Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak poruszać kierownicą

Featured Replies

Napisano

witam jak można poruszać kierownicą prawo lewo bez uruchomienia silnika,żeby mi się kiera nie zablokowała? niewiem.gif

Napisano

> witam jak można poruszać kierownicą prawo lewo bez uruchomienia silnika,żeby mi się kiera nie

> zablokowała?

Karta w czytniku ma być zlosnik.gifNaciśnij "start" bez sprzęgła czy hamulca.

Napisano
  • Autor

> Karta w czytniku ma być Naciśnij "start" bez sprzęgła czy hamulca.

a jak jest HF to też muszę do czytnika?z góry dzięki za podpowiedź cool.gif

Napisano
  • Autor

> Ja mam HF i tak jest u mnie.

tzn jak?jeśli jest HF to i tak trzeba do czytnika karte?

Napisano

> tzn jak?jeśli jest HF to i tak trzeba do czytnika karte?

Jeśli jest HF- karta w czytniku do poruszania kierownicą.Do uruchomienia auta może być w kieszeni. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jeśli jest HF- karta w czytniku do poruszania kierownicą.Do uruchomienia auta może być w kieszeni.

Ok nie wiedziałem że aby poruszać kierownicą trzeba załadować kartę do czytnika-próbowałem kilka razy i ciągle mi blokowało kierownice ale nigdy nie wkładałem karty w czytnik grinser006.gifdzięki za info

Napisano

> Ok nie wiedziałem że aby poruszać kierownicą trzeba załadować kartę do czytnika-próbowałem kilka

i co - sprawdziłeś?

Napisano
  • Autor

> i co - sprawdziłeś?

grinser006.gif Nie ale sprawdzę jak będę miał zaszczyt gdzieś jechać megane bo na razie lanos nie stygnie!dam znać czy zadziała

no i udałem się specjalnie do garażu sprawdzić,wkładam kartę w czytnik wciskam start odpala mi radio,nawiew klimatronika a kierownica zablokowana confused.gifodpalam auto i gaszę to wtedy kierownicą poruszam ale jak wyjmę kartę to już po ponownym zapodaniu w czytnik lipa kiera zablokowana niewiem.giftak ma być?kurde wiem że przy kupnie auta na stacji diagnostycznej jak kazano poruszać kierownicą to handlarz zrobił jakoś tak że nawet kontrolki się zapaliły i kierownicą ruszał a ja cuda na wianku i nie daje się mi tak zrobić angryfire.gif

Napisano

no tak myślałem, że będzie. wolałem poczekać, może w meganach jest inaczej, ale widzę, że jest tak samo jak w SC.

a więc - wkładasz kartę w slota, wrzucasz bieg i wciskasz START/STOP na 5 sekund. masz wszystko odblokowane i poświecone.

potem wystarczy dwa razy nacisnąć START/STOP i wszystko wyłączone,

Napisano

> Nie ale sprawdzę jak będę miał zaszczyt gdzieś jechać megane bo na razie lanos nie stygnie!dam

> znać czy zadziała

> no i udałem się specjalnie do garażu sprawdzić,wkładam kartę w czytnik wciskam start odpala mi

> radio,nawiew klimatronika a kierownica zablokowana odpalam auto i gaszę to wtedy kierownicą

> poruszam ale jak wyjmę kartę to już po ponownym zapodaniu w czytnik lipa kiera zablokowana tak

> ma być?kurde wiem że przy kupnie auta na stacji diagnostycznej jak kazano poruszać kierownicą

> to handlarz zrobił jakoś tak że nawet kontrolki się zapaliły i kierownicą ruszał a ja cuda na

> wianku i nie daje się mi tak zrobić

musisz mieć auto na biegu i wcisnąć hamulcem i włączyć przycisk Start ok.gif

Napisano
  • Autor

> jutro próba dzięki

claps.gif DZIAŁA nawet kierownica palcem chodzi jaka elektryka fiufiu! yikes.gifdzięki za podpowiedź

a jeszcze jedno tak na marginesie;czy woda z klimy schodzi jakimiś etapami tzn nie kapie nic a jak już wyrzuci to tak sporo jednym ''splunięciem'' 270751858-jezyk.gif bo w lanosie to mi kapie jak niedokręcony kran!

Napisano

> DZIAŁA nawet kierownica palcem chodzi jaka elektryka fiufiu! dzięki za podpowiedź

> a jeszcze jedno tak na marginesie;czy woda z klimy schodzi jakimiś etapami tzn nie kapie nic a jak

> już wyrzuci to tak sporo jednym ''splunięciem'' bo w lanosie to mi kapie jak niedokręcony

> kran!

Sprawdź pod wykładziną od strony pasażera. zlosnik.gif

Napisano

> DZIAŁA nawet kierownica palcem chodzi jaka elektryka fiufiu! dzięki za podpowiedź

> a jeszcze jedno tak na marginesie;czy woda z klimy schodzi jakimiś etapami tzn nie kapie nic a jak

> już wyrzuci to tak sporo jednym ''splunięciem'' bo w lanosie to mi kapie jak niedokręcony

> kran!

u mnie kapie cały czas ok.gif a jak miałem zatkany odpływ miałem mokry dywanik z prawej strony ok.gif

Napisano
  • Autor

nic nie jest mokre,naczytałem się o zatkanych odpływach,przebadałem co mogłem i wszędzie sucho,robiłem już na klimie trasę 4godz. to by na.pewno przemokło,ale jak piszę stawiam auto do garażu i czekam około 5min i sucho zachodzę za 15-30min i już spora plama wody.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.