Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Siena 1.6 - zakup sprzęgła

Featured Replies

Napisano

Z uwagi na fakt, że pedał sprzęgła chodzi coraz ciężej a sprzęgło nie było ruszane od nowości (czyli prawie 200kkm) chcemy z Ojczulkiem zakupić i wymienić kompletne sprzęgło w Sience 1.6.

Podzwoniłem po lokalnych sklepach - ceny za sprzęgło LUK'a w granicach 400PLN.

Na allegro teoretycznie taki sam zestaw kosztuje od 220PLN + koszty wysyłki.

Gdzie jest haczyk? Można bez obaw kupować z allegro, jeżeli tak to może ktoś z Was poleci któregoś sprzedawcę...

PS. Ceny w IC nawet po rabatach też wcale nie lepsze.

Napisano

nie kupuj z allegro !!! ja ostatnio jak wymieniałem to kupiłem w serwisie odziwo było taniej niż w okolicznych sklepach mam chyba luka właśnie

Napisano
  • Autor

> nie kupuj z allegro !!! ja ostatnio jak wymieniałem to kupiłem w serwisie odziwo było taniej niż w

> okolicznych sklepach mam chyba luka właśnie

No właśnie, okoliczne sklepy za Luka chcą prawie 400PLN...

Sądzę, że to samo można kupić przez internet - kwestia tylko znalezienia zaufanego miejsca.

Często jest tak, że cena sklepowa >> ceny w sklepie internetowym u tego samego sprzedawcy.

Napisano

Jeszcze raz CI piszę sprawdź cenę w serwisie fiata ja rok temu tam zapłaciłem za luka 300zł a w sklepach po wszelakich upustach najtaniej co znalazłem to 350 zł było

Napisano
  • Autor

> Jeszcze raz CI piszę sprawdź cenę w serwisie fiata ja rok temu tam zapłaciłem za luka 300zł a w

> sklepach po wszelakich upustach najtaniej co znalazłem to 350 zł było

Sprawdzę, choć nie wierzę. Niedawno przerabiałem temat rozrządu do JTD... ceny w ASO były jednak najwyższe (gdzie różnica była istotna).

Thnx za wskazówkę.

Wracam do pytania z pierwszej mojej wypowiedzi: zna ktoś w miarę godny polecenia sklep internetowy w którym warto dokonać zakupu i cena będzie porównywalna do cen spotykanych na allegro?

Napisano

Cena rozrządu i mnie zdziwiła w aso ale sprzęgła zdziwiła mnie w tym dobrym kierunku w aso :-) dla mnie godny sklep internetowy to taki gdzie mogę osobiście jechać i obejrzeć, odebrać towar czyli najbliższy z mojej okolicy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.