Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup audi w Opolu

Featured Replies

Napisano

Witajcie!

Na wstępie przepraszam moderatora tego kącika, którego mam przyjemność być członkiem za to, że zaśmiecam forum astry pytaniami o audi, ale fakt wielu wyciągniętych do mnie pomocnych dłoni przy rozwiązywaniu moich wątpliwości i ratowania z niewiedzy związanej z moimi astrami (wcześniej efką, teraz G) dał mi asumpt do tego, by napisać tę wiadomość na tym forum.

A przechodząc do rzeczy, to kolega planuje zakup audi jak w temacie w jednym z komisów w Opolu: http://otomoto.pl/audi-a4-i-wlasciciel-kupiony-w-kraju-C21790815.html

Auto ma 144 tys. km i chciałby je dokładnie sprawdzić. U dilera audi powiedziano mi, że importer tych aut zakazał podawania jakichkolwiek informacji po podaniu numeru VIN. Czy ktoś mógłby pomóc w tej sprawie? Może ktoś pracuje w ASO audi? Tak na marginesie dodam, że koszt przeprowadzenia 2-godzinnego testu tego auto, tj. sprawdzenie zawieszenia, hamulców, silnika, grubości lakieru itd. wynosi 450 zł! Może ktoś zna jakiegoś dobrego mechanika albo sympatyczną stację obsługi pojazdów, gdzie można byłoby zrobić to dużo taniej? A może ktoś zamieszkuje w pobliżu tego komisu i byłby tak miły i rzucił okiem na tę audicę?

Pozdrawiam.

Napisano

A próbowałeś pytac na regionalnym?

Zwróć uwagę, że nie ma słowa o tym, że samochód jest bezwypadkowy.

Napisano

> Tak na marginesie dodam, że koszt

> przeprowadzenia 2-godzinnego testu tego auto, tj. sprawdzenie zawieszenia, hamulców, silnika,

> grubości lakieru itd. wynosi 450 zł!

Planując zakup auta za prawie 40 tysi wydatek 450 na jego sprawdzenie i nabycie jakiejś tam pewności, że wszystko jest z nim ok, to chyba nie jest aż tak dużo. Rozumiem jakby auto miało kosztować 4 tysiące.... smile.gif

Napisano

> U dilera audi powiedziano mi, że importer

> tych aut zakazał podawania jakichkolwiek informacji po podaniu numeru VIN

Jak chce sie Audi to trza becelować zlosnik.gif Jeśli kupujący chce dobrze zainwestować 5 dyszek to http://forum.vw-passat.pl/threads/90129-Sprawdzenie-Historii-samochodu-po-vinie

btw

To Audi nie ma navi. Poza tym niech sie kupujący dowie czy komis będzie w ogóle chciał pojechać do ASO na sprawdzenie.

Jesli miałby być ktoś z poza ASO to radzę poszukać takiego coby miał interfejs do podłączenia sie pod kompa i wiedział jak sie go używa a nie tylko sprawdził błedy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.