Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aku zrobiło kuku?

Featured Replies

Napisano

Chce sie upewnić...

Słabo kręci od jakiegoś czasu na zimnym. Po trasie bez problemu. Ostatnio włączył się nieoczekiwanie alarm bez przyczyny. W ostatnim tygodniu po odpaleniu 3 razy zapaliła się kontrolka "code" co przez cały czas jak mam seja się nie zdarzało.

Dziś pierwszy raz jak mam auto sej zaniemógł i nie odpalił, na pych bez problemu, po krótkiej trasie od razu.

Aku padło? Z tego co widzę to mam Magneti Marelli Oryginali 12 leniiii od nowości nie wymieniany grinser006.gif

Napisano

Skoro po podładowaniu na jakiś czas jest ok, a potem pada to na bank aku do wymiany. Jego wiek już też to sugeruje smile.gif

Napisano
  • Autor

Jakie polecacie, jakiś się wystrzegać, za co nie warto przepłacać ?

Co to znaczy bezobsługowy ? To znaczy ,że nie mogę go podładować prostownikiem w razie czego, czy ze nie da się dolać elektrolitu ?

Napisano

> Jakie polecacie, jakiś się wystrzegać, za co nie warto przepłacać ?

> Co to znaczy bezobsługowy ? To znaczy ,że nie mogę go podładować prostownikiem w razie czego, czy

> ze nie da się dolać elektrolitu ?

Znaczy ze nie trzeba dolewac elektrolitu. Akumulator ktorego nie mozna by ladowac nie bylby akumulatorem.

Napisano

kazdy aku ma prawie korki tylko ze w nie ktorych sa ona zakryte a w strszego typu na gorze sa i powinno sie wode destylowana dolewac tak zeby zakryc te blaszki w srodku zeby sie nie zasiarczyly na sucho

Napisano

Jak padl juz kilka razy, to nie ma sensu wymieniac elektrolitow itd bawic sie w ratowanie, kup nowy i bedziesz mial spokoj.

Napisano
  • Autor

> Jak padl juz kilka razy, to nie ma sensu wymieniac elektrolitow itd bawic sie w ratowanie, kup nowy

> i bedziesz mial spokoj.

Padł to znaczy ze auto raz nie odpalilo - wczoraj, po krótkiej jeździe jest ok, dziś odpalil bez problemu.

Jeśli nowy to co polecacie ? Przepłacić to żadna sztuka.

Napisano

> Padł to znaczy ze auto raz nie odpalilo - wczoraj, po krótkiej jeździe jest ok, dziś odpalil bez

> problemu.

> Jeśli nowy to co polecacie ? Przepłacić to żadna sztuka.

Ja przez 4 ostatnie lata używania seja miałem wsadzony BOSCH silver S3 - od momentu wsadzenia praktycznie o nim zapomnialem. Mrozy nie mrozy odpalał od pierwszego strzału. Nigdy nie zawiódł i byłem z niego zadowolony smile.gif

PS. Auto nie było garażowane i stało pod chmurka

Napisano
  • Autor

> Allegro - > Autocraft.

Chce podjechac zaplacic wymienic u mnie na miejscu w miejscowosci. Dlatego proszę o polecenie jakiegoś ewentualnego modelu.

Napisano

Ja półtorej roku temu kupiłem BOSCH S4 42Ah 390A za 190zł i narazie bezproblemowo smile.gif

Napisano
  • Autor

> Ja półtorej roku temu kupiłem BOSCH S4 42Ah 390A za 190zł i narazie bezproblemowo

Winne aku. Auto dzisiaj rano znowu nie odpaliło. Od razu pojechałem po akumulator, kupiłem ten co kolega wyżej, Bosch z serii Sivler. Odpalił od strzała.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.