Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaguar XJ X300/308

Featured Replies

Napisano

jaguarxjg.jpg

Taki oto jak na zdjęciu powyżej, czyli X300 lub X308 strasznie mi się podoba. Nawet bym sobie chciał takiego kupić i sobie śmigać na zloty, spoty, niedzielne przejażdżki i takie tam cieszenie oczu zlosnik.gif Czasem może kogoś zawieźć do ślubu smile.gif

Czy są jakieś typowe bolączki, które trapią te modele? Czy kupno takiej limuzynki to przyjemność czy dramat?

Napisano

> Taki oto jak na zdjęciu powyżej, czyli X300 lub X308 strasznie mi się podoba. Nawet bym sobie

> chciał takiego kupić i sobie śmigać na zloty, spoty, niedzielne przejażdżki i takie tam

> cieszenie oczu Czasem może kogoś zawieźć do ślubu

> Czy są jakieś typowe bolączki, które trapią te modele? Czy kupno takiej limuzynki to przyjemność

> czy dramat?

Moj znajomy mial takiego przez 3 lata chyba, wyjezdzal tylko w soboty zeby na nim zarobic. Poza tym ze strasznie duzo palil , to nie narzekal na nic. Moze dlatego ze malo jezdzil to nic nie zdazylo sie popsuc, nie wiem. Ale byl zadowolony, a na sluby mial duzo zlecen ok.gif

Napisano
  • Autor

> Moj znajomy mial takiego przez 3 lata chyba, wyjezdzal tylko w soboty zeby na nim zarobic. Poza tym

> ze strasznie duzo palil , to nie narzekal na nic. Moze dlatego ze malo jezdzil to nic nie

> zdazylo sie popsuc, nie wiem. Ale byl zadowolony, a na sluby mial duzo zlecen

No właśnie śluby mnie rajcują, bo autko zacne jako limuzyna, ale problem, żeby to legalnie robić.

Musiałbym mieć licencję na zarobkowy przewóz osób crazy.gifscrewy.gif

A poza tym samo auto strasznie mie siem podobuje serduszka.gif

Napisano

> No właśnie śluby mnie rajcują, bo autko zacne jako limuzyna, ale problem, żeby to legalnie robić.

> Musiałbym mieć licencję na zarobkowy przewóz osób

icon_eek.gif no daj spokoj, z jednym samochodem kto robi legalnie? niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> no daj spokoj, z jednym samochodem kto robi legalnie?

Też jest to głupie, ale chciałbym robić to legalnie. Wiesz - przewieziesz 50 zadowolonych a trafisz na jednego, który Cię podpierpapier... Ludzie są podli niestety...

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Moj znajomy mial takiego przez 3 lata chyba, wyjezdzal tylko w soboty zeby na nim zarobic. Poza tym

> ze strasznie duzo palil , to nie narzekal na nic. Moze dlatego ze malo jezdzil to nic nie

> zdazylo sie popsuc, nie wiem. Ale byl zadowolony, a na sluby mial duzo zlecen

sluby... wiecznie auto poklejone od taśmy dwustronnej, co piątek wieczor zamiast pić z kolegami siedzisz w garazu przyklejasz te pier***ne kwiatki, cala sobote nigdzie nie wyjedziesz bo czekasz do 14-15 zeby po mlodych jechac, jedziesz 30-40kmh przez pare parenacie kilometrow zeby nie zwiało baloników i innego szajsu, potem wleczesz sie w kawalkadzie po miecie, nie powiem lubie trabic wiec mi to nie przeszkadza, ale te cholerne kwiaty w bagazniku, obsypane brokaten i czym sie tylko da, nie da sie tego odkurzyć, trzeba nawet prać... sluby ? nie dziekuję.... jak A8 sprzedawąłem to starałem sie bagaznika nie pokazywac

a an koniec Ci powiedza ze sasiedzi jechali nowszym modelem piesc.gifhehe.gifpalacz.gif

Napisano

> sluby... wiecznie auto poklejone od taśmy dwustronnej, co piątek wieczor zamiast pić z kolegami

> siedzisz w garazu przyklejasz te pier***ne kwiatki, cala sobote nigdzie nie wyjedziesz bo

> czekasz do 14-15 zeby po mlodych jechac, jedziesz 30-40kmh przez pare parenacie kilometrow

> zeby nie zwiało baloników i innego szajsu, potem wleczesz sie w kawalkadzie po miecie, nie

> powiem lubie trabic wiec mi to nie przeszkadza, ale te cholerne kwiaty w bagazniku, obsypane

> brokaten i czym sie tylko da, nie da sie tego odkurzyć, trzeba nawet prać... sluby ? nie

> dziekuję.... jak A8 sprzedawąłem to starałem sie bagaznika nie pokazywac

> a an koniec Ci powiedza ze sasiedzi jechali nowszym modelem

hehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifok.gif poprawiles mi humor grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> sluby... [ciach]

> a an koniec Ci powiedza ze sasiedzi jechali nowszym modelem

Trafne spostrzeżenie hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.