Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Likwidacja szkody z AC w Proama

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś już likwidował szkodę z AC w Proama?

Jak przebiegała taka likwidacja, zarówno na kosztorys jak i w ASO?

Kopanie się z koniem i walka o każdy grosz, czy raczej bez stresu.

Napisano

> Czy ktoś już likwidował szkodę z AC w Proama?

> Jak przebiegała taka likwidacja, zarówno na kosztorys jak i w ASO?

> Kopanie się z koniem i walka o każdy grosz, czy raczej bez stresu.

Zasugerowałbym to, że skoro mają niskie ceny, to likwidacja szkód z AC odbije się baaardzo po kieszeni klienta - nowego i tego przedłużającego polisę.

Więc pewnie teraz nie będą robili problemów, ale jak zaczną podnosić ceny, to już nie będzie tak fajnie. waytogo.gif

Napisano

> Zasugerowałbym to, że skoro mają niskie ceny, to likwidacja szkód z AC odbije się baaardzo po

> kieszeni klienta - nowego i tego przedłużającego polisę.

> Więc pewnie teraz nie będą robili problemów, ale jak zaczną podnosić ceny, to już nie będzie tak

> fajnie.

Swoja droga ciekawe czy zaoszczedzone pieniadze na AC odbija sie niekorzystkie na likwidacji szkody. Czy nie beda robic problemow. czasem warto doplacic te 200-300zl rocznie i nie miec problemow.

Napisano

> Swoja droga ciekawe czy zaoszczedzone pieniadze na AC odbija sie niekorzystkie na likwidacji

> szkody. Czy nie beda robic problemow. czasem warto doplacic te 200-300zl rocznie i nie miec

> problemow.

Ja jestem młody w ubezpieczeniach, ale stara prawda mi przekazana mówi: "OC bierz tam, gdzie najtaniej, a AC tam gdzie najlepiej i często najdrożej". waytogo.gif

Napisano

> Ja jestem młody w ubezpieczeniach, ale stara prawda mi przekazana mówi: "OC bierz tam, gdzie

> najtaniej, a AC tam gdzie najlepiej i często najdrożej".

Ja biore tam gdzie dana marka ma w salonie zlosnik.gif Z doswiadczenia wychodzi, ze wtedy nie ma problemu z rozliczeniem bezgotowkowym. No chyba, ze ktos chce na akumulator zarobic. grinser006.gif

Napisano

> Ja biore tam gdzie dana marka ma w salonie Z doswiadczenia wychodzi, ze wtedy nie ma problemu z

> rozliczeniem bezgotowkowym. No chyba, ze ktos chce na akumulator zarobic.

Ja w tej chwili likwiduję swoją szkodę i mimo, że w wariancie bezgotówkowym, to i tak Link4 rzuca mi kolejne kłody pod koła.

Napisano

> Czy ktoś już likwidował szkodę z AC w Proama?

> Jak przebiegała taka likwidacja, zarówno na kosztorys jak i w ASO?

> Kopanie się z koniem i walka o każdy grosz, czy raczej bez stresu.

Ja likwidowałem szkodę po gradobiciu. B.dobry kontakt mailowy, szybka inspekcja samochodu. Jedynie przedłużył się czas wyceny szkody. Tłumaczyli to faktem że w naszym rejonie uszkodziło tysiące samochodów (to prawda) i mają dużo wycen. Tak wiec zamiast tygodnia zrobiły się trzy, ale po wycenie i mojej akceptacji pieniądze miałem na koncie następnego dnia.

Tak więc ja mogę polecić, zważywszy że pakiet mam w cenie OC.

Napisano
  • Autor

> Ja likwidowałem szkodę po gradobiciu. B.dobry kontakt mailowy, szybka inspekcja samochodu. Jedynie

> przedłużył się czas wyceny szkody. Tłumaczyli to faktem że w naszym rejonie uszkodziło tysiące

> samochodów (to prawda) i mają dużo wycen. Tak wiec zamiast tygodnia zrobiły się trzy, ale po

> wycenie i mojej akceptacji pieniądze miałem na koncie następnego dnia.

> Tak więc ja mogę polecić, zważywszy że pakiet mam w cenie OC.

Dziękuję za merytoryczną wypowiedź.

Faktycznie mają cenę kuszącą, a ich pakiet w wersji ASO, czyli OC+AC+ SuperAssistance jest znacznie tańszy od konkurencji. Powiedziałbym, że dwa razy tańszy niż to co mi teraz aktualny ubezpieczyciel proponuje. I nadal tańszy niż inni ubezpieczyciele direct.

Napisano

> Ja w tej chwili likwiduję swoją szkodę i mimo, że w wariancie bezgotówkowym, to i tak Link4 rzuca

> mi kolejne kłody pod koła.

to napisz nam co robią? co wymyślają?

Napisano

> Dziękuję za merytoryczną wypowiedź.

> Faktycznie mają cenę kuszącą, a ich pakiet w wersji ASO, czyli OC+AC+ SuperAssistance jest

> znacznie tańszy od konkurencji. Powiedziałbym, że dwa razy tańszy niż to co mi teraz aktualny

> ubezpieczyciel proponuje. I nadal tańszy niż inni ubezpieczyciele direct.

przeczytaj dokladnie warunki

Na moje auto tez mieli fajny cenowo pakiet jednak okazalo sie, ze jest to wersja najgorsza (nazywana u nich chyba Komfort) czyli wycena rzeczoznawcy z udzialem wlasnym

sprawdz tez jak wyglada sprzedaz tej firmy bo byla taka kwestia jakis czas temu

Napisano

> to napisz nam co robią? co wymyślają?

W momencie wypożyczenia auta zastępczego (z OC sprawcy, należy się jak psu miska) Link4 dostało pismo, w jakim celu auto jest wypożyczane.

2 tygodnie temu wysłali pismo, w którym stwierdzają, że wypożyczenie auta zastępczego jest bezzasadne,

a dzisiaj paniusia z infolinii znowu pyta, jakie było uzasadnienie wypożyczenia auta.

Napisano

> przeczytaj dokladnie warunki

> Na moje auto tez mieli fajny cenowo pakiet jednak okazalo sie, ze jest to wersja najgorsza

> (nazywana u nich chyba Komfort) czyli wycena rzeczoznawcy z udzialem wlasnym

> sprawdz tez jak wyglada sprzedaz tej firmy bo byla taka kwestia jakis czas temu

Ja tez miałem pakiet Casco Komfort. Możesz przy zawieraniu umowy określić udział własny. ja wybrałem opcję 0 (zero). Szkodę mogłem realizować bezgotówkowo lub kasa do ręki. Wybrałem tą druga opcję.

Napisano

> Ja tez miałem pakiet Casco Komfort. Możesz przy zawieraniu umowy określić udział własny. ja

> wybrałem opcję 0 (zero). Szkodę mogłem realizować bezgotówkowo lub kasa do ręki. Wybrałem tą

> druga opcję.

przy moim aucie ze wzgledu na wiek i marke nic nie moglem okreslic

potwierdzone na infolinii

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.