Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy ta felga psuje

Featured Replies

Napisano

Panowie mam problem , nie łapie się w tym za bardzo a chodzi o felgi na przód do seja : 14" 7J ET 35

Czy da rade je założyć i ewentualnie jaki dystans itp. oslabiony.gif

Napisano

nie wiem jaka jest potrzebna odległość felgi 14" , ale 13" 7J było potrzebne et 10 min.

Napisano

ja mam 14 ET35 tyle ze 6J i u mnie pasuje bez dystansu. ale chyba bedziesz musil z 5 moze 10 dac

Napisano
  • Autor

> ja mam 14 ET35 tyle ze 6J i u mnie pasuje bez dystansu. ale chyba bedziesz musil z 5 moze 10 dac

No właśnie ciekawe ile może ktoś jeszcze sie wypowie grinser006.gif

Napisano

Na przód będziesz potrzebował dystans 5-10mm ale lepiej 10mm dla świętego spokoju bo może trochę trzeć o drążek.

Napisano

Ja miałem u siebie 7J 14 et 26 i z przodu miałem dystans 12mm z tyłu klepany rant i tuning wahacza.

Dodatkowo z przodu musiałem zjechać odważniki bo haczyło o mocowanie przewodu hamulcowego.

Napisano
  • Autor

> Ja miałem u siebie 7J 14 et 26 i z przodu miałem dystans 12mm z tyłu klepany rant i tuning wahacza.

> Dodatkowo z przodu musiałem zjechać odważniki bo haczyło o mocowanie przewodu hamulcowego.

To przy ET 35 bedzie potrzeba wiecej niż 12mm dystansu , dobrze kminie ?? icon_eek.gif

Napisano

tak więcej, z tego wynika że przy 13" i 14" 7J potrzebne jest et 10 by felga nie wadziła, jeśli chodzi o przód

Napisano

Nie do końca. Może być tak, że felga o tej samej szerokości i takim samym ET wejdzie na tył p'n'p (R14) a do R13 będziesz musiał dać dystans.

@ Michaswawa - W Twoim wypadku 7J ET25 R14 = dystans minimum 5mm a z tyłu lekki tjun wahacza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.