Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mazda 626-Opinie

Featured Replies

Napisano

> Witajcie,

> Co powiedzie na temat Mazdy 626 roczniki 1998-2000?

Ogólnie fajne pojazdy za niewielką kasę, ale rdza je chrupie oslabiony.gif

Napisano

> Ogólnie fajne pojazdy za niewielką kasę, ale rdza je chrupie

potwierdzam, do tego niezłe silniki benzynowe

Napisano
  • Autor

> potwierdzam, do tego niezłe silniki benzynowe

no wlasnie, rdza... sa jakies pojazdy tego typu gdzie rdza nie bylaby glownym problemem? Jakie silniki polecacie do 626?

Napisano

2.0 Ditd czy jakies takie oznaczenie, jezdzilem autem z takim silnikiem z moca całych 85hp w kombi, stary diesel z turbina i tyle, z ta moca za słaby ponoc sa wersje 100hp z tym silnikiem. powyzej 2000obr/min głosno nie milosiernie w aucie, no i jak dla mnie bezsensownie zestopniowana skrzynia biegów typowo dla kapeluszników co kreca silnik max 2000obr/min, czy jakies wady oprócz rdzy, chyba znajomy sie nieskarzyl, aha z tego co mi utkwilo w pamieci wystrzegac sie diesla z doladowaniem Comprex ok.gif

Napisano

> 2.0 Ditd czy jakies takie oznaczenie, jezdzilem autem z takim silnikiem z moca całych 85hp w kombi,

> stary diesel z turbina i tyle, z ta moca za słaby ponoc sa wersje 100hp z tym silnikiem.

> powyzej 2000obr/min głosno nie milosiernie w aucie, no i jak dla mnie bezsensownie

> zestopniowana skrzynia biegów typowo dla kapeluszników co kreca silnik max 2000obr/min, czy

> jakies wady oprócz rdzy, chyba znajomy sie nieskarzyl, aha z tego co mi utkwilo w pamieci

> wystrzegac sie diesla z doladowaniem Comprex

comprex byl w starszych 626.ditd maja w zaleznosci od wersji 90,100 lub 110 KM.

co do ditd-b.malo pali,sam silnik nie do zajechania podobnie zywotne turbo i pompa.trzeba zwrocic uwage na zawory w pompie ,sa drogie .objawem padnietej pompy sa trudnosci w uruchamianiu cieplego silnika.faktycznie glosno w srodku no.gif

Napisano

> Witajcie,

Ostatnio do mnie na zakład przyjechał gostek na przegląd -- sprowadził z Niemiec rocznik chyba 1997 , i zonk przeglądu nie dostał bo podłogi i podłużnic to tam nie było --- masakryczna rdza

Napisano

> Witajcie,

Ojciec mam taką z silnikiem 2.0 benzyna 116 KM (były też wersje 136KM) i automatyczną skrzynią biegów. Auto jest rewelacyjne, ale tylne nadkola rdzewieją frown.gif A tak to niezawodne auto za dobre pieniądze. No i bardzo duże. A patent ze składanym siedzeniem pasażera zasługuje na medal

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.