Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podmiana kół

Featured Replies

Napisano

Witam. Czy był by ktoś w stanie podmienić kółka w moim aucie http://iv.pl/images/21704069066754267415.jpg na koła z tej aukcji http://moto.allegro.pl/felgi-z-oponami-dunlop-13-i2121954199.html nie musi być idealnie chodzi mi o zdjęcie poglądowe czy by takie koła pasowały kształtem do mojego auta. Pozdrawiam 20.GIF

Napisano

> Witam. Czy był by ktoś w stanie podmienić kółka w moim aucie

> http://iv.pl/images/21704069066754267415.jpg na koła z tej aukcji

> http://moto.allegro.pl/felgi-z-oponami-dunlop-13-i2121954199.html nie musi być idealnie chodzi

> mi o zdjęcie poglądowe czy by takie koła pasowały kształtem do mojego auta. Pozdrawiam

moze nie podmianka, ale tak to wygladalo na moim bylym z lekka gleba i inna opona.

DSC_0281.jpg

Napisano
  • Autor

całkiem ładnie się to prezentuje smile.gif przy takich felgach można by już było pokusić się o rant w polerkę 20.GIF

Napisano
  • Autor

> Hose to jest Bochena auto

BoChen ma troszkę inne felgi chyba, podobne a jednak inne smile.gif

Napisano

Teraz juz Bochena, a Wczesniej Jamaia wink.gif

Swoją drogą daruj sobie te felgi wink.gif. Na żywo nie wyglądają tak fajnie jak na focie zlosnik.gif

Napisano

teraz juz tak. u mnie jak byl to kilka kompletow felg bylo na nim wink.gif

Napisano
  • Autor

magik z Ciebie dzięki smile.gif20.GIF a dasz radę go troszkę w dół opuścić ?

Napisano
  • Autor

> Dam.

O i teraz jest pięknie, wielkie dzięki 20.GIF

Napisano
  • Autor

> troszke

dokładnie o takie "troszkę" mi chodziło dokładnie taki mam plan tylko żeby zdążyć przed 21kwietnia ;D

Napisano

> dokładnie o takie "troszkę" mi chodziło dokładnie taki mam plan tylko żeby zdążyć przed 21kwietnia

> ;D

To jeżeli mowa o kicie, to przy 1.1 ni ma szans uzyskać taką glebe z przodu (-70+1.1), chyba, że tniesz i spawasz zlosnik.gif jedynie gewinde w tej sytuacji 270751858-jezyk.gif

a z tyłu to takie -50 bez gęstych grinser006.gif czyli z -70

Napisano
  • Autor

jedynie gewinde w tej sytuacji

właśnie to mi chodzi po głowie bo z tego co wyczytałem sprężyny + amorki (jakieś solidne bo obecne nadają się tylko do wymiany) do tego poduszki amortyzatorów (130zl min sztuka) czyli wychodzi niewiele mniej niż gwint

> a z tyłu to takie -50 bez gęstych czyli z -70

a z tyłem to już inna historia. Nie chcę przesadzić żeby nie kombinować z nadkolami za bardzo smile.gif

Napisano

To jesli mowisz ze wychodzi niewiel mniej niz gwint to Ja wolal bym uzbierac , i kupic gwint, bo jednak gwint to gwint grinser006.gif

ten sam dylemat mialem czy kit czy gwint ale jednak gwintowane 270751858-jezyk.gif

Napisano

nawet u nas na gieldzie jest teraz zestaw 70/50 amorki przód tył za 650, nie założony, a normalnie 700.. kupisz używke amorkow przod za 150-300 do tego nówki springi 350, uzywki 200-250, komplet uzywek wychodzi Cie 350-550 bez tylnych amorów, a gwint + tył kosztuje najtaniej jakoś 1350 nówka, sam przód 850.. To gdzie Ci tu wychodzi porównywalna cena? Chyba, że porównasz używany gwint do nowego kita 270751858-jezyk.gif W jednym i drugim musisz poduszki wymienić zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

cały nowy kit tak jak mówisz 700 - 800 zł gwint przód 850 tu też się zgodzę wiadomo można zacisnąć pasa i dozbierać na cały gwint bo przy tych kwotach i tak trzeba grubsze pieniądze wydać tak czy inaczej ale nie trzeba zmieniać zawiasu na zimę (nie wyobrażam sobie zimy na -70/-50 )

Napisano

> cały nowy kit tak jak mówisz 700 - 800 zł

700zł z gwarancja, nie wiem skad te 800zł Ci sie wzielo zlosnik.gif

Teraz masz taki za 650 270751858-jezyk.gif Komplet przód tył z springami i amorkami.

>gwint przód 850 tu też się zgodzę

do tego musisz kupic tylne springi i tylne amorki wink.gif

(springi FK tył mam na deal zlosnik.gif ) +- Wychodzi Cie to 120-1400 za gwint + tył - chyba, ze zostawiasz serie amor i kupujesz używke do tyłu wink.gif to w 1000zł sie miescisz, ale w dalszym ciagu to 4stowy wiecej wink.gif

> czy inaczej ale nie trzeba zmieniać zawiasu na zimę (nie wyobrażam sobie zimy na -70/-50 )

Jeżdze, żyje zlosnik.gif 70/60 grinser006.gif

W dodatku mieszkam od zeszłego roku na wiosce! W mieście był luuuz, a tu trzeba uważać i daje to rade wink.gif

Napisano
  • Autor

chyba, ze zostawiasz serie amor i kupujesz używke do tyłu to w 1000zł sie miescisz, ale w dalszym ciagu to 4stowy

To raczej jasna sprawa że gwint musi być droższy bo w sumie gwint niesie za sobą jednak więcej korzyści, a amorki z tyłu akurat są w niezłym stanie tylko springi w takim przypadku. Chciał nie chciał gwint mimo wszystko ma przewagę a za wygodę trzeba "bulić" grinser006.gif

> Jeżdze, żyje 70/60

> W dodatku mieszkam od zeszłego roku na wiosce! W mieście był luuuz, a tu trzeba uważać i daje to rade

ten sam problem jest u mnie tyle że u mnie nie odśnieżają 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.