Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No i sie zaczęło!!!

Featured Replies

Napisano

Witam. Pacjent to peugeot 308 1,6 bez fap. Rano odpalił bez problemu ale stwierdziłem że -27 to troszkę za mało więc zanim pojadę do roboty zrobię sobie wycieczkę aby auto sie dobrze przegrzało. Pjechałem za miasto i silnik był prawie zagrzany skręciłem w boczną droge i auto szarpnęło i zdechło sick.gif Po odpaleniu pojawiło się "antipollution fault" + kontrolka check engine. Siły na początku przez około minutę nie miał ale później wszystko było wporzadku oprócz komunikatów. Auto zdechło mi jak po tym jak zasuwałem ze 130km/h.Teraz komunikat już się nie pojawia ale mam wrażenie że kontrolka check engine dłużej się świeci. Wcześniej gasła do razu a teraz po kilku sekundach niewiem.gif Nie mam magika który mi podepnie auto pod kompa oslabiony.gif Jest możliwe że to stało się od temperatury na zewnątrz?? hmm.gif

Teraz jest oki niewiem.gif

Pozdrawiam Adamec

Napisano

Nie wiem czy Ci pomogę ale kilkanaście tygodni temu miałem identyczny komunikat z tym, że auto gasło po przekroczeniu np 2700-3000 obrotów. Pacjent ten sam tyle, że wersji 110km z fapem. Skończyło się w ASO na wymianie uszkodzonego czujnika ciśnienia na listwie wtryskowej i wgraniu nowego softu do kompa. Jedz na kompa bez tego to wróżenie z fusów wink.gif

Napisano
  • Autor

> Nie wiem czy Ci pomogę ale kilkanaście tygodni temu miałem identyczny komunikat z tym, że auto

> gasło po przekroczeniu np 2700-3000 obrotów. Pacjent ten sam tyle, że wersji 110km z fapem.

> Skończyło się w ASO na wymianie uszkodzonego czujnika ciśnienia na listwie wtryskowej i

> wgraniu nowego softu do kompa. Jedz na kompa bez tego to wróżenie z fusów

No właśnie tylko że na kompa to u mnie wycieczka bo w okolicy to krętacze są no.gif

Napisano

> Nie mam magika który mi podepnie auto pod kompa

Zapraszam na forum klubu Peugeota.

Zarejestruj się, znajdź wątek "Peugeot Planet Mam/Szukam" i tam znajdziesz kogoś ze swojej okolicy, kto ma interfejs i chęć pomocy. Postaw mu flaszkę (przy tych mrozach w waszej części kraju to wskazane nawet 1L;)) i będziesz wiedział co i jak.

> Jest możliwe że

> to stało się od temperatury na zewnątrz??

> Teraz jest oki

Jest możliwe! Ale warto sprawdzić o co poszło.

Napisano

> No właśnie tylko że na kompa to u mnie wycieczka bo w okolicy to krętacze są

Budmat Auto2 u mnie testowałeś?

Napisano
  • Autor

> Budmat Auto2 u mnie testowałeś?

Chcieli mnie tam kiedyś wykiwać i więcej tam nie pojadę foch.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.