Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu co wybrac?

Featured Replies

Napisano

Po ostatniej utracie radia szukam sobie prezentu na imieniny.

Wybór padł na dwa konkretne modele między którymi się mocno waham.

Pierwszy to LG LCS510IR

66538d40c13b7f158a9a602c405da928.jpg

a drugi to KENWOOD KDC-3054URY

radioodtwarzacz-kenwood-kdc-3054ury.jpg

oba te radia są w podobnej cenie. Nie jestem jakimś melomanem, więc za rady typu " lepiej dołożyc 50zł i kupic cos innego" z góry dziękuję wink.gif. Poprzednie moje radio to było również LG i byłem z niego zadowolony dlatego wybór padł właśnie na tę markę. Na kenwooda trafiłem przez przypadek ale nigdy nie miałem z tą marką do czynienia.

Każda wskazówka mile widziana wink.gif

Napisano

W Kenie jest bardzo dobry tuner, ma też sporą moc jak na samo radio i to czuć, do tego pierdylion ustawień dźwięku. Na fabrycznych głośnikach gra zdecydowanie lepiej od radia fabrycznego

Napisano

Główne różnice jakie udało mi się wychwycić z opisu ze stron producentów to LG posiada w zestawie pilota i możliwość nagrywania na pamięci przenośne.

Kenwood ma za to wyjście RCA a pilota pewnie da radę dokupić.

Osobiście skłoniłbym się ku temu drugiemu z racji posiadania starszego modelu, z którym nie było żadnych problemów a i dźwięk był naprawdę fajny.

Napisano
  • Autor

> Główne różnice jakie udało mi się wychwycić z opisu ze stron producentów to LG posiada w zestawie

> pilota i możliwość nagrywania na pamięci przenośne.

> Kenwood ma za to wyjście RCA a pilota pewnie da radę dokupić.

> Osobiście skłoniłbym się ku temu drugiemu z racji posiadania starszego modelu, z którym nie było

> żadnych problemów a i dźwięk był naprawdę fajny.

akurat brak pilota nie jest dla mnie minusem. Posiadałem w poprzednim radiu i pilot najzwyczajniej w świecie leżał w domu bo z niego nie korzystałem smile.gif

Napisano
  • Autor

> Tak więc krok bliżej Kenwoodowi

No to zobaczymy co serce.gif wybierze. Przy okazji wizyty w stolicy. Wszystkie opinie jej na bieżąco wysyłam. W Łodzi kenwooda nie mogłem nigdzie znaleźć. Pobawiłem się chwilę tylko tym LG- a ponieważ był to model z usterką techniczną i z wystawy to nie wzieliśmy.

Będzie niespodzianka tongue.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

miałem kenwooda niestety ostatnio go straciłem ale moim skromnym zdaniem będzie lepiej grał od LG ok.gif i wygląda też lepiej zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> miałem kenwooda niestety ostatnio go straciłem ale moim skromnym zdaniem będzie lepiej grał od LG

> i wygląda też lepiej

wybór padł na LG i jestem zadowolony zlosnik.gif- z resztą darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda

no i wygląd też mi się bardziej podoba jak tego kena zlosnik.gif

• 4 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.