Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

płyn chłodzący

Featured Replies

Napisano

nie wiem jaki był poprzednio lany a już mam poziom płynu chłodzącego mniejszy niż minimum. Obojętne jest to jaki płyn chłodzący doleje?

Napisano

> nie wiem jaki był poprzednio lany a już mam poziom płynu chłodzącego mniejszy niż minimum. Obojętne

> jest to jaki płyn chłodzący doleje?

nie wszystkie sa mieszalne, jak nie wiesz co masz moze lepiej wymienic

Napisano

> nie wiem jaki był poprzednio lany a już mam poziom płynu chłodzącego mniejszy niż minimum. Obojętne

jak nie wiesz co jest to na dolwkę kup taki co można go mieszać...

mi w sklepie dali "KULER'a"

takie ooo

c_big2295836.jpg

Napisano

> jak nie wiesz co jest to na dolwkę kup taki co można go mieszać...

> mi w sklepie dali "KULER'a"

> takie ooo

Nie wiem jak u nas, ale po świecie podobno teraz jest od jakiegoś czasu zasada, że można mieszać ze sobą płyny tego samego koloru - czyli czerwone z czerwonymi i niebieskawe z niebieskawymi. Na krzyż nie należy.

Napisano

u nas również waytogo.gif

Napisano

> mi w sklepie dali "KULER'a"

OT: jaką pojemność ma układ chłodzenia w Twoim rowerze? biglaugh.gifhehe.gifrotfl.gif

a odnośnie wątku tytułowego to zawsze i do każdego płynu może autor dolać wody (najlepiej destylowanej, zwanej też demineralizowaną), choć to pogarsza parametry płynu, podnosi temp. zamarzania i takie tam... a na wiosnę spuścić stary płyn, przepłukać układ i wtedy można zalać, co dusza zapragnie smile.gif (chyba że płyn był wymieniany, to pozostaje opcja dolewania).

Napisano

> OT: jaką pojemność ma układ chłodzenia w Twoim rowerze?

wartość zmienna... jak włączam TURBO to rośnie

> a odnośnie wątku tytułowego to zawsze i do każdego płynu może autor dolać wody (najlepiej

> destylowanej, zwanej też demineralizowaną), choć to pogarsza parametry płynu, podnosi temp.

> zamarzania i takie tam... a na wiosnę spuścić stary płyn, przepłukać układ i wtedy można

> zalać, co dusza zapragnie (chyba że płyn był wymieniany, to pozostaje opcja dolewania).

Napisano

Miałem podobnie, kupiłem taki płyn co ze wszystkim się miesza i było ok. To chyba prestone było...

Napisano

> a czemu mi regularnie ubywa płynu?....

W moim CC przez 2 lata jakoś ubywało płynu aż w końcu przyszła zima i uszczelka pusciła więcej płynu i bęc do wymiany uszczelka.

Że tak zapytam ile mieści się całego płynu w chłodnicy i w chłodnicy + reszta obiegu oczywiście w uno ?

Chce wymienić płyn i mam te orginalne cybanty, są okropne więc czym je najlepiej potraktować wink.gif

Napisano

> W moim CC przez 2 lata jakoś ubywało płynu aż w końcu przyszła zima i uszczelka pusciła więcej

> płynu i bęc do wymiany uszczelka.

> Że tak zapytam ile mieści się całego płynu w chłodnicy i w chłodnicy + reszta obiegu oczywiście w

> uno ?

a jaki silnik?

> Chce wymienić płyn i mam te orginalne cybanty, są okropne więc czym je najlepiej potraktować

Zamień te co się rozlecą na opaski uniwersalne skręcane i masz z głowy problem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.