Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Punto I - porada w sprawie koloru felg

Featured Replies

Napisano

Hej. Samochód jak w temacie. Fotka z na szybko wrzuconymi felgami:

puntovt.th.jpg

I tutaj zaczyna się moje pytanie, muszę odnowić felgi i nie wiem na jaki kolor je pomalować. Chciałbym żeby dalej zostało chociaż trochę białego. I teraz nie mam pojęcia jak to rozwiązać? Może macie jakieś pomysły ? Wnęki w kolor samochodu, grafit ? Raczej nie chcę całych czarnych bo je to optycznie pomniejszy.

Proszę tylko o poradę, bo VT to sobie sam zrobię 270751858-jezyk.gif

Dzięki 20.GIF

Napisano

Felga bez szału to raz - więc ja nie bawiłbym się w jakieś kolory, chyba, ze to zimówka to ładuj biały.

Ale ogolnie to jakoś nie mam pomysłu 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Felga bez szału to raz - więc ja nie bawiłbym się w jakieś kolory, chyba, ze to zimówka to ładuj

> biały.

> Ale ogolnie to jakoś nie mam pomysłu

No właśnie ja teżnie mam jakiegoś pomysłu. Skończy się chyba tylko na tym że je odnowię na biało i już.

Napisano
  • Autor

> Ten biały to też tam średnio pasuje

Mi tam się widzi, a wiadomo że gust jest jak d.. Myślałem może coś nad grafitem, takim brudnym srebrnym ?

Napisano

> Mi tam się widzi, a wiadomo że gust jest jak d.. Myślałem może coś nad grafitem, takim brudnym

> srebrnym ?

Będzie lepiej wink.gif

Napisano
  • Autor

> Będzie lepiej

Albo opcja zupełnie z czapy, w kolor samochodu ? zlosnik.gif

Napisano

> Albo opcja zupełnie z czapy, w kolor samochodu ?

To będzie gupie zlosnik.gif

A w inna strone; ranty w poler, a środek w grafit/srebrny/czarny? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> To będzie gupie

> A w inna strone; ranty w poler, a środek w grafit/srebrny/czarny?

Ranty poler a środek w graficie mogłoby jeszcze jakoś wyglądać. Tylko nie wiem czy przy takiej feldze się to nie zgubi

Napisano
  • Autor

> A utrzymasz poler na rancie w zimie?

Ale kto powiedział, że to na zime ? wink.gif

EDIT:

Fotka samych felg z boku:

52035866.th.jpg

Napisano

To IMO takie kombinowanie przy takim balonie i tak wąskiej feldze będzie pasowało jak pięść do oka crazy.gif

Napisano

> To IMO takie kombinowanie przy takim balonie i tak wąskiej feldze będzie pasowało jak pięść do oka

DO KŁA DNIE ok.gif

Napisano
  • Autor

Nie jestem pewien ale chyba nie prosiłem o ocenę "szałowości" felg i opon, a o jakiś pomysł na fajne malowanie.

Widocznie nie każdy ma kupę kasy na mega, łał felgi i może sobie pozwolić na niewiadomo co. Pozdro

Napisano

> To IMO takie kombinowanie przy takim balonie i tak wąskiej feldze będzie pasowało jak pięść do oka

x2.

Ja zostawił bym tak jak są obecnie i tyle, ew. środek w zwykły srebrny odnowić i już.

Napisano

> Nie jestem pewien ale chyba nie prosiłem o ocenę "szałowości" felg i opon, a o jakiś pomysł na

> fajne malowanie.

> Widocznie nie każdy ma kupę kasy na mega, łał felgi i może sobie pozwolić na niewiadomo co. Pozdro

> Nie jestem pewien ale chyba nie prosiłem o ocenę "szałowości" felg i opon, a o jakiś pomysł na

> fajne malowanie.

> Widocznie nie każdy ma kupę kasy na mega, łał felgi i może sobie pozwolić na niewiadomo co. Pozdro

Ale zrozum, ze zwykla, waska felga od poldka, z wysoka opona bez gleby bedzie wygladala kiczowato w jakims zarowiastym kolorze.

btw - mialem seja w Twoim kolorze i najlepiej pasuja do niego zwykle szarosci, polerka ew czarny.

