Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lepsze oświetlenie przednie...

Featured Replies

Napisano

Powiedzcie mi jak poprawić światło lamp przednich? Są w planach ksenony, niby wszystko jest, spryskiwacze, samopoziomowanie i soczewki... Jak to będzie traktowane przy jakiejkolwiek kontroli?

Znalazłem taki zestaw na allegro: xenony 24V. Jest to warte uwagi czy dać sobie spokój?

Napisano

> Powiedzcie mi jak poprawić światło lamp przednich? Są w planach ksenony, niby wszystko jest,

> spryskiwacze, samopoziomowanie i soczewki... Jak to będzie traktowane przy jakiejkolwiek

> kontroli?

> Znalazłem taki zestaw na allegro: xenony 24V. Jest to warte uwagi czy dać sobie spokój?

Podobno w lampie z soczewką da się to nawet ustawić. Był kiedyś test tego na przykładzie e30 w jakimś polskim auto-moto. Ale zwróć uwagę jak z naprzeciwka jedzie ktoś ze zwykłymi reflektorami świecącymi na niebiesko - nic nie widać. A jakie to auto? Może są do niego dostępne oryginalne reflektory ksenonowe?

Napisano
  • Autor

> Podobno w lampie z soczewką da się to nawet ustawić. Był kiedyś test tego na przykładzie e30 w

> jakimś polskim auto-moto. Ale zwróć uwagę jak z naprzeciwka jedzie ktoś ze zwykłymi

> reflektorami świecącymi na niebiesko - nic nie widać. A jakie to auto? Może są do niego

> dostępne oryginalne reflektory ksenonowe?

Volvo Chińczyk smile.gif

Napisano

> Raczej mijania

Pewnie tak, bo jeśli drogowe to elektrownię założyć i będzie jak w dzień grinser006.gif

A jeśli mijania ksenony, to albo to bardzo dobrze wyregulować, ale wtedy będą świecić "słabo".

A najlepiej nie zakładać, bo z osobówce od razu widać, kto robi zakupy na allegro grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Elektrownia jest zlosnik.gif Tylko te mijania mnie dobijają... W sumie soczewka jest, poziom też trzyma, spryskiwacze są... Także xenony powinny dać radę.. imag0153io.jpg

Napisano

> A najlepiej nie zakładać, bo z osobówce od razu widać, kto robi zakupy na allegro

No niestety masz rację no.gif

Napisano
  • Autor

> No niestety masz rację

Widać tylko u takich, którzy włożą xenona do zwykłej lampy... W soczewce chyba ciężko odróznić...

Napisano

> Widać tylko u takich, którzy włożą xenona do zwykłej lampy... W soczewce chyba ciężko odróznić...

Już to pisałem gdzieś tam wyżej. Chociaż jak do soczewki bez poziomowania wsadzi ksenona to też ciężko go minąć.

Napisano
  • Autor

> Już to pisałem gdzieś tam wyżej. Chociaż jak do soczewki bez poziomowania wsadzi ksenona to też

> ciężko go minąć.

Ale moim zdaniem, sam "koń" obojętnie przy jakim ładunku utrzymuje pion... Nigdy nie stoi krzywo...

Napisano

> Ale moim zdaniem, sam "koń" obojętnie przy jakim ładunku utrzymuje pion... Nigdy nie stoi krzywo...

Jeżeli masz przód i tył na poduszkach to mniej więcej tak. Ale większość ciągników ma z przodu parabole.

Napisano
  • Autor

> Jeżeli masz przód i tył na poduszkach to mniej więcej tak. Ale większość ciągników ma z przodu

> parabole.

Jestem cały na poduchach zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Cfaniak na komforcie

Szczególny komfort jak wracałem ponad 2000 km d domu bez poduchy z przodu smile.gif Każde hamowanie i ogień spod zderzaka bo to Mega jest zlosnik.gif

Napisano

> Szczególny komfort jak wracałem ponad 2000 km d domu bez poduchy z przodu Każde hamowanie i ogień

> spod zderzaka bo to Mega jest

Propos iskier i kończąc off topa:

Wyczyny kierowcy zostawmy bez komentarza

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.