Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem ze zgaszeniem auta...

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie, można wyciągnąć kluczyk a auto nie gaśnie.

Dopiero po ponownym włożeniu kluczyka do stacyjki auto gaśnie.

confused.gif

Nie mam już siły do tego samochodu passed_out.gif

Napisano

> Jak w temacie, można wyciągnąć kluczyk a auto nie gaśnie.

> Dopiero po ponownym włożeniu kluczyka do stacyjki auto gaśnie.

> Nie mam już siły do tego samochodu

icon_eek.gif i to benzyniak waytogo.gif

Napisano

> Diesel

ojciec zgłosił mi wczoraj dokładnie to samo, z tą różnicą, że udało się tylko zdusić silnik. Po zduszeniu juz nie odpalił i dzisiaj pojechał na linie do mechanika.

Napisano

miałem tak zaraz za nowości Stilona po dłuuuuugiej jeździe w opadach śniegu, nawiało wszedzie.

winna jest wilgoć, dostała sie do jakiejś wtyczki i robi takie jajca, osuszyć przedmuchać, najlepiej podpiąc pod komp, wykaże gdzie jest buba, sam dokładnie nie która wiem bo nie było mnie przy naprawie i było to prawie 10 lat temu a w moim wieku skleroza już sie mocno posunęła.

Napisano

> miałem tak zaraz za nowości Stilona po dłuuuuugiej jeździe w opadach śniegu, nawiało wszedzie.

> winna jest wilgoć, dostała sie do jakiejś wtyczki i robi takie jajca, osuszyć przedmuchać,

> najlepiej podpiąc pod komp, wykaże gdzie jest buba, sam dokładnie nie która wiem bo nie było

> mnie przy naprawie i było to prawie 10 lat temu a w moim wieku skleroza już sie mocno

> posunęła.

Strzelam: puszka z przekaźnikami obok akumulatora.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Strzelam: puszka z przekaźnikami obok akumulatora.

> Pozdrawiam BAS

na pewno ta skrzynka! miałem to samo jak ostatnio przy myciu auta wlała się tam woda. nie mogłem zapalić a jak zapaliłem to nie molem auta zgasić. trzeba wyjąc ta skrzynkę powyjmować przekazniki, bezpieczniki rozebrac wyczyscic wysuszyć zakonserwować złożyć i cieszyć się bezawaryjnością, można tez suszarka potraktować wszystkie kostki pod skrzynką. pozdrawiam Marcin

Napisano

> na pewno ta skrzynka! miałem to samo jak ostatnio przy myciu auta wlała się tam woda. nie mogłem

> zapalić a jak zapaliłem to nie molem auta zgasić. trzeba wyjąc ta skrzynkę powyjmować

> przekazniki, bezpieczniki rozebrac wyczyscic wysuszyć zakonserwować złożyć i cieszyć się

> bezawaryjnością, można tez suszarka potraktować wszystkie kostki pod skrzynką.

Przykazanie nr 15.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Strzelam: puszka z przekaźnikami obok akumulatora.

> Pozdrawiam BAS

u nas okazało się że skrzynka smile.gif kompresor z klimy chodził cały czas, bo się zrobiło spięcie, do tego po ponownym odpaleniu auto mało nie spłonęło frown.gif Warto kupić używaną skrzynkę i wyczyścić wszystko, czy raczej pakować kasę w nową? Czy wszystkie skrzynki były takie same?

Napisano

moim zdaniem warto nową tylko że były chyba 3 rodzaje. a tej Twojej nie da rady uratować?

prosiłbym użytkowników stilo jtd o zrobienie i wstawienie fotki skrzynki bezpieczników na dodatnim biegunie akumulatora bez tej osłony.

Napisano

> moim zdaniem warto nową tylko że były chyba 3 rodzaje. a tej Twojej nie da rady uratować?

no właśnie nie wiem, wydaje mi sie że niestety nie, bo było spięcie (klima i chyba rozrusznik chodzily cały czas...)

Napisano

> no właśnie nie wiem, wydaje mi sie że niestety nie, bo było spięcie (klima i chyba rozrusznik

> chodzily cały czas...)

jak ja zalalem tą skrzynkę to cały czas chodził wentylator chłodnicy ale po rozebraniu usunięciu wody,zaczątków korozji i innych nalotów, zasmarowaniem tych miejsc wazelina wszystko było ok.

Napisano

> że były chyba 3 rodzaje.

Dla różnych wersji były obsadzane według potrzeb elementami, a skrzynka jest jedna.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.