Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Końcówka drążka a bicie kierownicy FF2

Featured Replies

Napisano

Hello wink.gif Od jakiegoś czas w mojej foce lekko bije kierownica gdzieś od 70 do 120 km/h . Wiadomo że pierwszym celem będą koła. Niestety ta diagnoza jest nietrafiona - dzieje się tak na dwóch kompletach kół, stalowych i alu. I kolega mi podpowiedział wczoraj że może i koła lekko biją , ale wybite końcówki drążków powodują tak mocne przeniesienie tego na kierownice. Prawda to czy mit ?? Jako że końcówki nie są drogie to w sumie i tak można je wymienić.

Napisano

> Hello Od jakiegoś czas w mojej foce lekko bije kierownica gdzieś od 70 do 120 km/h . Wiadomo że

> pierwszym celem będą koła. Niestety ta diagnoza jest nietrafiona - dzieje się tak na dwóch

> kompletach kół, stalowych i alu. I kolega mi podpowiedział wczoraj że może i koła lekko biją ,

> ale wybite końcówki drążków powodują tak mocne przeniesienie tego na kierownice. Prawda to czy

> mit ?? Jako że końcówki nie są drogie to w sumie i tak można je wymienić.

A nie lepiej pojechać do kogoś, kto je obejrzy i powie czy są do wymiany, niż wróżyć z fusów na forum, co to może być ?

Napisano
  • Autor

Pytam bo może ktoś miał podobnie. Nie chcę żeby mi ktoś wróżył z fusów. Jutro sprawdzę u kolegi w warsztacie. A kto pyta nie błądzi.

Napisano

Prawda to czy

> mit ?? Jako że końcówki nie są drogie to w sumie i tak można je wymienić.

Prawda. ok.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki.

Dziś już się okazało czemu bije. Opony do wymiany. Wszystkie cztery wyząbkowane. 3 letnie Nexeny raczej na złom się nadają, chyba że sprzedam jakiemuś maniakowi driftu za śmieszne pieniądze. Niech sobie poupala zlosnik.gif

Napisano

> Dzięki.

> Dziś już się okazało czemu bije. Opony do wymiany. Wszystkie cztery wyząbkowane. 3 letnie Nexeny

> raczej na złom się nadają, chyba że sprzedam jakiemuś maniakowi driftu za śmieszne pieniądze.

> Niech sobie poupala

A wszystko ok z zawieszeniem, bo to chyba nie jest normalne aby wyzabkowac opony az do takiego stopnia.

Napisano

> A wszystko ok z zawieszeniem, bo to chyba nie jest normalne aby wyzabkowac opony az do takiego

> stopnia.

w focusie absolutnie normalne - z tyłu smile.gif

Napisano
  • Autor

Wygląda że ok. Mieliśmy auto na kanale i sprawdziliśmy wszystko co się da. Jak zmienię opony to pojadę na zbieżność i geometrię żeby mieć 100% pewności waytogo.gif

Napisano
  • Autor

To wiem zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Ogólnie chyba wszystko co ma wielowahacz z tyłu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.