Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Focus II po FL - Radio i interfejs diag

Featured Replies

Napisano

Jako, że auto się szykuje do odbioru, a ja już planuję zmiany zlosnik.gif to zapytowywuje szanowne grono...

Jak i czy można zmienić seryjne radio (to z zaokrąglonymi bokami) na standardowe 1DIN

Foto poglądowe, pierwsze lepsze z netu...

58a74ab613dfd6fdmed.jpg

Wszędzie na aukcjach są tylko kieszenie prostokątne icon_rolleyes.gif

Jeżeli nie można, to czy można do tego sztrucla podłączyć wzmacniacz i subwoofer?

i drugie pytanie:

Jaki interfejs pasuje do 1.8TDCi (09") oraz programy do diagnostyki. Linki mile widziane, jak nie tutaj to na priv zlosnik.gif

Napisano

> Jak i czy można zmienić seryjne radio (to z zaokrąglonymi bokami) na standardowe 1DIN

łomatko to dopiero będzie tragicznie wyglądać... Poza tym nie widziałem dla zaokrąglonych wersji radia kieszeni. Regulację z kierownicy możesz walnąć do kosza, no i stracisz zegarek w aucie - bo godzina i data są pokazywane na ekranie radia smile.gif

Kup chopie sony klik.

> Foto poglądowe, pierwsze lepsze z netu...

> Wszędzie na aukcjach są tylko kieszenie prostokątne

> Jeżeli nie można, to czy można do tego sztrucla podłączyć wzmacniacz i subwoofer?

Można - wpinasz sie w kable głośnikowe radia i potrzebujesz redukcję z sygnału o wysokiej mocy na niskiej mocy - redukcja jest zakończona juz zwykłymi chinch. Ewentualnie kupujesz wzmak do którego podłączasz sygnał wysokiej mocy i on sam sobie go przerobi smile.gif

> i drugie pytanie:

> Jaki interfejs pasuje do 1.8TDCi (09") oraz programy do diagnostyki. Linki mile widziane, jak nie

> tutaj to na priv

tutaj szału ni ma:

interfejs uniwersalny EML327i program np. PCM scan - odczytasz podstawowe błędy i nastawy z OBDII.

Napisano
  • Autor

> łomatko to dopiero będzie tragicznie wyglądać... Poza tym nie widziałem dla zaokrąglonych wersji

No właśnie miałem takie same obawy icon_rolleyes.gif

> radia kieszeni. Regulację z kierownicy możesz walnąć do kosza, no i stracisz zegarek w aucie -

> bo godzina i data są pokazywane na ekranie radia

> Kup chopie sony klik.

Dużo lepsze? Bo przekonania do sony to ja kompletnie nie mam i już chyba zaczynam tęsknić za swoim Pionerem, który (wszystko na to wskazuje) powędruje do szafy buu.gif

> Można - wpinasz sie w kable głośnikowe radia i potrzebujesz redukcję z sygnału o wysokiej mocy na

> niskiej mocy - redukcja jest zakończona juz zwykłymi chinch. Ewentualnie kupujesz wzmak do

> którego podłączasz sygnał wysokiej mocy i on sam sobie go przerobi

Mam jeszcze małego suba aktywnego, w sumie wystarczy do wypełnienia przestrzeni

> tutaj szału ni ma:

> interfejs uniwersalny EML327i program np. PCM scan - odczytasz podstawowe błędy i nastawy z OBDII.

ok.gif20.GIF

Napisano

> No właśnie miałem takie same obawy

> Dużo lepsze? Bo przekonania do sony to ja kompletnie nie mam i już chyba zaczynam tęsknić za swoim

> Pionerem, który (wszystko na to wskazuje) powędruje do szafy

Gra o niebo lepiej od zwykłego radia ok.gif

Napisano

> No właśnie miałem takie same obawy

> Dużo lepsze? Bo przekonania do sony to ja kompletnie nie mam

zmien i zobacz zlosnik.gif

ja mam radio sony i gra to przecietnie, moim zdaniem zlosnik.gif

Napisano

> zmien i zobacz

> ja mam radio sony i gra to przecietnie, moim zdaniem

to włóż 6000CD i zrozumiesz o czym pisałem biglaugh.gif

Napisano

Pojeździj, potem kup Sony i nie wrócisz do tamtego radia. Wzmaka możesz podpiąć tylko przez konwerter :

konwerter

a ramka powinna podejść ta :

Czarna

srebrna

Napisano

> A jakimś cudem ten sony ma możliwość sterowania subem ? Pewnie nie ale...

nie - żadne fabryczne radio nie ma. Ale jak wyżej pisano - wpinasz sie w kable konwerterem i możesz sobie zrobić sterowanie subem

Napisano

> A jakimś cudem ten sony ma możliwość sterowania subem ? Pewnie nie ale...

nie nie ma, ale konwerter taki jak w linku (lub każdy inny) da Ci możliwość podpięcia wzmaka z subem. Ja u siebie na wiosnę będę zapinał suba do Soniaka w Focusie.

Napisano
  • Autor

> Pojeździj, potem kup Sony i nie wrócisz do tamtego radia. Wzmaka możesz podpiąć tylko przez

> konwerter :

> konwerter

> a ramka powinna podejść ta :

> Czarna

> srebrna

oo, wlasnie takiej ramki szukałem. Pytanie tylko jak to potem wyglada, bo wyobraźnia podpowiada mi, że jednak nie najlepiej zlosnik.gif

Co prawda radio 1DIN mam ze srebrnymi ramkami

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.