Kox

2) Kazu

3) masmisza

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.