Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wypadek motocyklisty - MOCNE (+18)

Featured Replies

Napisano

> Przezyl ale widok nie jest ciekawy.

> UWAGA MOCNE (+18)

Szczęści w nieszczęściu. Nie dużo brakowało żeby kark przebiło, albo bardziej się wbiło... Swoją drogą kaski crossowe powinny lepiej chronić głowę a nie zostawiać tyle miejsca, żeby taki patyk mógł się wbić.

Napisano

apropopo to niezbyt czaje, czemu są wlasciwie otwarte i w takim kształcie ? chodzi o błoto i parowanie szybki ?

Napisano

> apropopo to niezbyt czaje, czemu są wlasciwie otwarte i w takim kształcie ? chodzi o błoto i

> parowanie szybki ?

chodzi o brak powietrza w kasku z szybą jazda cross/enduro jest bardzo męcząca

mysle że ten patyk od dołu wszedł więc żaden kask by nie uchronił przed tym patykiem zlosnik.gif

Napisano

> chodzi o brak powietrza w kasku z szybą jazda cross/enduro jest bardzo męcząca

> mysle że ten patyk od dołu wszedł więc żaden kask by nie uchronił przed tym patykiem

Wszystko OK, ale chyba niezbyt dopasowany kask miał jeśli od dołu patyk wszedł. Rozumiem jakby się w podbródek wbił, albo bardziej od dołu, a nie tak od przodu. Aż tyle miejsca tam jest? W integralu bez szybki też dobrze się oddycha a patyk by tak chyba nie wszedł, ale testować nie będę;p

Napisano

> Wszystko OK, ale chyba niezbyt dopasowany kask miał jeśli od dołu patyk wszedł. Rozumiem jakby się

> w podbródek wbił, albo bardziej od dołu, a nie tak od przodu. Aż tyle miejsca tam jest? W

> integralu bez szybki też dobrze się oddycha a patyk by tak chyba nie wszedł, ale testować nie

> będę;p

miał pecha i tyle zlosnik.gif

kilka razy miałem juz przygody z patyczkami na szczęście skończyło sie tylko za lekkich rysach zlosnik.gif

Napisano

> W integralu bez szybki też dobrze się oddycha a patyk by tak chyba nie wszedł, ale testować nie

> będę;p

W integralu bez szybki dupnie się oddycha przy jeździe w terenie - opinię mam wyrobioną po pierwszej pogoni za lisem zlosnik.gif

Jednak nie masz tyle miejsca przed ustami co w kasku enduro.

Napisano

> W integralu bez szybki dupnie się oddycha przy jeździe w terenie - opinię mam wyrobioną po

> pierwszej pogoni za lisem

> Jednak nie masz tyle miejsca przed ustami co w kasku enduro.

nie dramatyzuj, ja tez jechalem w integralu

Napisano

> nie dramatyzuj, ja tez jechalem w integralu

to albo masz zajebistą kondycje albo słabo gazu dawałeś zlosnik.gif

Napisano

> nie dramatyzuj, ja tez jechalem w integralu

Piotrek, ale ja nie piszę o tej pogoni co to razem byliśmy, tylko o poprzedniej (z przed 2 lat) jak z Konradem byłem w Pionkach.

Tam autentycznie powietrza mi brakowało wink.gif

Napisano

> to albo masz zajebistą kondycje albo słabo gazu dawałeś

to drugie, niemniej sie da

Napisano

> to drugie, niemniej sie da

widzailem kiedys kask w ksztalcie "cross" z pełną szybką - zdaje sie Shoei takie cos wypuścił.

Więc teretycznie moznaby jezdzic w integralu ze zdjętą szybką grinser006.gif to po co taki a nie inny kształt ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.