Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Puszcza baki.

Featured Replies

Napisano

Witajcie po dlugiej przerwie smile.gif

Dawno nie udzielalem sie na forum, Stilo jest stale uzytkowane przez tate (2 remonty silnika juz mialo :< )

..i chyba zbliza sie trzeci. Dzieje sie cos takiego - szarpie na wolnych, jak zimny zdarza mu sie zgubic zaplon (tak jakby, nie jestem mechanikiem ale chodzi nierowno) na wolnych obrotach (lubia sobie mocno spasc lub zgasnie calkiem) jak sie nagrzeje to jest raczej ok ALE lubi raz na jakis czas przywalic z rury siwa zaslone dymna. Co ciekawe dzieje sie to zupelnie losowo, ale jak juz pusci to nic nie widac w tylnej szybie smile.gif dzis jechalem nim pod gorke to jakby nie przerywajac pracy wyskakiwal engine fault (nie tracil mocy nic) doslownie na sekunde i gaslo (tak sie wczesniej nie dzialo)

oleju nie ubywa, ani ni eprzybywa (w sensie nie ubywa takze plynu chlodniczego)

Przed ta dzisiejsza jazda jakis czas temu byl podpinany do kompa i zadnych bledow nie bylo parametry pracy w normie.

Jakies pomysly?

Pozdrawiam,

Michal smile.gif

Napisano

> Dawno nie udzielalem sie na forum, Stilo jest stale uzytkowane przez tate (2 remonty silnika juz

> mialo :< )

Czyli nie jestem sam smile.gif

Czy możesz mi na priv wysłać swój tel. zamieniłbym z Tobą parę słów, zwłaszcza w temacie nie pożerania oleju.

aha co do tematu to popatrz na świece, miałem trochę podobne problemy do Twoich i po wymianie jak ręką odjął.

Pzd

Napisano

odnośnie NIE pożerania oleju to walcie tutaj... zlosnik.gif

większość posiadaczy 1,8 chce znać tajemnice braku apetytu na oliwe food.gif

Napisano

> odnośnie NIE pożerania oleju to walcie tutaj...

dokładnie zlosnik.gif

a co do falowania obrotów i przygasania to nie korkowiec? chyba że jak kolega wyżej pisze świece jeszcze nie wymieniałam to może warto spróbować

Napisano
  • Autor

Panowie posluzylem sie skrotem myslowym - mialem na mysli ze nie ubywa oleju w ilosciach wiekszych niz standardowo - przed remontami usterkami itp smile.gif Wybaczcie ze narobilem Wam nadziei smile.gif

Jutro tato podjedzie na komputer moze costam wyjdzie, w sumie powinno bo engine faulty sie przeciez pojawily, mam andzieje ze zostaly zapisane. Zbadam tez temat ze swiecami, dzieki smile.gif

Napisano

Jest sposób by nie ubywało oleju...............

nie jeździć autem wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.