Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie śruby pływające?

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje kupić śruby pływające do Powertech'ów. Zmiana rozstawu z 4x100 na 4x98. Felgi wejdą do auta z dystansem 10mm. Jaka powinna być długość, skok i średnica gwintu? Najlepiej pod klucz 17.

Napisano

> Potrzebuje kupić śruby pływające do Powertech'ów. Zmiana rozstawu z 4x100 na 4x98. Felgi wejdą do

> auta z dystansem 10mm. Jaka powinna być długość, skok i średnica gwintu? Najlepiej pod klucz

> 17.

http://profelgi.pl/

Napisano

pytanie zadawane po raz "milionpięcetstodziewięcet", ale żeby nie było, że jestem fe i be i tylko spamuje..

skok gwintu 1,25

śruba m12

długość gwintu zmierz normalna śrubę+10mm ( pewnie wyjdzie coś koło 35mm)

Napisano

> Potrzebuje kupić śruby pływające do Powertech'ów. Zmiana rozstawu z 4x100 na 4x98. Felgi wejdą do

> auta z dystansem 10mm. Jaka powinna być długość, skok i średnica gwintu? Najlepiej pod klucz

> 17.

Pływak M12x1.25 o długości gwintu 40-42 mm i starczy ok.gif

Napisano

> 17.

40mm. O ile cie nie oszukają i Ci nie przyślą dystansu 15mm i będziesz się zastanawiać co te 40mm się nie chce wkręcać więcej niż 2 zwoje xD

Napisano

> Pływak M12x1.25 o długości gwintu 40-42 mm i starczy

Dokładnie, wyszło mi też ok 40mm. Pytanie tylko, czy da się dostać takie zabezpieczające?

Napisano

> Dokładnie, wyszło mi też ok 40mm. Pytanie tylko, czy da się dostać takie zabezpieczające?

Da radę bo sam mam takie wink.gif Na zamówienie wykonają ok.gif

Napisano

> Da radę bo sam mam takie Na zamówienie wykonają

Gdzie robią takie rzeczy? Jaki koszt?

Napisano

> Gdzie robią takie rzeczy? Jaki koszt?

TEN sklep jest dobrze wyposażony wink.gif Ostatnio kupiłem właśnie pływaki 40 mm i policzyli mi 7 zł za sztukę smile.gif Co do zabezpieczeń to też wykonają je na zamówienie ok.gif Ale aktualnej ceny niestety nie znam...

Napisano

> TEN sklep jest dobrze wyposażony Ostatnio kupiłem właśnie pływaki 40 mm i policzyli mi 7 zł za

> sztukę Co do zabezpieczeń to też wykonają je na zamówienie Ale aktualnej ceny niestety nie

> znam...

Dzięki, zapytam tam ok.gif

Napisano

> Dzięki, zapytam tam

waytogo.gif

Napisano

> TEN sklep jest dobrze wyposażony Ostatnio kupiłem właśnie pływaki 40 mm i policzyli mi 7 zł za

> sztukę Co do zabezpieczeń to też wykonają je na zamówienie Ale aktualnej ceny niestety nie

> znam...

Koledze go pokazywałem ale się nie domyślił.

Napisano

> Koledze go pokazywałem ale się nie domyślił.

Autor wątku pytał jakie śruby ma zastosować, a nie gdzie je kupić ok.gif Kolega Kadu pytał o zakup wink.gif

Napisano

> Autor wątku pytał jakie śruby ma zastosować, a nie gdzie je kupić Kolega Kadu pytał o zakup

Też by mu tam doradzili byłem tam ostatnio fachowa obsługa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.