Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zderzak w hienie

Featured Replies

Napisano

Jak tam z jego twardością przy spotkaniu powiedzmy 80km/h z zającem, warto gwałtownie hamować czy nie grinser006.gif

Napisano

> Jak tam z jego twardością przy spotkaniu powiedzmy 80km/h z zającem, warto gwałtownie hamować czy

> nie

Każdy zderzak ulegnie zniszczeniu.....chyba, że będzie zrobiony z szyny kolejowej.

Napisano

> Jak tam z jego twardością przy spotkaniu powiedzmy 80km/h z zającem, warto gwałtownie hamować czy

> nie

Puknięcie z 20 km/h w tył toledo 1 u niego prawie nic, przesunięty o 0,5 cm i nic więcej, mój połamany.

Czasami nie warto hamować przed zwierzyną, lepiej wziąć na samochód, niż wpaść w poślizg i zaliczyć np drzewo :/

Napisano

> nie

Zależy czy lubisz pasztet smile.gif270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Zależy czy lubisz pasztet

Lubię i uno nieraz mnie wyżywiło grinser006.gifale w hienie mam obawy bo koszt zderzaka większy nie mówiąc o malowaniu

Napisano

> nie

Uderzyłem 2 lata temu w zimę w dużego psa przy prędkości ok. 70-80. Pies gdzieś poleciał, pękła chłodnica, ramka od rejestracji a w zderzaku pękły dolne 2 "płetwy" i łączące je pionowe fragmenty. Pojawiło się również pęknięcie obok tablicy. Aha, wypadła i zaginęła zatyczka od miejsca na hak holowniczy wink.gif Po wymianie chłodnicy jeździłem 1.5 roku bez ruszania tego, gdyż żaden fragment nie był luźny i tylko z bliska było widać pęknięcia. Przy okazji wizyty u blacharza chłopaki pokleili mi te pęknięcia i ładnie pomazali lakierem wink.gif Tak jak już ktoś wspomniał, jak nie masz możliwości zahamowania wcześniej to dodaj gazu i wal. Lepsze takie uszkodzenia jak moje niż śmierć na drzewie przy omijaniu zająca czy garaż w tyłku przy ostrym hamowaniu.

Napisano

w fiatach są bardzo delikatne zderzaki. sejkiem uderzyłem kiedys w duzego psa przy ok 50 na godz, to połamały sie wszystkie zaczepy i zderzak na pół. w siene puknął mi kiedys koles na światłach z tyłu, jechał chyba ze 30, to tez go rozerwało na pół, a u tego kolesia w oplu nic sie nie stało, miesiąc temu moja zona cofała na parkingu przed blokiem i nie zauważyła drzewa angryfire.gif prędkosc niewielka, a zderzak popękany jak przy 80 na godz sick.gif

Napisano

> w fiatach są bardzo delikatne zderzaki.

Bardzo twarde i mało elastyczne ok.gif

Napisano
  • Autor

> Bardzo twarde i mało elastyczne

W uno nie mogłem narzekać, kilka szt kitajców poległo a zderzak bez problemu wytrzymywał, halogeny też grinser006.gif

Napisano

> W uno nie mogłem narzekać, kilka szt kitajców poległo a zderzak bez problemu wytrzymywał, halogeny

> też

Poczekaj aż jacyś ludzie z animalsów się zgłoszą palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.