DSC003052.jpg

DSC_0281.jpg

dsc07555f.jpg

030.jpg

Napisano
  • Autor

> Ale zrozum, ze zwykla, waska felga od poldka, z wysoka opona bez gleby

yikes.gif Według Ciebie to są wąskie felgi od poldka ? yikes.gif

To jest 14'' od Lacii Delty wink.gif Chyba decyzja zapadła i pomaluję je na grafit i będzie spokój.

Napisano

> Według Ciebie to są wąskie felgi od poldka ?

> To jest 14'' od Lacii Delty Chyba decyzja zapadła i pomaluję je na grafit i będzie spokój.

na pierwszy rzut oka na taka wyglądała? a ile ona ma szerokości? bo na moje nie więcej niż 6J.

Napisano
  • Autor

Z tego co pamiętam to rzeczywiście jakiś demon szerokości to to nie jest 5,5J. Ale nie popadajmy odrazu w paranoję 20.GIF

Napisano

> Z tego co pamiętam to rzeczywiście jakiś demon szerokości to to nie jest 5,5J. Ale nie popadajmy

> odrazu w paranoję

14x5,5 to jak felga od roweru hehe.gif

Napisano
  • Autor

> W dodatku kolazowka

Radzę się najpierw koledze zapoznać ze słownikiem a później wyśmiewać

Z mojej strony koniec tematu, widzę że niektórzy nie dorośli do wypowiadania się na forum publicznym. Pozdro

Napisano

Widzę, że autor bardzo się spiął icon_rolleyes.gif

OK - miałem napisać przez RZ 20.GIF

Szkoda kolego, że nie potrafisz przyjąć krytyki. Nie potrafię zrozumieć, dlaczego ktoś najpierw pyta o zdanie, a później nie potrafi przyjąć negatywnego zdania. Cóż.. och i ach.. nie było więc lepiej strzelić fochem smirk.gif

Jeśli ktoś mówi Ci, że takie koło, w takim rozmiarze, z taką gumą nie będzie wyglądać.

Ba! Potwierdza to kilka innych osób to jednak coś w tym jest..

Cóż, nie ma się co dziwić, że później na ulicy widuję auta z polakierowanymi kołpakami... icon_rolleyes.gif

Auto Jamaia jest świetnym przykładem, że ładne koło nawet w najzwyklejszym srebrnym kolorze potrafi wyglądać schludnie. Wszystko zależy od tego czy ma się to poczucie estetyki. A u Ciebie niestety chyba tego brak, ale nie mnie to oceniać.

Twoja piaskownica - Twoje zabawki.

Napisano
  • Autor

Po pierwsze to chyba nie ja się za bardzo spiąłem. Ja nikogo z was nie wyśmiewam...

Poprosiłem o poradę i wszystko przyjąłem, z tym że po co te wszystkie komentarze? Czy ja się śmieję z kogoś kto jeździ CC na felgah z poldka i je fantazyjnie maluje?

Czasami się trzeba zastanowić co się pisze, bo jak napisałem nie każdego stać na ochy i achy. I trzeba to mieć na uwadze.

Napisałem przecież, że pomalue je w zwykły grafit i będzie normlanie. Żadnego niewiadomo czego, białe już były jak upiłem i nie bardzo mi się chciało zmieniać tego koloru a zwykłe srebrne mi się poprsotu nie podobają.

Nie rozumiem tylko po co te wszystkie wycieczki osobiste. Nie znasz mnie a pozwalasz sobie mówić o moim guście i to jeszcze po jednym kiepskim zdjęciu ! no.gif

P.S. Z natury jestem spokojny i naprawdę nie mam zamiaru się z nikim kłócić... Pozdro

Z mojej strony EOT, zapraszam kolegę ewentualnie na priv z tą rozmową piwo.gif

Napisano

Ale każdy próbował wytłumaczyć Ci że malowanie takich słabych felg na wymyślny kolor, przy takim profilu oponki to wychodzi słabo, wręcz komicznie to wygląda wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.