Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

XP gaśnie

Featured Replies

Napisano

Witam

Krótko i na temat - posiadam XP z 2000r 1,8 benzyna + LPG i niestety jak mam klimę włączona na 3 stopniu mocy wentylatorów potrafi zgasnąć podczas dojeżdżania na luzie np do ronda. Czyściłem już przepustnicę i silnik wolnych obrotów jednak niestety chyba będę musiał wymienić powyższy silnik?! jak sądzicie?! Dodam że dzieje się to tylko na LPG ( wszystko z instalacją jest ok sprawdzana ). Czy ktoś miał podobny przypadek?!

Napisano

> Witam

> Krótko i na temat - posiadam XP z 2000r 1,8 benzyna + LPG i niestety jak mam klimę włączona na 3

> stopniu mocy wentylatorów potrafi zgasnąć podczas dojeżdżania na luzie np do ronda. Czyściłem

> już przepustnicę i silnik wolnych obrotów jednak niestety chyba będę musiał wymienić powyższy

> silnik?! jak sądzicie?! Dodam że dzieje się to tylko na LPG ( wszystko z instalacją jest ok

> sprawdzana ). Czy ktoś miał podobny przypadek?!

Skoro dzieje sie tylko na LPG, to IMHO nie jest w porzadku grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Skoro dzieje sie tylko na LPG, to IMHO nie jest w porzadku

możesz kolego dokładniej bo się zbytnio nie znam!!!

Napisano

> Witam

> Krótko i na temat - posiadam XP z 2000r 1,8 benzyna + LPG i niestety jak mam klimę włączona na 3

> stopniu mocy wentylatorów potrafi zgasnąć podczas dojeżdżania na luzie np do ronda. Czyściłem

> już przepustnicę i silnik wolnych obrotów jednak niestety chyba będę musiał wymienić powyższy

> silnik?! jak sądzicie?! Dodam że dzieje się to tylko na LPG ( wszystko z instalacją jest ok

> sprawdzana ). Czy ktoś miał podobny przypadek?!

Która generacja tej instalacji? Pytam, bo zasada jest taka, że po włączeniu klimy pojawia się spore obciążenie i sterownik silnika zwiększa dawkę paliwa. Przy prostych instalacjach LPG nie bardzo jest nad tym kontrola frown.gif

Napisano

> możesz kolego dokładniej bo się zbytnio nie znam!!!

Jezeli problem wystepuje wylacznie na LPG, to tam bym szukal przyczyny...

Napisano
  • Autor

> Która generacja tej instalacji? Pytam, bo zasada jest taka, że po włączeniu klimy pojawia się spore

> obciążenie i sterownik silnika zwiększa dawkę paliwa. Przy prostych instalacjach LPG nie

> bardzo jest nad tym kontrola

IV generacja komputer to Stag 4 - zobaczymy jak wymienię silnik krokowy

Napisano

> IV generacja komputer to Stag 4 - zobaczymy jak wymienię silnik krokowy

Ale jak takie akcje dzieja sie tylko na LPG to silnik krokowy powinienes wykluczyc. I sprawdzic tylko i wylacznie instalacje LPG.

Napisano
  • Autor

> Ale jak takie akcje dzieja sie tylko na LPG to silnik krokowy powinienes wykluczyc. I sprawdzic

> tylko i wylacznie instalacje LPG.

Powiem Ci tak kolego sprawdzałem instalacje i nic nie wskazuje na to że to z nią jest problem - jak rozmawiałem z gazwonikiem to mówił że właśnie XP mają taki defekt że przepustnica i silnik krokowy, chciałem się jeszcze dowiedzieć czy ktoś może miał już podobne problemy i co było przyczyną!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.