Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czym wyczyścić tapicerkę skórzaną ??

Featured Replies

Napisano

Ktoś tu kiedyś pokazywał jak wyczyścił w aucie pół fotela jakimś siuwaksem z marketu.

Jedna tapicerka beżowa z alkantarą a druga szara.

Co polecicie do czyszczenia ??

Napisano
  • Autor

> tanio czy porządnie?

Ma być porządnie ale nie koniecznie ma kosztować milion zlosnik.gif

Napisano

> O to,to,to....

> Właśnie tak mam i tego chcę się pozbyć

Nubira w skórach ?? - o nexii w automacie to slyszalem ale zeby nubira byla w skorach to jeszcze nie

Napisano

> Jedna tapicerka beżowa z alkantarą a druga szara.

> Co polecicie do czyszczenia ??

Jak już doczyścisz skórę to nie zapomnij o alkantarze, mogę Ci polecić AutoBrite Alcantara Cleaner. Bardzo fajny środek, doczyściłem nim bez problemów mega brudną a miejscami zagrzybioną tapicerkę w aucie.

Napisano

Odżywki gliptone są świetne, chociaż dla mnie mogłyby troszkę delikatniej pachnieć, ale cleanery są średnie-czyszczą może i ok, ale nie najprzyjemniej się z tym pracuje (mowa o tym gęstym płynie, nie o tych z atomizerem). Mi lepiej pracowało się meguiars. Teraz mam zaino i też mogę polecić.

Pamiętaj tylko, że skórę najlepiej czyści się miękką szczoteczką.

Napisano
  • Autor

> Nubira w skórach ?? - o nexii w automacie to slyszalem ale zeby nubira byla w skorach to jeszcze

> nie

Ano mam takową w szarym świniaku, z automatem i fabryczną dziurą w dachu zlosnik.gif

A beżowa w Voyagerze zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jak już doczyścisz skórę to nie zapomnij o alkantarze, mogę Ci polecić AutoBrite Alcantara

> Cleaner. Bardzo fajny środek, doczyściłem nim bez problemów mega brudną a miejscami

> zagrzybioną tapicerkę w aucie.

No właśnie miałem pytać czy tamto polecane nada się do alcantary, dzięki za info i linkę ok.gif

Napisano
  • Autor

> Odżywki gliptone są świetne, chociaż dla mnie mogłyby troszkę delikatniej pachnieć, ale cleanery są

> średnie-czyszczą może i ok, ale nie najprzyjemniej się z tym pracuje (mowa o tym gęstym

> płynie, nie o tych z atomizerem). Mi lepiej pracowało się meguiars. Teraz mam zaino i też mogę

> polecić.

Masz jakieś konkretne namiary na produkt ??

> Pamiętaj tylko, że skórę najlepiej czyści się miękką szczoteczką.

Są jakieś dedykowane czy trzeba szukać w tych ogólnie dostępnych ??

Napisano

> No właśnie miałem pytać czy tamto polecane nada się do alcantary, dzięki za info i linkę

Tylko delikatnie z alkantarą bo to strasznie wredny materiał. Potrzebna Ci będzie szczotka z miękkiego włosia (naturalne włosie a nie żadne plastikowe druty) do przetarcia po popryskaniu cleanerem i ręcznik z mikrofibry do wytarcia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.