Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audio Croma gośniki tył

Featured Replies

Napisano

Witajcie.

Mam pytanie, prośbę w zasadzie.

Czy możecie ocenić jak po przestawieniu w radiu funkcji fader na tył grają Wam głośniki tylne?

Audio w Cromie jest albo generalnie liche, albo coś mam zbabrane.

U mnie po przestawieniu fader na tył głośniki w zasadzie ledwo ,,bzyczą'' bo graniem nie można tego nazwać, w porównaniu z przodem gra to fatalnie. Czy też tak macie czy może mam coś zbabrane?

Przy okazji byłem oglądnąć nowy nabytek teścia Skodę Octavię, fabryczne audio w tym samochodzie gra wręcz fenomenalnie, niby zwykła skoda i to wcale z nienajwyższą odmianą audio dostępną w tym modelu, ale gra to po prostu rewelacyjnie.

Napisano

Ścisz radio, fader max na tył i podgłaśniając sprawdzisz czy nie charczą...

Poziom głośności powinien być jednakowy dla głośników z przodu i tyłu.

Napisano

> Witajcie.

> Mam pytanie, prośbę w zasadzie.

> Czy możecie ocenić jak po przestawieniu w radiu funkcji fader na tył grają Wam głośniki tylne?

> Audio w Cromie jest albo generalnie liche, albo coś mam zbabrane.

> U mnie po przestawieniu fader na tył głośniki w zasadzie ledwo ,,bzyczą'' bo graniem nie można tego

> nazwać, w porównaniu z przodem gra to fatalnie. Czy też tak macie czy może mam coś zbabrane?

> Przy okazji byłem oglądnąć nowy nabytek teścia Skodę Octavię, fabryczne audio w tym samochodzie gra

> wręcz fenomenalnie, niby zwykła skoda i to wcale z nienajwyższą odmianą audio dostępną w tym

> modelu, ale gra to po prostu rewelacyjnie.

Z tyłu głośniki wysokotonowe są tylko w najlepszej instalacji audio, która jest montowana w wersji Emotion i Business. W wersjach tańszych są tylko maskownice. Generalnie w mojej Cromie w wersji Dynamic, audio jest dużo gorsze niż w Stilo. Temat był szeroko omawiany i jest dokładny opis usera Lisek, w dziale Zrób to sam.

Napisano
  • Autor

> Z tyłu głośniki wysokotonowe są tylko w najlepszej instalacji audio, która jest montowana w wersji

> Emotion i Business. W wersjach tańszych są tylko maskownice. Generalnie w mojej Cromie w

> wersji Dynamic, audio jest dużo gorsze niż w Stilo. Temat był szeroko omawiany i jest dokładny

> opis usera Lisek, w dziale Zrób to sam.

Ja mam głośniki z tyłu, ostatnio jeden zaczął charczeć. Kupiłem nowy w ASO i gdy miałem się zabierać za montaż.... przestał charczeć. Generalnie jak przełączę na tył to dźwięk jest fatalny, basu zero, jakieś strzępy średnich tonów i trochę ,,charczenia''. Nie wiem czy tak mają wszystkie czy coś u mnie niedomaga.

Napisano

> fatalny, basu zero, jakieś strzępy średnich tonów i trochę ,,charczenia''. Nie wiem czy tak

> mają wszystkie czy coś u mnie niedomaga.

Moze masz kolego cos nie tego....

W Cromie są identyczne głośniki jak w Stilo, jest to celluozowa membrana ale dość lekka wiec ma szybka odpowiedź na sygnał... Nic nie powinno charczeć a jeśli nie masz głośników wysoko-tonowych ( sa identyczne jak te z przodu w słupkach lusterek - ja przeniosłem je do tyłu) to i tak tył gra głośno i wyraźnie - ale dołem pasma...

zapoznaj sie z moim wątkiem...

Napisano

> Ja mam głośniki z tyłu, ostatnio jeden zaczął charczeć. Kupiłem nowy w ASO i gdy miałem się

> zabierać za montaż.... przestał charczeć. Generalnie jak przełączę na tył to dźwięk jest

> fatalny, basu zero, jakieś strzępy średnich tonów i trochę ,,charczenia''. Nie wiem czy tak

> mają wszystkie czy coś u mnie niedomaga.

A ile masz głośników z tyłu - cztery czy dwa? Niezależnie od ilości coś jest nie tak.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.