Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Taki sobie Cruze z Allegro....

Featured Replies

Napisano

Nie wiem, może ja mało wiem, ale ten sprzedawca chyba jesszcze mniej o tym aucie. Poka mi gdzie on tam widzi tempomat, czujnik parkowania ( choć może kiepskie zdjęcie i nie widze devil.gif ) no i te 10 jaśków grinser006.gif

Napisano

A może jakiś sznurek byś dodał.

Ciężko coś powiedzieć o niczym.

Napisano

> Nie wiem, może ja mało wiem, ale ten sprzedawca chyba jesszcze mniej o tym aucie. Poka mi gdzie on

> tam widzi tempomat, czujnik parkowania ( choć może kiepskie zdjęcie i nie widze ) no i te 10

> jaśków

Jestem zdziwiony żeś zdziwiony. Chyba żeś używanego auta nigdy nie szukał tongue.gif Pokaż mi handlarza który wie co sprzedaje. Wchodzą na plac do niemca (o tradycyjnym niemieckim imieniu Ahmed) i te padaki które się bardziej błyszczą ładują na lawete. Sprawdzają tylko czy krew dobrze sprana i zwłokami nie czuć wink.gif

oink.gif

Aczkolwiek ten handlarzyna chyba był pijany, bo ani to "f tedeiku" i "to prawie dełu panie" wink.gif

Napisano
  • Autor

To nawet handlarz nie jest ino ignorant pad.gif

Jak potencjalny kupiec weźmie autko na sprawdzenie i powie kolesiowi " to teraz sprawdzimy jak działa tempomat" grinser006.gif to chyba Rutkowski Patrol wezwą by im go poszukał biglaugh.gif O czujnikach parkowania nie wspomnę bo je gołym okiem widać a tu ich nie widać jak widać spineyes.gifhehe.gif

Napisano

Dosc tani jak nie bity to brac i olac handlarza.

Napisano

ok, no jedno ma racje - czujniki parkowania są. (zdjecie dokladnie od tyłu)

A co do jaskow, to nawet u nas na forach sa tacy co mysla ze maja ich 10 sztuk. Kazdy wchodzi do auto i liczy etykiety z napisem AIRBAG i wtedy mu 10 wyjdzie - kurtyny njaczesciej sa oznaczone na slupkach A, B i C.

Ale coz nie kazdy jest mechanikiem

Napisano

Czym tu sie dziwic?

Nie znam sie na wyposazeniu Cruza, ale wiekszosc ogloszen jest podkoloryzowanych, przepisywanych z poprzednich na zasadzie kopiuj/wklej itd.

Kolor mi sie podoba i silnik pod LPG podchodzi, troche daleko bo moze bym nawet obejrzal.

Napisano

> A bo mnie zagadali kolesie i poszło bez linki

> Podziwiajta

Ale trzeba sie cieszyc, ze auto jest od "jednego" wlasciciela, a nie od dwoch lub nawet trzech pad.gifhahaha.gif

Napisano

A ja mam wrażenie że był robiony cały tył. Jakoś dziwnie lakier wygląda (lewe tylke nadkole oraz prawe w stosunku do drzwi). Mogę się mylić, może światło tak pada.

Napisano

Przepraszamy - ogłoszenie jest nieaktywne.

Mogło nie zostać jeszcze aktywowane lub czas emisji ogłoszenia zakończył się.

Ktoś kupił hehe.gif

10 poduszek powietrznych zachęciło biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.