Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

luźna listwa przyszybowa

Featured Replies

Napisano

Usterkę widziałem przy zakupie, ale zbagatelizowałem. Dzisiaj stwierdziłem, że działa mi totalnie na nerwy latająca listwa nawiewu przy szybie (odstaje od deski na około 1/2 cm z lewej i prawej strony - w środku jest ok), a dodatkowo przy jeździe wydaje z siebie odgłosy. Oczywiście wduszenie jej nic nie daje, ponieważ zaraz odskakuje - widać zostały wyłamane plastiki podtrzymujące.

Moje pytanie jest następujące: czy przyklejenie jej na stałe czymś grozi - tzn. czy często trzeba ją zdejmować przy pracach serwisowych, żeby przyklejenie jej na stałe groziło rozwaleniem połowy deski. Jeśli ma to jakieś znaczenie to mam skywindow.

Tylko nie każcie mi tego rozkładać i złożyć z powrotem, chyba, że to nie takie trudne i jest jakiś manual.

Napisano

przecież nie musisz jej wklejać na całej długości,

myślę że jakbyś punkowo chwycił klejem to załatwiłoby sprawę. albo na takiej taśmie co się listwy przykleja (to może być trudniejsze z racji dostępu)

Napisano
  • Autor

> przecież nie musisz jej wklejać na całej długości,

> myślę że jakbyś punkowo chwycił klejem to załatwiłoby sprawę. albo na takiej taśmie co się listwy

> przykleja (to może być trudniejsze z racji dostępu)

właśnie pomyślałem, że można to przykleić na ten klej z pistoletu - trochę głupio z takim narzędziem do Stilo, ale może zda egzamin hmm.gif

Napisano

> właśnie pomyślałem, że można to przykleić na ten klej z pistoletu - trochę głupio z takim

> narzędziem do Stilo, ale może zda egzamin

Nie przejmuj się, pewnie byśmy sie mocno zdziwili jakie samochody naprawiają na "gumę do żucia" smile.gif

Pzd

Napisano

pytanie z innej manki troche? A co daje jej demontaz? (w sensie co ulatwia, do czego daje dostep) bo to moze byc kluczowe pytanie zeby uzyskac odpowiedz czym to poprawnie zamocowac.

Napisano
  • Autor

> pytanie z innej manki troche? A co daje jej demontaz? (w sensie co ulatwia, do czego daje dostep)

> bo to moze byc kluczowe pytanie zeby uzyskac odpowiedz czym to poprawnie zamocowac.

zastanawiałem się czy przypadkiem może stać się coś takiego przy naprawie mechanizmu wycieraczek - była to jedna z ostatnich napraw w ASO? hmm.gif

Napisano

> zastanawiałem się czy przypadkiem może stać się coś takiego przy naprawie mechanizmu wycieraczek -

> była to jedna z ostatnich napraw w ASO?

caly mechanizm wycieraczek jest dostepny od komory silnika po zdjeciu podszybia, nie wiem po co mieli by tam grzebac hmm.gif mysle ze jak przykleisz to dobrym klejem bedziesz mial sw spokoj z tym

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.