Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprawdzenie Seata (VIN)

Featured Replies

Napisano

Hej, mam pytanie czy ktoś z kolegów ma możliwość sprawdzenia auta (VIN) ? Jest sobie Toledo z ogłoszenia :

klik

Jadę go właśnie oglądać, ale nie mam jak sprawdzić VINu, gdyby ktoś miał możliwość to podaję : VSSZZZ1MZ3R030869

Z góry dziękuję bardzo, auto krajowe więc historię jakąś powinno mieć ok.gif

Napisano

Seat niestety nie prowadzi historii serwisowej aut w Polsce frown.gif

Po nr VIN możesz sprawdzić jedynie jaki to model auta i jakie powinien mieć wyposażenie.

Napisano

> Seat niestety nie prowadzi historii serwisowej aut w Polsce

A to ciekawe hehe.gif

Napisano

> A to ciekawe

No ciekawe smile.gif Auto kupiłem w Polskim salonie w 2008 roku i robiłem wszystkie przeglądy i naprawy w ASO. W 2011 chciałem sprawdzić co panowie w ASO wymianiali podczas napraw... kumpel pracował jako kierownik ASO w innym mieście i nie mógł nic sprawdzić, ja prauje w fabryce VW z dostępem do całej bazy serwisowej koncernu VW i też nic ( oprócz danych wyposażenia i silnika )... niewiem.gif

Jak masz możliwość sprawdzenia, to bardzo Cię proszę o sprawdzenie historii serwisowej mojego auta. VIN mogę podać na priv.

Pozdrawiam.

Napisano

> No ciekawe Auto kupiłem w Polskim salonie w 2008 roku i robiłem wszystkie przeglądy i naprawy w

> ASO. W 2011 chciałem sprawdzić co panowie w ASO wymianiali podczas napraw... kumpel pracował

> jako kierownik ASO w innym mieście i nie mógł nic sprawdzić, ja prauje w fabryce VW z dostępem

> do całej bazy serwisowej koncernu VW i też nic ( oprócz danych wyposażenia i silnika )...

> Jak masz możliwość sprawdzenia, to bardzo Cię proszę o sprawdzenie historii serwisowej mojego auta.

> VIN mogę podać na priv.

> Pozdrawiam.

A jednego małego Golfika mógłbyś sprawdzić po VIN? yaya.gif

Napisano

Z tego co mi powiedzieli w seacie, to dopiero po 2010 albo 2011 (nie pamiętam) pracownicy mają obowiązek wpisywać dane do systemu.

Napisano

> No ciekawe Auto kupiłem w Polskim salonie w 2008 roku i robiłem wszystkie przeglądy i naprawy w

> ASO. W 2011 chciałem sprawdzić co panowie w ASO wymianiali podczas napraw... kumpel pracował

> jako kierownik ASO w innym mieście i nie mógł nic sprawdzić, ja prauje w fabryce VW z dostępem

> do całej bazy serwisowej koncernu VW i też nic ( oprócz danych wyposażenia i silnika )...

> Jak masz możliwość sprawdzenia, to bardzo Cię proszę o sprawdzenie historii serwisowej mojego auta.

> VIN mogę podać na priv.

> Pozdrawiam.

A audi mógł byś sprawdzić ? jestem ciekawy co moje juz przeżyło hmm.gif

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.