Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pug 5008

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj taki jeden pozwolił mi obejrzeć tą maszynę, zakochałem się. No i chyba, jeżeli śwagrowi nie uda się odkupić służbowego Superba Combi to chyba będę patrzył w tym kierunku. Jakies sugestie ?

Napisano

Nie brać dychawicznego 1,6 Vti ani 1,6 hdi zlosnik.gif

> Dzisiaj taki jeden pozwolił mi obejrzeć tą maszynę, zakochałem się. No i chyba, jeżeli śwagrowi nie

> uda się odkupić służbowego Superba Combi to chyba będę patrzył w tym kierunku. Jakies sugestie

> ?

Napisano

> Nie brać dychawicznego 1,6 Vti ani 1,6 hdi

> > ?

Jeżdżę właśnie takim "dychawicznym" 1.6 HDi i nie narzekam na dynamikę. zlosnik.gif

Napisano

No wiesz jednemu wystarczy jak auto ma 75 km inny potrzebuje 200. A na serio z kompletem pasażerów i bagażem to wyprzedzanie tym autem do przyjemnych nie należy zlosnik.gif

> Jeżdżę właśnie takim "dychawicznym" 1.6 HDi i nie narzekam na dynamikę.

Napisano

> Dzisiaj taki jeden pozwolił mi obejrzeć tą maszynę, zakochałem się. No i chyba, jeżeli śwagrowi nie

> uda się odkupić służbowego Superba Combi to chyba będę patrzył w tym kierunku. Jakies sugestie

> ?

Jest problem z tym autem bo jeśli chodzi o diesle to Peugeot nie oferuje nic pomiędzy 112 KM a 150 KM. Przydałby się taki 130 KM. Jechałem nim gdy szukałem auta rok temu i rzeczywiście dość ospale reagował na wciśnięcie gazu, tak samo jak 1.5 dCi w Sceniku. A tak poza tym to fajną latarkę miał w bagażniku zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jest problem z tym autem bo jeśli chodzi o diesle to Peugeot nie oferuje nic pomiędzy 112 KM a 150

> KM. Przydałby się taki 130 KM. Jechałem nim gdy szukałem auta rok temu i rzeczywiście dość

> ospale reagował na wciśnięcie gazu, tak samo jak 1.5 dCi w Sceniku. A tak poza tym to fajną

> latarkę miał w bagażniku

A jak Ci się widziało to auto generalnie, podchodzące ? Pakowne ? Cos się nie spodobało ?

Napisano

> A jak Ci się widziało to auto generalnie, podchodzące ? Pakowne ? Cos się nie spodobało ?

Z tego co pamiętam to: nie czułem się dobrze za kierownicą z powodu masywnej konsoli środkowej. Nie podobało mi się, że gdy przełączyłem komp pokładowy na pokazywanie spalania to po kilku sekundach komp wracał do ekranu głównego. Nie podobało mi się, że aby rozłożyć siedzenia 3 rzędu trzeba było poskładać podłogę (podobnie jest chyba w C4 Grand Picasso). I poskąpili na siłowniku maski silnika zlosnik.gif

Napisano

> I poskąpili na

> siłowniku maski silnika

Akurat maska jest chyba aluminiowa. Przez to dość wiotka i pewnie dlatego nie założyli siłownika.

Napisano

> A jak Ci się widziało to auto generalnie, podchodzące ? Pakowne ? Cos się nie spodobało ?

Pogadaj PietroM to podjedzie do Ciebie i sobie oglądniesz.

Napisano
  • Autor

> Pogadaj PietroM to podjedzie do Ciebie i sobie oglądniesz.

No przecież już był u mnie , stąd ten wątek zlosnik.gif

Napisano

> No przecież już był u mnie , stąd ten wątek

Dobrze jest mieć takiego zastępczaka. zlosnik.gif

Napisano

Odpusc sobie benzyne, chyba, ze 1.6THP. Co do diesli to 1.6HDi lub 2.0HDi ale 165KM. 2.0HDi 136KM jezdzi praktycznie tak samo jak 1.6HDi, a zawsze to pare zlotych mniej na OC (spalanie tez ma ciut wieksze, ale bez szalu). Jezeli to uzywka to warto (w dieslach) sprawdzic poziom Eolysa i stan FAP (jak bardzo juz jest przytkany).

Napisano
  • Autor

> Odpusc sobie benzyne, chyba, ze 1.6THP. Co do diesli to 1.6HDi lub 2.0HDi ale 165KM. 2.0HDi 136KM

> jezdzi praktycznie tak samo jak 1.6HDi, a zawsze to pare zlotych mniej na OC (spalanie tez ma

> ciut wieksze, ale bez szalu). Jezeli to uzywka to warto (w dieslach) sprawdzic poziom Eolysa i

> stan FAP (jak bardzo juz jest przytkany).

Dzięki ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.