Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Golf V - dziwny problem ze swiatłami

Featured Replies

Napisano

Od czasu do czasu gdy wyłaczam samochod to świecą mi się światla po jednej stronie auta.Miałem tak juz ze 3 razy w ciagu 2 miesięcy.Raz to była lewa strona a 2 razu druga.Tak mi sie to dzisiaj przypomniało bo na osiedlowym parkingu zauważylem skode fabie z tym samym problemem.Samochod stał zaparkowany i paliła sie jedna przednia lampa.Zeskanowałem swój samochod vagcom i nic nie wykazało.Spotkał sie ktos z czyms takim?

Napisano

> Od czasu do czasu gdy wyłaczam samochod to świecą mi się światla po jednej stronie auta.Miałem tak

> juz ze 3 razy w ciagu 2 miesięcy.Raz to była lewa strona a 2 razu druga.Tak mi sie to dzisiaj

> przypomniało bo na osiedlowym parkingu zauważylem skode fabie z tym samym problemem.Samochod

> stał zaparkowany i paliła sie jedna przednia lampa.Zeskanowałem swój samochod vagcom i nic nie

> wykazało.Spotkał sie ktos z czyms takim?

Nie zostawiłeś przypadkiem w ,,pozycji włączonej" kierunkowskazu? Wtedy świeci się chyba postojowe; świeci się lampa właściwa dla pozostawionego "włączonego" kierunkowskazu.

Napisano

załączysz lewy kierunkowskaz - włączają się postojówki po lewej. włączasz prawy - po prawej.

Napisano

> Od czasu do czasu gdy wyłaczam samochod to świecą mi się światla po jednej stronie auta.Miałem tak

> juz ze 3 razy w ciagu 2 miesięcy.Raz to była lewa strona a 2 razu druga.Tak mi sie to dzisiaj

> przypomniało bo na osiedlowym parkingu zauważylem skode fabie z tym samym problemem.Samochod

> stał zaparkowany i paliła sie jedna przednia lampa.Zeskanowałem swój samochod vagcom i nic nie

> wykazało.Spotkał sie ktos z czyms takim?

Przepraszam ale oplułem monitor hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Takie swiatla postojowe (nie pozycyjne) wlaczane osobno prawe/lewe za pomoca dzwigni kierunkowskazu VW/Audi juz stosuje od... 30 lat? wink.gif

Napisano

> Przepraszam ale oplułem monitor

> Takie swiatla postojowe (nie pozycyjne) wlaczane osobno prawe/lewe za pomoca dzwigni kierunkowskazu

> VW/Audi juz stosuje od... 30 lat?

Nie widzę w tym nic śmiesznego. Skoro Fantomasz nie spotkał się z tym patentem wcześniej, to skąd miał wiedzieć? Może nie czytał/nie ma/ zgubił instrukcję od auta? Ja, szczerze mówiąc, też nie przeczytałem nigdy instrukcji od żadnego ze swoich aut...

mar00ha

Napisano

> Nie widzę w tym nic śmiesznego. Skoro Fantomasz nie spotkał się z tym patentem wcześniej, to skąd

> miał wiedzieć? Może nie czytał/nie ma/ zgubił instrukcję od auta?

Nie nie, nie smieje sie ze nie wiedzial ze ma to w swoim samochodzie, ale ze dopiero teraz zauwazyl ze takie cos wystepuje w ogole w autach VAG wink.gif Ja to od lat nawet niechcacy obserwuje ze ktos zapomnial wylaczyc kierunkowskazu i sie swieci postojowka po jednej stronie wink.gif

> Ja, szczerze mówiąc, też nie

> przeczytałem nigdy instrukcji od żadnego ze swoich aut...

Ja rowniez niewiem.gif

I np. po prawie roku posiadania Passata przypadkiem odkrylem ze fabryczne radio ma zdejmowany panel icon_eek.gif i nigdy nie zdejmowalem (w sumie nadal tego nie robie bo kto by sie bawil w kradziez fabrycznego audio)

Napisano

Nie jestem pewien ale wydaje mi sie, ze nawet jak zostawisz wl kierunkowskaz to po wyjeciu klucza bedzie 'dziwczalo' zlosnik.gif jutro spr cool.gif

Napisano

> Nie jestem pewien ale wydaje mi sie, ze nawet jak zostawisz wl kierunkowskaz to po wyjeciu klucza

> bedzie 'dziwczalo' jutro spr

Dokładnie.

Napisano

> Nie jestem pewien ale wydaje mi sie, ze nawet jak zostawisz wl kierunkowskaz to po wyjeciu klucza

> bedzie 'dziwczalo' jutro spr

u mnie nie dźwięczy, ale ja mam zepsuty brzęczyk grinser006.gif

a propos nie ma ktoś na zbyciu tego brzęczka z zegarów? hmm.gif

Napisano

też nie wiedziałem ok.gif zaparkowałem z włączonym kierunkowskazem i nie odbiłem przed wyjęciem kluczyka i parę minut straconych na próbę ogarnięcia o co chodzi

Napisano

> u mnie nie dźwięczy, ale ja mam zepsuty brzęczyk

> a propos nie ma ktoś na zbyciu tego brzęczka z zegarów?

a jak otwierasz drzwi kierowcy to zapala sie lampka oswietlenia wnetrza ?

Napisano

> a jak otwierasz drzwi kierowcy to zapala sie lampka oswietlenia wnetrza ?

działa całe oświetlenie wnętrza, łącznie z drzwiami

ewidentnie zepsuł się brzęczyk w zegarach

nie mam na razie czasu by tam się dostać, już się przyzwyczaiłem, żeby pamiętać o światłach grinser006.gif

Napisano

kurcze a ja ostatnio chcialem to wytestowac i faktycznie zaczelo dzwieczec ale jak szerzej otworzylem drzwi sygnal zanikl screwy.gif i pojawia sie teraz czasami jak ruszam drzwiami wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.