Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Żaluzje przeciwsłoneczne....

Featured Replies

Napisano

Panowie takie pytanie. W Nubie mam folie na szybach, ale mój kolor Cruza raczej folie dyskwalifikuje clown.gif chyba. Mam małe dziecko, roku jeszcze nie ma i muszę coś na tył dać. I tu pytanie czy takie cuś swoje zrobi? Żaluzje hmm.gif

Ma to u nas ktoś założone? Warto to kupić w tej cenie?

Napisano

Dla mnie to fajnie wygląda na zdjęciu, można parę złotych zaoszczędzić kupując to na ebay, ale poszukaj może firmy która oferuje folie nie tylko w kolorze czarnym, na pewno będzie to kosztować mniej a efekt będzie ciekawszy.

Napisano

> Panowie takie pytanie. W Nubie mam folie na szybach, ale mój kolor Cruza raczej folie

> dyskwalifikuje chyba. Mam małe dziecko, roku jeszcze nie ma i muszę coś na tył dać. I tu

> pytanie czy takie cuś swoje zrobi? Żaluzje

> Ma to u nas ktoś założone? Warto to kupić w tej cenie?

Mam takie w Epice. Są o niebo lepsze od tych wszystkich uniwersalnych. Ba, nawet są lepsze od takich zwijanych fabrycznych, bo te zwijane nie przykrywają całej szyby i zawsze słońce w twarz przez jakąś dziurę świeci.

Generalnie polecam. I cena nienajgorsza (ja dałem ze 2x tyle - ale mam też na tylną szybę).

Napisano

> Panowie takie pytanie.

Mam i polecam.

i259024_sssb.jpg

dscf1275p.jpg

dscf1270.jpg

dscf1268t.jpg

Napisano

> Dla mnie to fajnie wygląda na zdjęciu, można parę złotych zaoszczędzić kupując to na ebay, ale

> poszukaj może firmy która oferuje folie nie tylko w kolorze czarnym, na pewno będzie to

> kosztować mniej a efekt będzie ciekawszy.

Folie to przeżytek, nie można tego zdejmować wedle uznania, w zimie, w nocy czy w deszczu, no i zbyt wiele zatrzymują światła,

stwarzają uczucie zamknięcia w lodówie i zniekształcają kolory na zewnątrz no.gif

Boczne żaluzje przeciwsłoneczne są pod tym względem lepsze claps.gif

Jedyny minus to to, że nie opuszczają się razem z szybą no.gif

A na tylną szybę w Cruze chcę dać Solarnąplexię claps.gif

Napisano

> Panowie takie pytanie. W Nubie mam folie na szybach, ale mój kolor Cruza raczej folie

> dyskwalifikuje chyba. Mam małe dziecko, roku jeszcze nie ma i muszę coś na tył dać. I tu

Nie wiem jaki masz kolor, ale możesz lekko przyciemnić szyby lekko np 30 lub 35, ale metalizowaną (nie, nie błyszczy się jak lustro, tylko lepiej odbija światło i ciepło smile.gif )

Mam takie coś i polecam. Folia nie jest czarna, tylko jest to takie przyciemnienie jak większość suvów ma z tyłu fabrycznie

A szyba z taką roletą również wydaje się jak przyciemniona więc chyba bez różnicy, a cenowo jest całkiem, całkiem podobnie

Napisano

> Folie to przeżytek, nie można tego zdejmować wedle uznania, w zimie, w nocy czy w deszczu, no i

> zbyt wiele zatrzymują światła,

facepalm%5B1%5D.gif

Są różne rodzaje folii ok.gif Przezroczyste, refleksyjne, 5; 10; 15; 20; i nieprzepuszczające światła wcale. Po za tym istnieje coś takiego jak przyciemnianie piecowe ok.gif

> stwarzają uczucie zamknięcia w lodówie i zniekształcają kolory na zewnątrz

Żaluzja w pewien sposób też zniekształca obraz ok.gif

> Boczne żaluzje przeciwsłoneczne są pod tym względem lepsze

> Jedyny minus to to, że nie opuszczają się razem z szybą

> A na tylną szybę w Cruze chcę dać Solarnąplexię

Napewno będzie ładnie wyglądało ok.gif

Napisano

> Są różne rodzaje folii Przezroczyste, refleksyjne, 5; 10; 15; 20; i nieprzepuszczające światła

No to sobie dobieraj stopień przepuszczalności światła zależnie od pogody, pory dnia, nocy oraz roku.

