Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[A3 8L '99] Lewy prześwit mniejszy niż prawy

Featured Replies

Napisano

Witam,

zauważyłem, że lewy prześwit auta jest mniejszy niż prawy:/ Odległości od krawędzi kół do nadkoli jest z lewej strony auta około 20mm mniejsza od prawej strony:/ Generalnie auto na postoju wygląda tak jakby siedział w nim 150 kg kierowca:/ Wygląda to niefajnie, co mi zasugerujecie? Sprężyny są znaczone fabrycznie 3 kropkami: różowa, biała, szara:/ Wyglądają na jeden komplet, nie rozumiem dlaczego jedna strona auta jest niższa od drugiej?:/

Napisano

sprawdz czy ktoras sprężyna nie jest pęknięta.

Napisano

Sprawdź osadzenie przednich amorów w zwrotnicach. Da się je osadzić głębiej aniżeli wynika to z budowy amora. Miałem tak u siebie, lewy amor był osadzony głębiej i auto stał właśnie niżej z lewej strony. Albo faktycznie sprężyny popękały albo poprzedni właściciel był 150kilogramowym knurem wink.gif

Napisano
  • Autor

Podczas cofania coś głośno puknie w lewej kolumnie, tak jakby coś się przesunęło, ale tylko kiedy cofam:/ Kiedy ruszam jest cisza, na dziurach też jest cicho... confused.gif

Napisano

> Podczas cofania coś głośno puknie w lewej kolumnie, tak jakby coś się przesunęło, ale tylko kiedy cofam:/ Kiedy ruszam jest cisza, na dziurach też jest cicho...

To tam zacznij szukać nieprawidłowości ok.gif

Napisano
  • Autor

> To tam zacznij szukać nieprawidłowości

Dziś obejrzałem dokładnie macPherson'a i wszystko jest ok. tzn. sprężyna cała, amorek siedzi prawidłowo:/ Czyżby strzelał sprężyna przy cofaniu ? confused.gif

Napisano

> Dziś obejrzałem dokładnie macPherson'a i wszystko jest ok. tzn. sprężyna cała, amorek siedzi

> prawidłowo:/ Czyżby strzelał sprężyna przy cofaniu ?

demontowałeś go żeby dobrze oblookać???? czy tylko tak sobie popatrzyłeś, jak ja patrzę na ładne dziewczyny????

jak Ci pierdyknie sprężyna na I-wszym zwoju i leży na talerzyku to możesz patrzeć sobie ile chcesz, a i tak nie dopatrzysz się niczego.....

Napisano
  • Autor

> demontowałeś go żeby dobrze oblookać???? czy tylko tak sobie popatrzyłeś, jak ja patrzę na ładne

> dziewczyny????

> jak Ci pierdyknie sprężyna na I-wszym zwoju i leży na talerzyku to możesz patrzeć sobie ile chcesz,

> a i tak nie dopatrzysz się niczego.....

co wg Ciebie oznacza pęknięta sprężyna? zdjąłem koło, mac ładnie się rozsunął, sprężyna nie "leżała" tylko ładnie się rozciągnęła, nie zauważyłem niczego niepokojącego . . . wyjmę ją i co? wtedy się rozpadnie na dwie części ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.