Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Linki biegów sc - nie wchodzi 1 3 i 5

Featured Replies

Napisano

Majstry mam problem (znów) z padłem: ostatnimi czasy coraz ciężej było mi wrzucić 1 bieg. (krzynia c514)Lewarek szedł niby w normalną pozycję pierwszego biegu, ale jak go "wrzucałem" to szedł z dzwinym oporem - jakby tam wszystko było w jakimś gęstym smarze czy coś. Otworzyłem machę a serce.gif poprosiłem, żeby wrzucała mi ciągle 1 bieg. Okazało się że linka zagina się jakies 5cm przed morowaniem do tej kulki i nie daje rady pchać wybieraka. Mowa o lince tej z tyłu bliżej grodzi. Nie wiem ocb, ale podejrzewam, że pewnie już się wyrobiła i straciła odpowiednią sztywność niezędną do pchania wybieraka. Bo ciągnąć ciągnie, tylko nie pcha. Czasem udaje się wrzucić 1 a nawet 3 podczas jazdy grinser006.gif ale od 3 dni ruszam z 2 i potem od razu 4 a na trasę ledwo, ale wrzucam 5. Linka do wymiany?

Napisano

Odczep linkę z kulki i sprawdź czy chodzi luźno smile.gif

Ale obstawiam że się zatarła i tylko pracuję dobrze jak się ją ciągnie frown.gif a nie pcha frown.gif

Napisano
  • Autor

Od tej linki co mi sie zrypała (linka wybierająca biegi) nie widzę opcji żeby kulkę odkręcić, ponieważ nie ma ona regulacji screwy.gif regulację ma tylko ta druga dłuższa bliżej pasa przedniego

Napisano

> Od tej linki co mi sie zrypała (linka wybierająca biegi) nie widzę opcji żeby kulkę odkręcić,

> ponieważ nie ma ona regulacji regulację ma tylko ta druga dłuższa bliżej pasa przedniego

nie mowię o regulacji smile.gif czy wypinaniu kulki icon_rolleyes.gif tylko o wypięciu linki i sprawdzeniu czy działa swobodnie bez wpięcia smile.gif

Napisano
  • Autor

To ja coś pomieszałem w zeznaniach 270751858-jezyk.gif

Linka chodzi w miarę swobodnie. Raczej przy tym mocowaniu do wybieraka się jakby rozwarstwiła i się gnie pierdzielona 270751858-jezyk.gif

Napisano

> To ja coś pomieszałem w zeznaniach

> Linka chodzi w miarę swobodnie. Raczej przy tym mocowaniu do wybieraka się jakby rozwarstwiła i się

> gnie pierdzielona

no to linka do wymiany - druciki się w środku połamały i się gnie

Napisano

rozumiem obawy ok.gif

ale nowa też się może zrąbać smile.gif

20.GIF

Napisano
  • Autor

I stało się. Ledwo wyjechałem spod domu i linka powiedziała papa. Całe szczęście, bo następnego dnia miałem mini trasę 70km i było sporo wątpliwości. Kupiłem nową linkę ricambi i teraz tylko montaż cool.gif

Dzięki za odpowiedzi i chęć pomocy. pozdro ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.