Powodzenia mikolaj.gif

> wcale. Po za tym istnieje coś takiego jak przyciemnianie piecowe

No jest, kosztuje majątek i pozbawia dowodu rejestracyjnego no.gif

Reszta "plusów" taka jak przy tradycyjnej foli.

> Żaluzja w pewien sposób też zniekształca obraz

Tak ogranicza go również, ale nie pozbawia naturalnych kolorów,

dzięki temu pasażer nie czuje się jak w permanentnym zamknięciu, za to jego nikt z zewnątrz nie widzi claps.gif

> Napewno będzie ładnie wyglądało

Masz rację,

tak wygląda w Cruzaku przed:

i278296_solar-heck.jpg

a tak po:

i278301_solar-heck2.jpg

Napisano

> No to sobie dobieraj stopień przepuszczalności światła zależnie od pogody, pory dnia, nocy oraz

> roku.

> Powodzenia

Wymyślasz i tyle ok.gif Widziałeś kiedyś auto po "foliowaniu"? Po naklejeniu najdelikatniejszej foli praktycznie od środka nie widać różnicy ok.gif

window-tint-levels.jpg

> No jest, kosztuje majątek i pozbawia dowodu rejestracyjnego

Proszę pokaż odpowiedni zapis w kodeksie ok.gif Tylne szyby możesz sobie zamalować olejną i narysować kwiatki skromny.gif

> Reszta "plusów" taka jak przy tradycyjnej foli.

Widziałeś kiedyś auto po piecowym przyciemnianiu szyb?

> Tak ogranicza go również, ale nie pozbawia naturalnych kolorów,

> dzięki temu pasażer nie czuje się jak w permanentnym zamknięciu, za to jego nikt z zewnątrz nie

> widzi

Tak tylko widzi świat zza "krat" ok.gif

> Masz rację,

> tak wygląda w Cruzaku przed:

> a tak po:

Nie, nie zmienia kolorów rotfl.gif Wygląda jak brązowe szyby w maluchu ok.gif

Napisano

Sprzedałem jakiś czas temu coś takiego klientowi i jest bardzo zadowolony. Gdybyś przycisnął dobrze sprzedawcę w ASO, powinien Ci je za 200zł puścić.

Napisano

Za 223 zł warto brać w ciemno. Gdy interesowałem się takimi żaluzjami do AVEO (6 sztuk - przód+tył+boczki) to w salonie śpiewali ponad 600 zł. Przecież to żart.

Napisano

> Sprzedałem jakiś czas temu coś takiego klientowi i jest bardzo zadowolony.

Bo każdy kto miał praktyczny kontakt z tymi żaluzjami w Cruze będzie zadowolony waytogo.gif

Tylko ktoś kto ich jeszcze nie użytkował może nadal rozmyślać o małouniwersalnej folii.

Napisano

> Za 223 zł warto brać w ciemno.

Też bym brał w tej cenieclaps.gif

...gdybym już ich nie miał biglaugh.gif

Jeszcze raz szczerze polecam.

Zakładasz w góra 5-6 minut i od razu możesz jeździć i radować się smile.gif

Napisano
  • Autor

Melduje zakup i wykonanie zadania. zlosnik.gif

Faktycznie fajnie się prezentuje, trochę te dwie blaszki musiałem się nagimnastykować by włożyć za uszczelkę, lale się dało palacz.gif

Teraz jeszcze trzeba będzie z tylną szybą pokombinować i albo faktycznie jakaś folia czy inne cudo jak pokazywałeś, albo fabryczne takie same jak na boki drzwi. Dixi ma w cenniku ale drożej jak Kanclerz który nie ma ale ma taniej o 50 zeta jak na stan wejdą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.